reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No ja też uwielbiam bułkę z biedry ale wczoraj też nie kupiłam w sumie ;D

Ja na razie nic nie kupuję , nawet wstrzymuję się z poduszką do spania mimo ze ledwo śpię bo mnie biodro boli na lewym boku heh jakoś jeszcze boję się ...
Kurcze ja juz dzisisj tez do glowy dostaje z moimi schizami... Znowu sobie wkrecam, ze jutro na wizycie wszystko sie konczy, czar prysnie. A potem sobie mowie: kuźwa ogarnij sie. Przeciez dwa razy juz widzialam serduszko, w poprzedniej ciazy nie widzialam. Przeciez wszystko jest ok, brzuch sie pojawia, biore leki ktore mają pomoc. Masakra z nami babami naprawde. I wiexie co? Pojade dzisiaj do tego lidla i kupie te spodnie, chociaz wizyta dopiero jutro. Kupie i tyle! I niech to bedzie znak, ze jak mam spodnie, to musi byc dobrze haha ;)

reklama
Kurcze ja juz dzisisj tez do glowy dostaje z moimi schizami... Znowu sobie wkrecam, ze jutro na wizycie wszystko sie konczy, czar prysnie. A potem sobie mowie: kuźwa ogarnij sie. Przeciez dwa razy juz widzialam serduszko, w poprzedniej ciazy nie widzialam. Przeciez wszystko jest ok, brzuch sie pojawia, biore leki ktore mają pomoc. Masakra z nami babami naprawde. I wiexie co? Pojade dzisiaj do tego lidla i kupie te spodnie, chociaz wizyta dopiero jutro. Kupie i tyle! I niech to bedzie znak, ze jak mam spodnie, to musi byc dobrze haha ;)
Jakbym o sobie czytała.... No słowo w słowo już 3 razy widziałam na usg zdrowe dzidzi, mam objawy, czuję w brzuchu rozpierajaca macice, nie mam krwawien, plamien czy jakiś groźnych boli.... A i tak ciężko mi uwierzyc że za te 2 tygodnie dalej będzie ok.... Ciężko mi uwierzyc że maluszek rośnie, że nic mu nie jest, że tego 24.05 zobaczę jak się rozwija...
Maz dzisiaj powiedział że może moglibyśmy zacząć patrzeć na wózki dla dzidzi.... A już się boję no.

Jakbym o sobie czytała.... No słowo w słowo już 3 razy widziałam na usg zdrowe dzidzi, mam objawy, czuję w brzuchu rozpierajaca macice, nie mam krwawien, plamien czy jakiś groźnych boli.... A i tak ciężko mi uwierzyc że za te 2 tygodnie dalej będzie ok.... Ciężko mi uwierzyc że maluszek rośnie, że nic mu nie jest, że tego 24.05 zobaczę jak się rozwija...
Maz dzisiaj powiedział że może moglibyśmy zacząć patrzeć na wózki dla dzidzi.... A już się boję no.
Wlasniw mnie troche denerwuje podejscie mojego, bo on jest zdania, ze teraz NAPEWNO MUSI byc juz dobrze... Ja oczywiscie chce w to wierzyc z calego serca, ale wiem jakie sa realia... Ten przeklety pierwszy trymestr. Dlatego mnie wkur....jego podejscie. No ale faceci tacy są. Ja sobie obiecalam, ze po jutrzejszej wizycie wyluzuje, naprawde.

Wlasniw mnie troche denerwuje podejscie mojego, bo on jest zdania, ze teraz NAPEWNO MUSI byc juz dobrze... Ja oczywiscie chce w to wierzyc z calego serca, ale wiem jakie sa realia... Ten przeklety pierwszy trymestr. Dlatego mnie wkur....jego podejscie. No ale faceci tacy są. Ja sobie obiecalam, ze po jutrzejszej wizycie wyluzuje, naprawde.
Mój też wierzy w 1000000% że wszystko jest w najlepszym "przecież to z mojego plywka!" teściowa też mówi że panikuj, skoro już jest 10tc to już musi być cacy.
Też chcę po genetycznym wrzucić na luz. Chcę tylko usłyszeć że już po 1 trymestrze, że wszystko jest ok, dzidzia zdrowa i zagnieżdżana na amen. I wtedy zaczne myśleć o zakupach....

W polsce ubranoa ciazowe sa bardzo drogie, zwykly podkoszulek 70 zl zreszta te wszystkie ubrania to takie worki ze nie wiem dla kogo to ma byc bo dla mnie te najmniejsze rozmiary okropnie wisialy.

Musimy dać radę.
!!!!!!! Koniec kropka no musimy no!!!!

A jak u was z parciem na siku? Większe?
Taaak.
W polsce ubranoa ciazowe sa bardzo drogie, zwykly podkoszulek 70 zl zreszta te wszystkie ubrania to takie worki ze nie wiem dla kogo to ma byc bo dla mnie te najmniejsze rozmiary okropnie wisialy.
Nie dosc, ze worki, to dla mnie te wszystkie koszuli i sukienki wygladaja jakby w nich miala babcia chodzic, a nie mloda kobieta ;) a ceny za bluzki to masakra... Dlatefo ja nie widze sensu kupowania koszulek i sukienek typowo ciazowych, spodnie to co innego. :)

Ja nie kupuje ciażowych wolę kupić rozmiar albo 2 rozmiary większe. Byłam dziś w Lidlu to u nas w ogóle nie bylo ciuchów ciażowych tylko same dziecięce. Zapisałam się na wtorek do fryzjera na farbowanie i obcinanie, włosy mi nie wypadają odkąd obciełam miałam do pasa i leciały strasznie. Za to teraz mi siwieją w poprzedniej ciąży też mi siwiały.

reklama
Do góry