Ja 5tydz i 2dzienOd miesiaczki
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5tydz i 2dzienOd miesiaczki
Ja tak przebieram a czas chyba stoi w miejscu [emoji1]
Ja już we wtorek pierwsze dopiero. Nie mogę się doczekać. Masz jakieś objawy ? Bo ja jakby nic. Trochę tylko piersi chwilami.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
25Ja narazie żadnych badań nie robiłam,lekarka powiedziała że wszystko ustalimy na wizycie, która mam 16 kwietnia.. Dziewczyny ile macie lat?? Bo ja mam 36 i jedna z mam też ma tyle co ja jak dobrze pamietam
Ojej to trochę mnie uspokoilas, bo mnie najpierw skurcze macicy meczyly, potem biegunka i myślałam że na okres. Potem doszły piersi. Na A potem był test bo @jak nie było tak nie było. A nie wierzylam [emoji4] no i w ubiegłym tyg wszystko mnie przestało boleć. No oprócz lekko piersi. No i się trochę martwilam że to dziwne. Że te objawy tak nagle ustały. A jak się szuka w necie to można oszalec więc już nic nie czytam. Zostaje tylko tu z wami[emoji6] A i tak we wt wszystko się potoczy jak los tego chce.U mnie też pierwsze!
Objawy miałam straszne w pierwszym tygodniu po implementacji - jeden dzień skurczy brzucha i wymiotów (myślałam, że to grypa żołądkowa mnie rozkłada) a potem tydzień zasypiania na stojąco i nudności, połączony z powiększonymi piersiami. Później wszystko ustało, wystraszyłam się i biegałam ciągle na betę, ale przyrastała ładnie.
Teraz czuję lekki dyskomfort w piersiach plus czasami robi mi się niedobrze, gdy jestem głodna. Dużo też śpię, ale że jestem przemęczona pracą od dłuższego czasu to nie czuję zbyt wielkiej dużej różnicy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takie coś znalazłam.Ekierka i martynika
Czy z racji wieku będziemy musiały robić jakieś dodatkowe badania?