reklama
Trzeba wierzyc ze bedzie okIdę dopiero 16.04 do lekarza i troszkę się denerwuje. Dziękuję
aga6
Fanka BB :)
Przyrost o 112% po 72h powinien byc i jest ;-) wydaje mi sie ze wynik ladnyHej mamuśki jak myślicie czy beta wzrasta prawidłowo? Piatek 23-1,18 poniedziałek 26-60 poniedziałek 2.04 3108 pozdrawiam
Idę dopiero 16.04 do lekarza i troszkę się denerwuje. Dziękuję
Kurcze, ja też dopiero w przyszłym tygodniu idę, mam nadzieję, że już będzie widać serduszko...
Ja byłam we wtorek. Widać było takie puste jajko. Pogratulował, powiedział, że jestem w ciąży i kazał wrócić za trzy tygodnie. Idę zatem 20.04..Kurcze, ja też dopiero w przyszłym tygodniu idę, mam nadzieję, że już będzie widać serduszko...
Trzymam kciuki za serduszko.
Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Melodie który to tydzień?Ja byłam we wtorek. Widać było takie puste jajko. Pogratulował, powiedział, że jestem w ciąży i kazał wrócić za trzy tygodnie. Idę zatem 20.04..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
U mnie we wtorek byl pecherzyk z cialkiem zoltym czy jak to sie zwie.. teraz mam isc 13.04. Mam nadzieje ze juz bedzie serduszko <3Ja byłam we wtorek. Widać było takie puste jajko. Pogratulował, powiedział, że jestem w ciąży i kazał wrócić za trzy tygodnie. Idę zatem 20.04..
Zaczął się 4Melodie który to tydzień?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nawet ciałka żółtego nie było.. :/U mnie we wtorek byl pecherzyk z cialkiem zoltym czy jak to sie zwie.. teraz mam isc 13.04. Mam nadzieje ze juz bedzie serduszko <3
Jak byłam za pierwszym razem w ciąży to też trafiłam do lekarza i był sam pęcherzyk i cialko żółte. Mam nawet pierwsze USG takie. Tym razem lekarz nie chciał mi dać wydruku. Powiedział, że nie ma sensu.
aga6
Po prostu za wczesnie poszlas ;-) wszystko na pewno jest dobrze! I niedlugo bedziemy cieszyly sie naszymi brzucholami <3Zaczął się 4U mnie nawet ciałka żółtego nie było.. :/
Jak byłam za pierwszym razem w ciąży to też trafiłam do lekarza i był sam pęcherzyk i cialko żółte. Mam nawet pierwsze USG takie. Tym razem lekarz nie chciał mi dać wydruku. Powiedział, że nie ma sensu.
reklama
Fakt. Mogłam być ciut niecierpliwaPo prostu za wczesnie poszlas ;-) wszystko na pewno jest dobrze! I niedlugo bedziemy cieszyly sie naszymi brzucholami <3