reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja zrobiłam dwa dni temu(druga betę) . Ginekolog powiedział ze mam powtórzyć za tydzień. I zastanawiam się czy zrobić dziś rano czyli po 28 godzinach czy tak jak wskazał gin

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Iga skoro robiłaś juz dwie bety to następną zrób tak jak mówił gin

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, ja juz po becie. Popoludniu wynik, mam nadzieje, ze bedzie przyrost.
Dziewczyny czy was tez bolą sutki? U mnie jest to straszny ból, aż dotknąc się nie moge.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja juz po becie. Popoludniu wynik, mam nadzieje, ze bedzie przyrost.
Dziewczyny czy was tez bolą sutki? U mnie jest to straszny ból, aż dotknąc się nie moge.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez już po becie o 2 wynik [emoji4] progesteron 58 z wtorku
Boję się o tarczycowe :/
Ja mam flaczki pełniejsze tylko są nie bolą a sutków nie mogę dotknac bo aż pieką

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy! Opowiedz coś o sobie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie nie lubię opowiadać o sobie :D. No ale ok, spróbuję :). Mieszkam w Poznaniu, jestem mamą siedmiolatka. O obecną ciążę starałam się trzy miesiące. Strasznie chciałabym zobaczyć już serduszko i bardzo boje się, że ta ciąża się straci przez moje problemy tarczycowe (Hashimoto). To tak z grubsza. :)

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strasznie nie lubię opowiadać o sobie :D. No ale ok, spróbuję :). Mieszkam w Poznaniu, jestem mamą siedmiolatka. O obecną ciążę starałam się trzy miesiące. Strasznie chciałabym zobaczyć już serduszko i bardzo boje się, że ta ciąża się straci przez moje problemy tarczycowe (Hashimoto). To tak z grubsza. :)

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć :) ktory tydzien?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry