reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No raczej bez recepty tylko probiotyki ginekologiczne typu Lactovaginal, chyba że masz poważniejszy problem to wtedy niech Ci lekarz wypiszę Pimafucin w globulkach.
Lekarz mi na pewno coś wypisze ale dostanę się do niego nie wcześniej niż we wtorek A akurat na weekend złapała mnie jakaś infekcja i nie dotrwam do wtorku..

Lekarz mi na pewno coś wypisze ale dostanę się do niego nie wcześniej niż we wtorek A akurat na weekend złapała mnie jakaś infekcja i nie dotrwam do wtorku..
Tak jak.napisała @Tasiorek. Iladian spróbuj, troche łagodząco zadziała. Do tego możesz clotrimazol zewnętrznie w maści. Gynalginu na własną rękę w ciazy bym nie brała. Może masz jakas apteke w której Cie kojarza i pożyczą np do wtorku Pimafucin? A recepte doniesiesz. Ale też pytanie, czy lekarz bedxie chcial wypisać akurat pimafucin...

reklama
Do góry