reklama
U mnie dzis wizyta 5t4dJa tez będę 5t 2d na wizycie Ale oby byl pęcherzyk serduszko to tak za 2 tyg [emoji4]
urs
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny. Za dwie godzinki ide do lekarza trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze. Popołudniu dam wam znać co i jak.
Posty cały czas pomieszane:/ ciężko znaleźć te nowe:/
Dawaj znac, u mnie wizyta o 16 dopiero!
martakratka
Ja mam dopiero 7 maja. A Ty?Ooo ja też ostatnią miesiączke miałam 11marca może tego samego dnia urodzimy kiedy masz wizytę?
Martynka_K
U mnie dzis wizyta 5t4d
Daj znać po wizycie co i jak
martakratka
Jedź i odpoczywaj. Ja bym nie odpuscilaCo myslicie? Zastanawiamy sie nad wylotem do Grecji pod koniec maja.. jedyna okazja zeby poleciec z jednym dzieckiem i to za darmo
..
motylkowelove
Też chyba tylko pęcherzyk zobaczysz nie ma co porównywać bo u każdej w innym dniu była owulacja zapłodnienie i implantacja [emoji4]U mnie dzis wizyta 5t4d
martakratka
Ja mialam dokladnie tak samo. Dlatego teraz bedzie wszystko gitCześć Dziewczyny. Mnie dzisiaj strasznie mdli, mam odruchy wymiitne i kręci mi się w głowie. Ale troche mnie to pociesza, bo w poprzedniej ciazy (poronienie) nie mialam objawów i wmawiam sobie, ze to oznacza zdrową ciążę jakoś lepiej znosić to z tą mysla A Wy jak się dzisiaj czujecie?
Tak myślę Motylku ale sam mi kazał przyjść dziś więc ideTeż chyba tylko pęcherzyk zobaczysz nie ma co porównywać bo u każdej w innym dniu była owulacja zapłodnienie i implantacja [emoji4]
reklama
martakratka
@Martynka_K - o ktorej? To daj znac od razu co i jak...