reklama
Kurde ostatnie wiadomosci mam z 10:30 rano..
To trochę masz do nadgonienia [emoji2]
Przestała mnie chyba głowa boleć! Mówię chyba gdyz aktualnie leżę pod kocem..jak wstanę to zobaczę.
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Ale, rzeczywiści wszystko się poerdzieli. Umie ktoś, gdzieś to zgłosić?
martakratka
Juz chyba sie uspokaja...
patuśka
Hej dziewczyny, ja po wizycie, nie dowiedzialam sie absolutnie nic, nie zrobila mi usg, jak zapytalam czy mam lezec to powiedziala, ze jak ciaza zostanie potwierdzona to dopiero wtedy mozna mowic o zaleceniach, i ze mam isc na bete. No super naprawde, tyljo dwie godziny straciłam i nerwy. A brzuch boli dalej.
Słonik1982
Zaciekawiona BB
Ja nie robię bety i że czekam na wizytę do pon..kiedy będzie ten poniedzialek. Mam taki apetyt że zjadła bym konia z kopytami
martakratka
Ta torbiel to normalna rzecz. Wchlania sie roznie wiec sie nie denerwuj.Ja tez żałuje ze tak wcześnie poszłam, teraz się nakręcam, ze mały pęcherzyk, ze powinien być większy. Jeszcze mnie martwi ze była torbiel, która powiedział ze powinna się wchłonąć, a wyczytałam ze torbiel może powodować wzrost beta hcg. I już nie wiem co rośnie dzidzia, czy torbiel .... masakra.... zwariuje do 14 tej. I jeszcze te sny dzisiaj.... Za godzinę do dentysty, to chociaż przez chwile nie będę myślała.
@Dagaa11 trzymam mocno kciuki za wyniki
reklama
Pat dlaczego nie zrobiła Ci usg? Który to tc ?Hej dziewczyny, ja po wizycie, nie dowiedzialam sie absolutnie nic, nie zrobila mi usg, jak zapytalam czy mam lezec to powiedziala, ze jak ciaza zostanie potwierdzona to dopiero wtedy mozna mowic o zaleceniach, i ze mam isc na bete. No super naprawde, tyljo dwie godziny straciłam i nerwy. A brzuch boli dalej.