reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

O to dobrze widzieć bo już miałam zamiar kupić , w ten z pharmaceris to on w aptece jest dostępny tylko ? Jak cenowo wygląda .? Bo też bym chciała trosze te co już mam rozstępy żeby nie były tak widoczne . [emoji4]

Ja kupowalam w aptece ale chyba nie w kazdej jest. Jest zapobiegajacy rozstepom cenowo ok. 40 zl i taki na rozstepy, ale krem na rozstepy ktore juz sa podobno najlepszy ze slimaka:D

reklama
Nie wiem czy pisałam już czy nie ja stosuje mustelle i się smaruje tak co 2 dzień i piersi i brzuch a uda oliwka zwykła na opakowaniu pisze ze można od początku ciazy akurat .
Drogie to ale fajne mial am jeszcze z wcześniej tylko niestety się kiedyś nie przydało.
Jak brzuszek będzie szybciej rósł to będę codziennie smarować [emoji4]

Nie wiem czy pisałam już czy nie ja stosuje mustelle i się smaruje tak co 2 dzień i piersi i brzuch a uda oliwka zwykła na opakowaniu pisze ze można od początku ciazy akurat .
Drogie to ale fajne mial am jeszcze z wcześniej tylko niestety się kiedyś nie przydało.
Jak brzuszek będzie szybciej rósł to będę codziennie smarować [emoji4]
Coś mi się kojarzy ta mustella właśnie ale nie widziałam która to pislaa [emoji4]

Hahaha ale mialam dzis sen, snilo mi sie ze mialam wlasna zyrafke byla troszke wieksza ode mnie i co chwilke kladla swoja glowe na moim ramieniu :D karmilam ja marchewka i tak ladnie jadla hehe i tak sie do mnie tulila taka fajna byla, pozniej byla impreza i oczywiscie burza i takie okropne czarne chmury ale wszystko ladnie sie rozeszlo a zeby tego bylo malo to jeszcze mi sie snilo ze moja mama przebrala sie za mikolaja i zrobila kilka prezentow dla nas :D no i byla tammm czekolada hahaha przynajmniej erotyki nie bylo :D

reklama
Właśnie o Tobie pomyślałam pisząc ten post gratuluję :D
Chyba że jest jeszcze któraś? :)
Dziękuję [emoji4]fajnie by było jak by jeszcze jakaś mamusia dołączyła z blizniakami, bo ja jestem przerażona a jak się to mówi w kupię siła [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry