reklama
patuśka
Fanka BB :)
Czesc! Nasze grono sie powoli powiekszaWitam dziewczyny, chciałabym się przedstawić i dołączyć do grudniowych mam .
Miesiączka się spóźnia a test ciążowy pozytywny . Z tego co liczyłam to maleństwo bedzbę na Mikołaja (6.12).
Mam już jednego synka. Mati ma 20 miesięcy. Powoli kończę karmić piersią. W sumie z powodu karmienia jestem zaskoczona, że się udało. Ale się cieszę
Jak to jest z karmieniem w ciazy? Cos mi sie obilo o uszy, ze pokarm zmienia smak i niektore dzieciaki postanawiaja sie odstawic.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Widze ze nas coraz wiecej ;-)
Ja zaraz sie dowiem czy zostaje tu czy ide na listopadowki ;p
Aga idziesz na usg dziś?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to jest z karmieniem w ciazy? Cos mi sie obilo o uszy, ze pokarm zmienia smak i niektore dzieciaki postanawiaja sie odstawic.
Ja nie zauważyłam różnicy. Młody pije mleczko do spania i w nocy. Z tego co widzę to je tak samo chętnie jak wcześniej. Moze później to się zmieni. A odstawić chcę bo jestem juz zmęczona tymi nocnymi pobudkami....
aga6
Tak, na 14:30Aga idziesz na usg dziś?
Tak, na 14:30
Zazdroszczę [emoji4]
Wtrące sie tylko że brak piersi nie oznacza że dziecko zacznie przesypiać noce [emoji4]Ja nie zauważyłam różnicy. Młody pije mleczko do spania i w nocy. Z tego co widzę to je tak samo chętnie jak wcześniej. Moze później to się zmieni. A odstawić chcę bo jestem juz zmęczona tymi nocnymi pobudkami....
aga6
Czekam od ponad 2 tygodni :dZazdroszczę [emoji4]
reklama
Wtrące sie tylko że brak piersi nie oznacza że dziecko zacznie przesypiać noce
Oj wiem, ale ja już jestem zmęczona karmieniem. Do tego młody juz częściej ciumka niz faktycznie je.