reklama
patuśka
Fanka BB :)
Czesc! Nasze grono sie powoli powiekszaWitam dziewczyny, chciałabym się przedstawić i dołączyć do grudniowych mam .
Miesiączka się spóźnia a test ciążowy pozytywny . Z tego co liczyłam to maleństwo bedzbę na Mikołaja (6.12).
Mam już jednego synka. Mati ma 20 miesięcy. Powoli kończę karmić piersią. W sumie z powodu karmienia jestem zaskoczona, że się udało. Ale się cieszę
Jak to jest z karmieniem w ciazy? Cos mi sie obilo o uszy, ze pokarm zmienia smak i niektore dzieciaki postanawiaja sie odstawic.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Widze ze nas coraz wiecej ;-)
Ja zaraz sie dowiem czy zostaje tu czy ide na listopadowki ;p
Aga idziesz na usg dziś?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to jest z karmieniem w ciazy? Cos mi sie obilo o uszy, ze pokarm zmienia smak i niektore dzieciaki postanawiaja sie odstawic.
Ja nie zauważyłam różnicy. Młody pije mleczko do spania i w nocy. Z tego co widzę to je tak samo chętnie jak wcześniej. Moze później to się zmieni. A odstawić chcę bo jestem juz zmęczona tymi nocnymi pobudkami....
aga6
Tak, na 14:30Aga idziesz na usg dziś?
Tak, na 14:30
Zazdroszczę [emoji4]
Wtrące sie tylko że brak piersi nie oznacza że dziecko zacznie przesypiać noce [emoji4]Ja nie zauważyłam różnicy. Młody pije mleczko do spania i w nocy. Z tego co widzę to je tak samo chętnie jak wcześniej. Moze później to się zmieni. A odstawić chcę bo jestem juz zmęczona tymi nocnymi pobudkami....
aga6
Czekam od ponad 2 tygodni :dZazdroszczę [emoji4]
reklama
Wtrące sie tylko że brak piersi nie oznacza że dziecko zacznie przesypiać noce![]()
Oj wiem, ale ja już jestem zmęczona karmieniem. Do tego młody juz częściej ciumka niz faktycznie je.