0.50 cm , a Twoj maluch ?Super ja byłam wczoraj i miałam 6t1d
Jaka wielkość maluszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
0.50 cm , a Twoj maluch ?Super ja byłam wczoraj i miałam 6t1d
Jaka wielkość maluszka?
Ja tez mam 7 dni mlodsza przez pozna owulacje u dlugie cykle- to zupelnie normalne.Właśnie nieregularne. Ciąża mlodsza 10 dni niz wychodzi z OM..
Przykro mi. Postaraj sie wytrzymac jakos do tego poniedziałku...Nie ma usg. Wracam do domu
Mnie tez czasem boli brzuch wlasnie jakbym zaraz miała dostać okres. I tez sie zastanawiam, czy to normalne. Rowniez juz nie pamietam jak bylo w ciazy z corka?Dziewczyny co prawda dwie ciążę już za mną ale po prostu nie pamiętam.
Czy Was też bolą brzuchy?
Mniie ciągle ciągnie, momentami zakuje w prawym lub lewym jajniku i ciągły ból okresowy (mam wrażenie że zaraz dostanę @)
Tak to ma być?
Ja też nie doczytałam, że jesteś w UK. Chociaż to, że w Polsce nie zrobili USG też mnie by jakoś specjalnie nie zdziwiło.Widzę że nie doczytalas ale właśnie wracam ze szpitala. Nie zrobili usg, nie jestem w Polsce tylko w UK, więc nie mam tak komfortowo..... Także wracam z tym samym bólem i krwawieniem, bez usg i bez szans na takowe do poniedziałku 15.15
Widzę że nie doczytalas ale właśnie wracam ze szpitala. Nie zrobili usg, nie jestem w Polsce tylko w UK, więc nie mam tak komfortowo..... Także wracam z tym samym bólem i krwawieniem, bez usg i bez szans na takowe do poniedziałku 15.15
Wiem kochana, miałam z synem cukrzyce ciążową i wiem jak to jest. Tylko wtedy byłam na zwolnieniu i nie pracowałam. Teraz muszę pracować a w tej pracy rany na rękach nie są bezpieczne. Będę musiała jakoś tą kwestie ogarnąć.A ja w aptece dostałam bez problemu za darmo... I wiem, ze niedawno wujek był to też dostał.
To kłucie aż tak nie boli. Idzie się przyzwyczaić. A przynajmniej będziesz mogła sprawdzić od czego Ci rosnie ten cukier a po czym spada będzie dobrze- zobaczysz!
Szukaj polskiego lekarza dzwoń pros żeby cię przyjął, napewno coś ogarniesz na jutro.Widzę że nie doczytalas ale właśnie wracam ze szpitala. Nie zrobili usg, nie jestem w Polsce tylko w UK...
[/QUOTE]Szukałam, każdy gin ponad godzinę jazdy autem którego nie mamy, wołają £100 za wizytę z usg i najwcześniej poniedziałek i tak i tak....Szukaj polskiego lekarza dzwoń pros żeby cię przyjął, napewno coś ogarniesz na jutro.
Pierwsza cię prowadZiłam w Irlandii, wiem jak to jest.
Nie ma co się poddawać, szukaj roZwiązań!!
Nie wiem, bo jeszcze nie byłam na drugim usg . Coś cię niepokoi?Eh trudne to wszystko powodzenia dla Was ;*
Jak rosły Wasze Fasolki od 6t+0 do 7t+0 ? jaka byłą różnica w crl ?
A jaka u Ciebie roznica?Eh trudne to wszystko powodzenia dla Was ;*
Jak rosły Wasze Fasolki od 6t+0 do 7t+0 ? jaka byłą różnica w crl ?