reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Właśnie nieregularne. Ciąża mlodsza 10 dni niz wychodzi z OM..
Ja tez mam 7 dni mlodsza przez pozna owulacje u dlugie cykle- to zupelnie normalne. :)
Nie ma usg. Wracam do domu
Przykro mi. Postaraj sie wytrzymac jakos do tego poniedziałku...
Dziewczyny co prawda dwie ciążę już za mną ale po prostu nie pamiętam.
Czy Was też bolą brzuchy?

Mniie ciągle ciągnie, momentami zakuje w prawym lub lewym jajniku i ciągły ból okresowy (mam wrażenie że zaraz dostanę @)
Tak to ma być?
Mnie tez czasem boli brzuch wlasnie jakbym zaraz miała dostać okres. I tez sie zastanawiam, czy to normalne. Rowniez juz nie pamietam jak bylo w ciazy z corka?

Widzę że nie doczytalas ale właśnie wracam ze szpitala. Nie zrobili usg, nie jestem w Polsce tylko w UK, więc nie mam tak komfortowo..... Także wracam z tym samym bólem i krwawieniem, bez usg i bez szans na takowe do poniedziałku 15.15
Ja też nie doczytałam, że jesteś w UK. Chociaż to, że w Polsce nie zrobili USG też mnie by jakoś specjalnie nie zdziwiło.
Mam znajomą w Irlandii. 2 razy poroniła, potem latała raz w miesiącu na wizyty do polskiego ginekologa. Synek kończy dzisiaj 3 lata i jest zdrowy. Bałabym się być w ciąży żyjąc na wyspach...
No nic, trzymaj się mocno!

Widzę że nie doczytalas ale właśnie wracam ze szpitala. Nie zrobili usg, nie jestem w Polsce tylko w UK, więc nie mam tak komfortowo..... Także wracam z tym samym bólem i krwawieniem, bez usg i bez szans na takowe do poniedziałku 15.15

Przepraszam. No to faktycznie patowa sytuacja... :-( :(
U mnie przy poronieniu miałam tydzień plamienia, dwa dni krwawienia że skrzepami (co 20 min wymiana podpaski) i kolejny tydzień plamienia.
Współczuję niepewności. I przytulam.

A ja w aptece dostałam bez problemu za darmo... I wiem, ze niedawno wujek był to też dostał.
To kłucie aż tak nie boli. Idzie się przyzwyczaić. A przynajmniej będziesz mogła sprawdzić od czego Ci rosnie ten cukier a po czym spada :) będzie dobrze- zobaczysz!
Wiem kochana, miałam z synem cukrzyce ciążową i wiem jak to jest. Tylko wtedy byłam na zwolnieniu i nie pracowałam. Teraz muszę pracować a w tej pracy rany na rękach nie są bezpieczne. Będę musiała jakoś tą kwestie ogarnąć.
@Julianna_Szcz trzymam mocno kciuki, żeby fasolka mocno się trzymała! Nie ma szans, żebyś dostała się do tego ginekologa jutro? Może zadzwoń, spróbuj, może się uda?
Jak dla mnie to chore, że nie zrobili w takiej sytuacji usg :mad:. Trzymaj się dzielnie. Mocne masz te skurcze?

Widzę że nie doczytalas ale właśnie wracam ze szpitala. Nie zrobili usg, nie jestem w Polsce tylko w UK...
Szukaj polskiego lekarza dzwoń pros żeby cię przyjął, napewno coś ogarniesz na jutro.

Pierwsza cię prowadZiłam w Irlandii, wiem jak to jest.
Nie ma co się poddawać, szukaj roZwiązań!![/QUOTE]

Szukaj polskiego lekarza dzwoń pros żeby cię przyjął, napewno coś ogarniesz na jutro.

Pierwsza cię prowadZiłam w Irlandii, wiem jak to jest.
Nie ma co się poddawać, szukaj roZwiązań!!
[/QUOTE]Szukałam, każdy gin ponad godzinę jazdy autem którego nie mamy, wołają £100 za wizytę z usg i najwcześniej poniedziałek i tak i tak.... :(

reklama
Do góry