reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, żadne słowa nie są w stanie pocieszyć. Rozumiem dokładnie co czujecie. Pamiętajcie, że jesteście silne i nawet po najgorszej burzy, zawsze wychodzi słońce...

@aga6 przepraszam , że napisałam Ci wcześniej , że pewnie się zaczęło , ale jakoś tak przez te przejścia wszytsko rozumiem co i jak :< bardzo mi przykro tak jak pisze Locja na razie żadne pocieszenie nie da ukojenia... daj sobie czas , wywal z siebie emocje ;* powoli staniesz na nogi ...
Na szczęscie w nieszczęściu masz dzieciątko , które możesz utulić w tych trudnych chwilach ;< :* tulę Cię mocno ...

Jeju tyle się dzieje tutaj , aż mam ciarki przed wizytą w piątek

reklama
Aga przemysl ten żłobek proszę to zły pomysł

Dlaczego zły? Mój synek chodzi do żłobka od sierpnia 2017, kiedy skończył roczek. Żłobek uwielbia, niesamowicie szybko się rozwija, nauczył się normalnie jeść.
Jest niezwykle radosny. Fakt trochę chorował ale nawet nie tak dużo.

Do góry