reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Bylas moze w lux medzie?
Nie, chodze do enel-medu. Starszy lekarz, doswiadczony, chyba pracuje w jakims szpitalu, tylko nie pamietam ktorym. Nie byl niemily, wrecz przeciwnie, ale nadziei duzych nie dal. Powiedzial ze nie jest dobrze, ze duzo wczesnych ciąż konczy sie poronieniem i ze skoro juz mam jedno dziecko, to drugie powinno sie udac. No i on podejrzewa puste jajo plodowe.

Kurde a może ta lekarka co mi rano robila usg ma do kitu sprzet? Ale zeby az tak do kitu żeby nie zobaczyć zarodka? Chyba sama w to nie wierze

reklama
Ja juz po wizycie, Pani dr uspokoila mnie, ze nie sa to straszne wyniki. Kazala wiecej jesc, bardziej regularnie i powtorzyc badania. U mnie niestety jest z tym problem - nie jestem zbyt systematyczna, nie mam tez czasu, zeby przygotowywac sobie wczesniej posilki, ale teraz juz nie ma wyjscia i cos musze wymyslic dla dobra Kropka [emoji5]

Bardzo dziękuję za informację :) Cieszę się, że wyniki są całkiem dobre.
No i życzę wytrwałości z tymi posiłkami!!! :)

Nie, chodze do enel-medu. Starszy lekarz, doswiadczony, chyba pracuje w jakims szpitalu, tylko nie pamietam ktorym. Nie byl niemily, wrecz przeciwnie, ale nadziei duzych nie dal. Powiedzial ze nie jest dobrze, ze duzo wczesnych ciąż konczy sie poronieniem i ze skoro juz mam jedno dziecko, to drugie powinno sie udac. No i on podejrzewa puste jajo plodowe.

Kurde a może ta lekarka co mi rano robila usg ma do kitu sprzet? Ale zeby az tak do kitu żeby nie zobaczyć zarodka? Chyba sama w to nie wierze
Musisz czekac kochana.. ja za 2h wszystkiego sie dowiem.. nadziei juz zadnej nie mam :-(
Postanowilam ze jak wszystko sie w 100%potwierdzi to zapisuje sie na prawko i lecimy pod koniec maja gdzies zeby sie zrelaksowac..
Jedyne co mnie martwi to to ze bede musiala oddac corke do zlobka a nie ma juz nigdzie miejsc tak na szybko :-(
No i moj powrot do pracy 1.06 po macierzynskim i to 1,5 h od domu.. a wczesniej mialam pod nosem :-( ale miejsca juz tam dla mnie nie ma..

reklama
Do góry