reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Mi się wydaje ze mi opadł. Ale ja zaczynam jutro 34 tydzien. Wydaje mi sie ze w 1.ciąży tez mi szybko sie obnizyl a mały urodzil sie po terminie.

Ja we wtorek zaczynam 35 tydzień, ale wydaje mi się, że brzuch jest na razie wysoko. Za to powróciły problemy z zaparciami..

To chyba nie ma reguły, mam wizytę we wtorek i chyba pierwszy raz na nią czekam. Upławy sas szczególnie jak poleze to wtedy troszkę ich jest, bo jak się poruszam wogole ich nie czuję. Niestety zaczęłam chodzić z wkładką...

@Kacprysiowo mnie ginekolog powiedziała, że jak będą mi się sączyły wody to nie będę miała wątpliwości, że to jest to.
Ja mam dziś taki dzień jakich strasznie nie lubię czyli z jednej strony strasznie mi się nudzi a z drugiej nic mi się nie chce robić. Do tego strasznie mnie kuje kuciapa nie mogę w ogóle chodzić.

@Kacprysiowo mnie ginekolog powiedziała, że jak będą mi się sączyły wody to nie będę miała wątpliwości, że to jest to.
Ja mam dziś taki dzień jakich strasznie nie lubię czyli z jednej strony strasznie mi się nudzi a z drugiej nic mi się nie chce robić. Do tego strasznie mnie kuje kuciapa nie mogę w ogóle chodzić.

Saczyly mi się wody w drugiej ciąży, a raczej chlustaly :)

No to już bezpiecznie, ja dopiero 34...
Ja też 34 i mam od tygodnia lekkie skurcze a od 2 dni trochę mocniejsze i zanim mężowi o nich powiedziałam to mówi,że brzuch się trochę obniżył. Ja tam w lustrze nie widzę ale skurcze wczoraj miałam cały dzien i pół nocy i teraz [emoji849] i chyba zaraz zwariuję bo już się zmieniają tzn trochę mocniejsze są trwają 1.5 minuty i są co 15 minut. Pitologa mam we wtorek. Jestem ciekawa jaka ta nocka będzie i jutrzejszy dzień [emoji85]

reklama
Ja też 34 i mam od tygodnia lekkie skurcze a od 2 dni trochę mocniejsze i zanim mężowi o nich powiedziałam to mówi,że brzuch się trochę obniżył. Ja tam w lustrze nie widzę ale skurcze wczoraj miałam cały dzien i pół nocy i teraz [emoji849] i chyba zaraz zwariuję bo już się zmieniają tzn trochę mocniejsze są trwają 1.5 minuty i są co 15 minut. Pitologa mam we wtorek. Jestem ciekawa jaka ta nocka będzie i jutrzejszy dzień [emoji85]

I jak skurcze przeszly? :) mnie okropnie plecy bola a wczoraj podbrzusze pobolewalo, co jakis czas tak mam ale to chyba nic nie znaczy, dzis o 16 ktg a pozniej wizyta ale pewnie na ktg bedzie cisza, oby tylko sie ruszac chcial :) no i gbs mam.miec pobierany ciekawe czy nastepna wizyta za dwa tyg czy za tydzien bedzie :)

Do góry