reklama
Cześć Dziewczyny pisałam już tutaj jakiś czas temu ale większość z Was może mnie nie pamiętać/nie znać więc jeszcze raz napiszę krótko o sobie. Mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża. Spodziewamy się córeczki a dzień porodu z OM przypada na 24 grudnia. Od kilku dni nie pracuję więc będę mieć więcej czasu żeby do Was zaglądać. Jesteście już przygotowane na przyjście Maluszków? Wszystkie zakupy poczynione?
Wiesz co tak sobie mysle i ja takie kolatania miałam w pierwszej ciazy... Nie wiem czy mam jakiś problem z sercem bo nigdy nie robiłam USG ale w późniejszej i tej nie mam.
A co do popuszczania, zapewne wina slabych miesni. Mi się zdazyz ale bardzo rzadko, za to po ciazy z moim drugim synkiem był dramat, tak się załatwiłam pasem poporodowym że ledwo się z tego wygrzebalam. Na szczęscie wszystko wróciło do normy. U Ciebie tez wróci, pocwiczymy je z naszymi polowkami po ciazy )
Czy macie umowione terminy cc ? Oczywiście te które maja miec cc
Ja termin cc mam umówiony od około 2 tygodni. Niestety szpital w którym mam zamiar rodzić jest od nas oddalony o 80 km. Jeśli coś zacznie się dziać wcześniej możliwe, że będziemy zmuszeni udać się do najbliższego szpitala i liczyć, że obędzie się bez komplikacji.
anielka1
Fanka BB :)
He
Hej, ja mam, 19 lub 20. Co do kolatan, ostatnio wam pisałam że mam bardzo często, mega mocne, kilka zasłabniecie przy tym, w pierwszej ciazy tak nie miałam. Też mnie to stredujeWiesz co tak sobie mysle i ja takie kolatania miałam w pierwszej ciazy... Nie wiem czy mam jakiś problem z sercem bo nigdy nie robiłam USG ale w późniejszej i tej nie mam.
A co do popuszczania, zapewne wina slabych miesni. Mi się zdazyz ale bardzo rzadko, za to po ciazy z moim drugim synkiem był dramat, tak się załatwiłam pasem poporodowym że ledwo się z tego wygrzebalam. Na szczęscie wszystko wróciło do normy. U Ciebie tez wróci, pocwiczymy je z naszymi polowkami po ciazy )
Czy macie umowione terminy cc ? Oczywiście te które maja miec cc
Cześć dziewczyny, pamiętacie jak Wam pisałam, że kupiłam w Smyku trzypak pajacyków i po pierwszym praniu zeszły całe aplikacje? Reklamowałam to i mi odrzucili reklamację napisali, że wyprałam w za wysokiej temperaturze niezgodnie z zaleceniami na metce co oczywiście nie jest prawdą bo prałam w 40 stopniach. Jakoś nie wierzę, że jak się odwołam to zmienią decyzję a najgorsze jest to, że mam jeszcze jeden taki trzypak w większym rozmiarze.
Anet29
dziewczyny a jak z uplawami u Was?
Widze ze u was wszystkich podobnie a u mnie na odwrot susza i nawet wspolzycie bez zelu jest nie mozliwe bo pozniej caly dol mnie boli.
Ja jakoś nie mam większych upławów u mnie dokucza raczej od dłuższego czasu lekkie nietrzymanie moczu
Wczoraj dokuczało mi niskie ciśnienie nie miałam siły chodzić na dodatek te kołatania chyba przez to więcej myślę i się denerwuje to wzmaga ta moja arytmie ehh mam strasznego pietra Kiedyś po śmierci babci leczyłam się na depresję lękową i boję się ze ona teraz pod koniec się odzywa i pogłębia mój strach
Ja tak mam z moczem np jak kicham, kaszle itp i wkurza mnie juz to bo nigdy tak nie mialam, mam nadzieje ze to minie.
Anet29
Cześć Dziewczyny pisałam już tutaj jakiś czas temu ale większość z Was może mnie nie pamiętać/nie znać więc jeszcze raz napiszę krótko o sobie. Mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża. Spodziewamy się córeczki a dzień porodu z OM przypada na 24 grudnia. Od kilku dni nie pracuję więc będę mieć więcej czasu żeby do Was zaglądać. Jesteście już przygotowane na przyjście Maluszków? Wszystkie zakupy poczynione?
Nie pamietam ale witam ponownie wlasnie przed chwila kurier przyniosl mi przewijak z wanienka zostalo mi jeszcze kupic posciel, przescieradlo, staniki do karmienia i jeszcze jedna paczke pampersow tak to chyba juz mam wszystko
MatiMar
@gacoperek nie odpuszczaj tematu jeśli masz możliwość to udaj się do miejskiego rzecznika konsumenta. Weź swoją reklamację I ich odpowiedź, oni Ci pomoga za darmo. Wystosują takie pismo że powinni Ci wymienić na nowe albo hajs zwrócić nie raz korzystałam I mi pomogli.
@MatiMar Dziękuję za wiadomość. Zadzwoniłam do Smyka powiedzieli mi, że mogę się odwołać od decyzji więc się odwołam a jak mi ją odrzucą to pójdę do rzecznika. Zastanawiam się czy jakbym chciała wymianę towaru to może by mi nowy przysłali a ja napisałam, że chcę zwrot pieniędzy. A jak pójdę do rzecznika praw konsumenta to mogę się ubiegać o zwrot pieniędzy czy tylko wymianę?[/QUOTE]
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Gacoperek tez bym nie odpuściła !
Anet seksisz się ?? Boszeeee mnie już nosi...
Anet seksisz się ?? Boszeeee mnie już nosi...