reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

I ja już nie śpię. Już od rana się zdenerwowałam, bo syn zostawił w szkole pudełko od śniadania. A co najlepsze to mąż stwierdził ze w piątek chyba już nie miał. Ach te chłopy jak będę miała trzeciego do kompletu to zwariuje chyba....:mad: Strasznie szybko się irytuje teraz i byle g....o potrafi mnie wyprowadzić z równowagi :mad:. Spać nie mogę, tu coś puknie tam stuknie, to pies się przewali, a to kot zamiałczy i już nie śpię :mad:.
Tak się musiałam od rana wyżalić....
Dobrze, że już wtorek mamy i piątek coraz bliżej :). I chyba mi się mdłości zaczynają, nie wiem bo nieznam tego uczucia.
@aga6 @Wiktorka88 O trzymam kciuki za betę! ✊✊✊
@Dagaa11 kciuki za wizytę! Zazdroszczę ci, że znowu sobie dzidzie pooglądasz :)
Jeszcze jakaś ma dzisiaj wizytę lub betę? To też oczywiście trzymam mocno!

Miłego dnia dziewczyny i niech szybko, bezstresowo ten dzień minie :)

reklama
Też bym chętnie pospała ale mój mały od kilku dni robi pobudkę po 6. My jeszcze nikomu nie mówiliśmy wiemy tylko ja i mąż, rodzinie mam zamiar powiedzieć dopiero pod koniec maja jak wszystko będzie ok. Mój siostrzeniec robi w tedy 18 urodziny i będzie cała rodzina w jednym miejscu

I ja już nie śpię. Już od rana się zdenerwowałam, bo syn zostawił w szkole pudełko od śniadania. A co najlepsze to mąż stwierdził ze w piątek chyba już nie miał. Ach te chłopy jak będę miała trzeciego do kompletu to zwariuje chyba....:mad: Strasznie szybko się irytuje teraz i byle g....o potrafi mnie wyprowadzić z równowagi :mad:. Spać nie mogę, tu coś puknie tam stuknie, to pies się przewali, a to kot zamiałczy i już nie śpię :mad:.
Dobrze, że już wtorek mamy i piątek coraz bliżej :). I chyba mi się mdłości zaczynają, nie wiem bo nieznam tego uczucia.
@aga6 @Wiktorka88 O trzymam kciuki za betę! [emoji110][emoji110][emoji110]

Nie denerwuj sie:* choc doskonale Cie rozumiem, ja tez wybucham oststnii bez wiekszego powodu, chociaz staram sie nad tym panowac.
Na 16 wizyta, musze cos porobic, zeby zajac glowe :) trzymajcie prosze mocno kciuki :*
Ktora jeszcze dzisiaj wizytuje?

Aga jak Twoja beta? Dzisiaj wyniki?

Nie denerwuj sie:* choc doskonale Cie rozumiem, ja tez wybucham oststnii bez wiekszego powodu, chociaz staram sie nad tym panowac.
Na 16 wizyta, musze cos porobic, zeby zajac glowe :) trzymajcie prosze mocno kciuki :*
Ktora jeszcze dzisiaj wizytuje?

Aga jak Twoja beta? Dzisiaj wyniki?
Tak dzis o 11! Dam Wam znac. Oby dobre wiesci!

@porcelana Gratulacje [emoji4]

Ja to bym mogła spać i spać : p
Od dawna w końcu śpię jak zabita nic mnie nie budzi[emoji4] a sny to mam przerozne
Mam coraz więcej obaw i do piątku chyba zwariuje...
Obiecałam zE ze już bety nie zrobię a kusi mnie

@aga6 @Wiktorka88 O trzymam kciuki za betę! ✊✊✊

Mnie też masakrycznie szybko każda pierdoła potrafi wkurzyć albo sprawić że placze pół nocy.. A najbardziej wkurza mnie to, że mój W się z tego nabija po cichu.... wrrr
Ja wczoraj odebrałam betę - 4150 - rośnie super. Zastanawiam się czy w sobotę (5tc6d) jest szansa, że zobaczę serduszko, bo mam wtedy wizytę u mojej gin....

Mnie też masakrycznie szybko każda pierdoła potrafi wkurzyć albo sprawić że placze pół nocy.. A najbardziej wkurza mnie to, że mój W się z tego nabija po cichu.... wrrr
Ja wczoraj odebrałam betę - 4150 - rośnie super. Zastanawiam się czy w sobotę (5tc6d) jest szansa, że zobaczę serduszko, bo mam wtedy wizytę u mojej gin....
Ladna beta :) nawet jesli serduszka jeszcze nie bedzie to jest duza szansa na zarodek, bo podobno pojawia sie gdy beta przekroczy 10 000

reklama
Do góry