reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Dagaa11 No jasne , skracajaca sie szyjka to jest ryzyko, ale badanie jej? Nie wiem czemu niektorzy lekarze tak twierdza..skoro "wlozenie" sondy moglo by byc ryzykiem to przytualnki w ogole nie wiem czym ale czyms bardzo ryzykownym;)
Właśnie ostatnio koleżanka mi mowila, ze nie miała szyjki badanej przez całą ciąze... Tylko usg przez brzuch. Dopiero przed porodem zbadał ją normalnie, bo miała infekcje...

Totois dzieki
Motylkowelove może warto.
Mi tez zawsze sprawdza ph.
Pewnie pobierał mi dlatego że jestem histeryczka to raz a dwa wody mi przedwcześnie odeszły w ciąży z Kubusiem. W 12 tc brał posiew z pochwy a ostatnio z szyjki.

Totois dzieki
Motylkowelove może warto.
Mi tez zawsze sprawdza ph.
Pewnie pobierał mi dlatego że jestem histeryczka to raz a dwa wody mi przedwcześnie odeszły w ciąży z Kubusiem. W 12 tc brał posiew z pochwy a ostatnio z szyjki.
Moja mówiła żebym nie dała się zwariować na każdej wizycie bada ginekologiczne i mówi jak będzie widzieć z trzeba to zrobimy , albo jak sama coś bede czuć . Na razie nic się nie dzieje ale każe mi robić posiew moczu co jakiś czas a na każdą wizytę badanie moczu

reklama
Do góry