reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Tak mnie dziś naszło na ryż gotowany na mleku więc ugotowałam,posypałam sobie cacao i było pyszne ale teraz non stop mi się odbija,mam zgagę i cofa mi się:errr:
Ratunku...Macie jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić bo czuję że skończy się to przytulaniem muszli klozetowej:realmad:

Jak po mleku to nie wiem czy jest jakis sposob na to, ale tez tak nie raz mialam.

reklama
Wlasnie to jest to o czym pisalam...dojrzale macierzynstwo, niestety jak urodzilam pierwszego syna, to nie mialam.nawet za bardzo dostepu do neta, czlowiek zacofany i kupowal wszystko co dla dzieci..kubusia, kaszki z masa cukru, danonki...eh.
Teraz karmie dzieci zdrowo i racjonalnie, zadnych sloiczkow czy kaszek..wszystko bede robic sama :) kaszki, zupki czy musy owocowe.

I na zgagę działa rzucie ziaren kawy. Raz próbowałam i jakby pomogło. Jakby - bo zgaga nie byla jeszcze taka najmocniejsza.

Chyba każda mama uczy się na błędach. Ja z córką maaaase błędów żywieniowych popełniłam i teraz za to pokutuje, bo młoda jest okropnym niejadkiem... Zamiast jeść pełnowartościosd posiłki wciskałam w nią gotowe słoiczki i jakieś papki... Masakra. Teraz to dla mnie nie do pomyślenia. Przede wszystkim przy nowym dziecku chcę stosować metodę BLW, mam już dwie książki i mam nadzieje, że mi się uda wprowadzić dobre nawyki żywieniowe :)

reklama
Ok. To teraz zagadka.
Jaka to płeć?
Screenshot_20180723_205057.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180723_205057.jpg
    Screenshot_20180723_205057.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 373
Do góry