[emoji13]No to mnie uspokoiłaś
reklama
Dziewczyny czy któraś dostała skierowanie na badania te ciążowe bez akcji serca? Bo właśnie się dowiedziałam w luxmedzie ze skierowanie dostanę jak będzie serduszko oni nazywają to ciąża żywa. Ale chyba progesteron zrobię prywatnie. U mnie aktualnie zero objawów. To mnie martwi.
Anet29
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś dostała skierowanie na badania te ciążowe bez akcji serca? Bo właśnie się dowiedziałam w luxmedzie ze skierowanie dostanę jak będzie serduszko oni nazywają to ciąża żywa. Ale chyba progesteron zrobię prywatnie. U mnie aktualnie zero objawów. To mnie martwi.
Ja w poprzedniej ciazy dostalam ale nie zdazylam ich zrobic bo wieczorem poszlam prywatnie do doktora a na nastepny dzien juz bylam w szpitalu.
Wiktorka88 O
Ja w poprzedniej dostałam dopiero gdy było widać serduszko wcześniej nic oprócz bety nie robilam
martakratka
Nie martw się na zapas - nie Ty jedna nie masz żadnych objawów. Kiedy masz wizytę?Dziewczyny czy któraś dostała skierowanie na badania te ciążowe bez akcji serca? Bo właśnie się dowiedziałam w luxmedzie ze skierowanie dostanę jak będzie serduszko oni nazywają to ciąża żywa. Ale chyba progesteron zrobię prywatnie. U mnie aktualnie zero objawów. To mnie martwi.
No to nie fajna masz sytuację ale u mnie nie lepiej w styczniu zmienilam prace i umowe pierwsza mam tylko do konca kwietnia i nie wiem czy przedłuża ja ze mna czy nie.....ciągle czlowiek ma pod górkęNo to mnie uspokoiłaś
PatkaPatka
Jeżeli umowa nie jest na okres próbny, lub na okres próbny przekraczający 1mc to muszą Ci ją przedłużyć, w tym drugim przypadku do dnia porodu, ale warunkiem jest to, że w ostatnim dniu umowy musisz być po 3mc ciążyNo to nie fajna masz sytuację ale u mnie nie lepiej w styczniu zmienilam prace i umowe pierwsza mam tylko do konca kwietnia i nie wiem czy przedłuża ja ze mna czy nie.....ciągle czlowiek ma pod górkę
Dagaa11
Ja w poprzedniej ciazy jak bylam na wizycie i nie bylo serduszka to nie dostalam. A teraz w piatek serduszko bylo i od razu dostalam skierowanie na badania.Dziewczyny czy któraś dostała skierowanie na badania te ciążowe bez akcji serca? Bo właśnie się dowiedziałam w luxmedzie ze skierowanie dostanę jak będzie serduszko oni nazywają to ciąża żywa. Ale chyba progesteron zrobię prywatnie. U mnie aktualnie zero objawów. To mnie martwi.
MatkaPolka85
Puk,puk nieśmiało się witam.Testy ciążowe pozytywne choć ciąża jeszcze nie potwierdzona przez lekarza bo i tak za wcześnie jeszcze jest.Wizytę planuję tak 1 połowie maja...jeśli się wszystko dobrze ułoży to chyba będę ostatnia....zamykająca ten wątek bo termin wg OM to 30/31 grudzień..Super sylwester będzie mnie czekał
Trzymajcie kciuki dziewczyny
Trzymajcie kciuki dziewczyny
reklama
patuśka
U nas bez zmian, ale nie mamy zalecenia od lekarza ze nalezy sie wstrzymywacJa dziś wg kalendarza 6t0d i aż śmieszne, bo do tej pory brak mdłości a dziś się zaczęły i to takie straszne..
Jem kanapkę z serkiem śmietankowym, bo nie ma wyraźnego zapachu. Z 10 min walczę z każdym gryzem
Miałam nadzieję że to mnie ominie :d
Najgorsza myśl jaka może mi towarzyszyc to o jedzeniu
Od razu gula w gardle :/
Powiedzcie dziewczyny, jak u was sprawy lozkowe? Bez zmian ? ;p bo wczoraj już nie aytrYmalismy celibatu i trochę się poprzytulalismy :/
Mi mdlosci zaczely sie szybciutko, ale wcześniej to trwaly tylko chwile i byly malo ociazliwe, dzis za to masakra. Wlasnie probuje zjesc obiad ale chyba nic z tego.