reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja dziś popołudniu upiekłam drożdżowe z wiśniami i jagodami kamczatkami. Zjadłam kawałek i potem jeszcze zostało trochę owoców więc opedzlowalam je. Położyłam się oglądam film, a w brzuchu dyskoteka [emoji1]

reklama
Żeby tak nie jechać po Cybexie, dodam że mamy ich wózek Balios M i jest naprawdę super. Uwielbiamy:) Niestety będziemy musieli się z nim rozstać i kupić coś podwójnego. Myślimy o Bugaboo albo Baby Jogger. Miała z Was może ktoraś doczynienia z ich podwójnymi wózkami?Interesują nas tylko te z siedzeniami obok siebie. Mam wrażenie, że w tych siedzenie za siedzeniem "tylne dziecko" jest takie biedne, ściśnięte i nie widzące świata. Ogólnie mówiąc pokrzywdzone.
Kiedyś na ulicy widziałam taki podwójny co dzieci siedziały na przeciw siebie na równym poziomie w spacerowkach, ale niestety nie wiem co to była za firma.
Sprawdź sobie abc design zoom ;) to takie coś jak to było.

@HappyElephant a powiedz mi czy wysoko miałaś ten fotelik na tym joggerze zamontowany? Jestem niska i boje się ze nie będę widziała gdzie jadę i wszyscy będą myśleli ze wózek sam jedzie ;)
:p:D

Witajcie, tyle się tu dzieje....
My po dzisiejszej wizycie.hmmm......uwaga uwaga.......zniknął nam siusiak. Miał być synek a tu dziś na usg nie bardzo bo widać, ale tak się układał ze.nie bardzo można było zobaczyć co tam kryje ale chyba coraz bardziej na dziewczynkę. A już tak się nastawilismy na synka, widziałam twarz męża przy tym....troszkę się rozczarował, ale nie chciał tego pokazać po sobie. Będziemy cieszyć się z dziewczynki i z chlopca aby tylko zdrowe było ale mimo wszystko córeczkę mamy i synek byłby idealny. Mąż w końcu odpalił:"będzie pretekst żeby próbować dalej".
Pewności nabierzemy ok 20 tyg.póki co jesteśmy w lekkiej nieświadomości i poczekamy.
Maluch piękny, waży 126G, serduszko bije cudownie, pięknie, miarowo 159uderzeń/min. Była z nami córka ,szczęśliwa bo dostała swoje własne zdjęcie malucha.
Mi tez bardzo podoba się fotelik Cybex Cloud a wózek Bebetto Tito lub Anex Sport, ale zobaczymy na żywo i się zastanowimy.

Ja tez jeszcze nie czuje ruchów, moja glinka mówi że za około 2 tygodnie powinny się pojawić będzie to 18 tydzień . Czekam spokojnie ale już bym chciała...

Hej Kochane.
Zaczął się 14t5dz i krwawienie. Do tego od wczoraj twardnieje mi brzuch a dzisiaj mocno boli kroczę. Umylam się i jadę zaraz do Instytutu Matki i Dziecka. Ehh :( trzymajcie kciuki za dzidziulkę.

Hej dziewczynki a ja lezakuje na wakacjach czytam Was jak tylko moge ale troche brak czasu a i zasieg tu nie najlepszy ....
Udanego wypoczynku :)
Hej Kochane.
Zaczął się 14t5dz i krwawienie. Do tego od wczoraj twardnieje mi brzuch a dzisiaj mocno boli kroczę. Umylam się i jadę zaraz do Instytutu Matki i Dziecka. Ehh :( trzymajcie kciuki za dzidziulkę.
Kciuki, powodzenia!

@Tasiorek co to za niespodzianki? Czyli konkretów dowiesz się na polowkowym? Jeszcze troche trzeba być cierpliwym;)

Ja mam wizytę jutro, mam nadzieję, że u dzidzia wszystko ok. Potem jadę szukać kiecki na ślub kuzynki.

reklama
Do góry