reklama
Haha ja tak kiedyś do pracy dojechałam, zagadałam się z mamą przez tel, i wsiadłam nie w ten autobus, i jadę i dziwię się gdzie on jedzie, już miałam do kierowcy z pretensjami a patrzę na numer a on mnie na drugi koniec wywiózł miastaBędą bataty kuzwa na obiad...a teraz mamaxtrzy napisala pitolek jak sie patrzy a ja czytam pilotek jak sie patrzy i rozkminiam chyba nie moge jechac na miasto, bo wsiade nie w ten autobus i dojade do Katowic
martakratka
Fanka BB :)
Co to za grupa na tym fb? Jest zamknięta? Chyba zerkne z ciekawosciO z tym farbowaniem to ja zadałam pytanie, ale komentarze co niektórym powaliły, haha
Przytupierniczek
Zaciekawiona BB
Hejka Dziewczyny Dłuuuugo mnie nie było, podczytywałam Was w międzyczasie, ale mam kilkaset postów do nadrobienia wiec szybko tego nie ogarnę raczej Widzę że usg i płeć na tapecie, więc akurat na czasie bo dzisiaj odebraliśmy wyniki Panoramy oczywiście najważniejsze że wyniki są prawidłowe bo to spędzało nam sen z powiek, ale dodatkowym bonusikiem z tych badań jest genetyczne określenie płci z dokładnością 99,9 % Będziemy mieć wymarzoną córeczkę więc bezgraniczne szczęście!
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i usg i oby płcie Wam się spełniały zgodnie z marzeniami
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i usg i oby płcie Wam się spełniały zgodnie z marzeniami
G
gość 94049
Gość
Gratulacje!Hejka Dziewczyny Dłuuuugo mnie nie było, podczytywałam Was w międzyczasie, ale mam kilkaset postów do nadrobienia wiec szybko tego nie ogarnę raczej Widzę że usg i płeć na tapecie, więc akurat na czasie bo dzisiaj odebraliśmy wyniki Panoramy oczywiście najważniejsze że wyniki są prawidłowe bo to spędzało nam sen z powiek, ale dodatkowym bonusikiem z tych badań jest genetyczne określenie płci z dokładnością 99,9 % Będziemy mieć wymarzoną córeczkę więc bezgraniczne szczęście!
Przytupierniczek
Zaciekawiona BB
DziękujęGratulacje!
Grudniowe mamy 2018Co to za grupa na tym fb? Jest zamknięta? Chyba zerkne z ciekawosci
Załączniki
reklama