reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Będą bataty kuzwa na obiad...a teraz mamaxtrzy napisala pitolek jak sie patrzy a ja czytam pilotek jak sie patrzy i rozkminiam :D chyba nie moge jechac na miasto, bo wsiade nie w ten autobus i dojade do Katowic :cool2:

reklama
Będą bataty kuzwa na obiad...a teraz mamaxtrzy napisala pitolek jak sie patrzy a ja czytam pilotek jak sie patrzy i rozkminiam :D chyba nie moge jechac na miasto, bo wsiade nie w ten autobus i dojade do Katowic :cool2:
Haha ja tak kiedyś do pracy dojechałam, zagadałam się z mamą przez tel, i wsiadłam nie w ten autobus, i jadę i dziwię się gdzie on jedzie, już miałam do kierowcy z pretensjami a patrzę na numer a on mnie na drugi koniec wywiózł miasta

Hejka Dziewczyny :D Dłuuuugo mnie nie było, podczytywałam Was w międzyczasie, ale mam kilkaset postów do nadrobienia wiec szybko tego nie ogarnę raczej :p Widzę że usg i płeć na tapecie, więc akurat na czasie bo dzisiaj odebraliśmy wyniki Panoramy :D oczywiście najważniejsze że wyniki są prawidłowe bo to spędzało nam sen z powiek, ale dodatkowym bonusikiem z tych badań jest genetyczne określenie płci z dokładnością 99,9 % :D Będziemy mieć wymarzoną córeczkę więc bezgraniczne szczęście! :D
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i usg i oby płcie Wam się spełniały zgodnie z marzeniami :) :) :)

Hejka Dziewczyny :D Dłuuuugo mnie nie było, podczytywałam Was w międzyczasie, ale mam kilkaset postów do nadrobienia wiec szybko tego nie ogarnę raczej :p Widzę że usg i płeć na tapecie, więc akurat na czasie bo dzisiaj odebraliśmy wyniki Panoramy :D oczywiście najważniejsze że wyniki są prawidłowe bo to spędzało nam sen z powiek, ale dodatkowym bonusikiem z tych badań jest genetyczne określenie płci z dokładnością 99,9 % :D Będziemy mieć wymarzoną córeczkę więc bezgraniczne szczęście! :D
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i usg i oby płcie Wam się spełniały zgodnie z marzeniami :) :) :)
Gratulacje!

Co to za grupa na tym fb? Jest zamknięta? Chyba zerkne z ciekawosci :)
Grudniowe mamy 2018
Screenshot_20180703-135016.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180703-135016.jpg
    Screenshot_20180703-135016.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 269
reklama
Do góry