reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny mogę nieśmiało dołączyć? Ostatnio zrobiłam 3 testy i pozytywne. Wczorajsza beta wskazuje na 3/4 tydzień. Jestem w ciężkim szoku, że się udało. Mam córkę 1.5 roczną która jeszcze w nocy dokarmiam.
Ja również nie mam absolutnie żadnych objawów oprócz boli brzucha od czasu do czasu.
Przy poprzedniej ciąży ciągle się stresowalam czy wszystko ok. Teraz na spokojnie staram się podchodzić choć wyluzuje pewnie gdy zobaczę serduszko. Termin z om na 24.12
Ciesze sie, ze kolejna staraczka dołączyła :* coraz wiecej nas tutaj, grudzień bedzie bardzo owoncy :D
Mdłości mnie budzą... Nie wstaje leżę od 5 do ok7 i zasypiam budzę koło 9 [emoji16]

My dziś grila robimy pogoda cudna [emoji4]

Witam nowe koleżanki ♡
Oj mnie dzisiaj tez mdlosci obhdzily
Jestes okropnie glodna, ale nic nie moge zjesc jeszcze przez chwile, bo rano łykan euthyrox.
Zazdroszczę tego dosypiania !!! Mnie syn budzi
Ja tez od kiedy jestem w ciazy to wstaje jak ranny ptaszek :D w weekend budze sie przed 8, a tak zawsze o 8 bylam martwa haha :)

reklama
A tak w ogole dziewczyny, wstałam dzisiaj w cudownym nastroju. Od rana świeci słńce, jest pieknie. Dalej nie moge uwierzyc, ze widzialam wczoraj serduszko! Mam łzy w oczach jak sobie to przypominam :)
Jestem przeszczesliwa i niech to szczescie trwa jjz caly czas.

Dzisiaj mamy w planie szukac lozka do pokoju corki i lampy :) do tego jakies male zakupy, a pozniej odpoczynek na ogrodzie.
Życze wam cudownej soboty :*

A ja zazdroszczę ze synus Cię budzi [emoji4]

Ja jestem pełna nadziei...modle sie żeby nic złego się nie wydarzyło i serduszko za tydzień bilo ( chociaż nie wiem czy to nie za szybko )
I tak już niech zostanie az do rozwiązania

Ja tez sie bardzo boje i bardzo chce zobaczyc serduszko, ale wierze ze tak bedzie bo jakos tak lepiej sie czuje :)

Dziewczyny mogę nieśmiało dołączyć? Ostatnio zrobiłam 3 testy i pozytywne. Wczorajsza beta wskazuje na 3/4 tydzień. Jestem w ciężkim szoku, że się udało. Mam córkę 1.5 roczną która jeszcze w nocy dokarmiam.
Ja również nie mam absolutnie żadnych objawów oprócz boli brzucha od czasu do czasu.
Przy poprzedniej ciąży ciągle się stresowalam czy wszystko ok. Teraz na spokojnie staram się podchodzić choć wyluzuje pewnie gdy zobaczę serduszko. Termin z om na 24.12

Witamy ;) i Gratuluję

Hej :):):) W końcu dotarlaś ;). Piękny termin masz :).
Co do objawów to u mnie nic a nic
U mnie tez nadal nic :)
A tak w ogole dziewczyny, wstałam dzisiaj w cudownym nastroju. Od rana świeci słńce, jest pieknie. Dalej nie moge uwierzyc, ze widzialam wczoraj serduszko! Mam łzy w oczach jak sobie to przypominam :)
Jestem przeszczesliwa i niech to szczescie trwa jjz caly czas.

Dzisiaj mamy w planie szukac lozka do pokoju corki i lampy :) do tego jakies male zakupy, a pozniej odpoczynek na ogrodzie.
Życze wam cudownej soboty :*
Dzięki, i tobie również życzę udanej soboty! :) Twoje szczęście bije na kilometr :D

Byłam dzisiaj na badaniach krwi i tyle krwi wampirzyca mi upuściła ze prawie zesłabłam. Na szczęście wiem jak to się zaczyna i w porę zareagowałam.
Proszę trzymać kciuki za dobre wyniki i wysoką betę. Miałam oczywiście już nie robić ale nie mogłam się powstrzymać :p
Udanego weekendu życzę.

reklama
Czesc dziewczyny,

Ja wlasnie siedze w przychodni pomiedzy badaniami.
Godzine temu wypilam glukoze - nie bylo rozowo, ale daje rade i z kazda chwila jest coraz lepiej. Jeszcze tylko godzinka i bede mogla wracac do domu i w koncu cos zjesc [emoji16]
Trzymajcie prosze kciuki zeby obylo sie bez cukrzycy!

Czy ktoras z Was dzisiaj wizytuje?

Pieknego dnia!

Do góry