reklama
Zuzanka1402
Fanka BB :)
Ale może mieć Karolinkę... [emoji6][emoji16]Dziewczynka, juz widze siebie jak szyje te sukieneczki 90 proc to duzo, pare razy sprawdzal pod kazdym kątem, takze licze po cichu, ze zmian juz nie bedzie M tylko nie bedzie mial Karolka [emoji14]
Moze dzis zasne spokojnie, bo ostatnio przesypiam max 3-4h...
Aleksandra1990
Aktywna w BB
Mnie ledwo zaczyna brzuszek ciążowy widać a wy już o ruchach i kopnieciach piszecie :O
Ja do tej pory czuje. jedynie skurcze - podobne do tych w czasie okresu
Dagaa11
Kurcze, mi już brzuch konkretnie odstaje, druga ciąża, 16 tydzien a dalej nic... Chyba zaczynam się tym stresowaćMnie ledwo zaczyna brzuszek ciążowy widać a wy już o ruchach i kopnieciach piszecie :O
Anet29
Witam wam, ja juz po pobraniu krwi wrocilam do domu i mi slabo sie zrobilo, 13 godz bez jedzenia to za duzo dla mnie jeszcze sie walnelam bo pani pyta ktory tydzien a ja ze 13 a dzis rowniutki 14 no nic praktycznie to to samo.
Trzymam kciuki za wizyty dajcie znac po
Trzymam kciuki za wizyty dajcie znac po
Anet29
Co do ruchow to czasem czuje jakby mi cos chodzilo w brzuchu mysle ze w 16 tyg juz dostane kopa od mojego dzidzia haha ostatnio jak zjadlam dwie kostki czekolady to tak mi tam bulgotalo gdzie dzidziu tak nisko w brzuchu, pewnie mu sie lepiej plywalo wtedy
Fajnie byłoby coś poczuć. Ja zaczęłam wczoraj 15 i dalej nicMnie ledwo zaczyna brzuszek ciążowy widać a wy już o ruchach i kopnieciach piszecie :O
HappyElephant
Ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy grubo po USG połówkowym, a teraz mam podobnie ułożone łożysko, więc do minimum piątego miesiąca nie zamierzam się nakręcać i panikować Czasem czuję, jakby coś się działo w środku, ale szczerze mówiąc nie jestem w stanie powiedzieć, czy to to. Mówi się, że w drugiej ciąży łatwiej rozpoznać, ale w moim przypadku to nieprawda, bo nie mam doświadczenia z ruchami tak małego dziecka.
No to pozostaje cierpliwie czekaćJa w pierwszej ciąży poczułam ruchy grubo po USG połówkowym, a teraz mam podobnie ułożone łożysko, więc do minimum piątego miesiąca nie zamierzam się nakręcać i panikować Czasem czuję, jakby coś się działo w środku, ale szczerze mówiąc nie jestem w stanie powiedzieć, czy to to. Mówi się, że w drugiej ciąży łatwiej rozpoznać, ale w moim przypadku to nieprawda, bo nie mam doświadczenia z ruchami tak małego dziecka.
reklama
Sabi32
Witam sie dzis
Ja dwa dni cos czuje, potem dwa dni nic.jie czuje dzidzia ma duzo miejsca, latwo taki kopniaczek przeoczyć, jeszcze spac nie bedziecie przez te kopniaczki
@Julianna_Szcz ja mamsmaruje wrazenie, ze Ty juz jestes wna 7 mies patrzac na Twoj okraglutki brzuszek i widoczne kopniaczki Ty sprawdz tam lepiej czy aby jedno tam siedzi
Dzis znowu cala droge przelykalam sline, bo mnie cofalo, o nieee...az krakersiki sobie kupilam
M super, nie sadzilam, ze tak bedzie...wczoraj do polnocy rozmawialismy w łóżku, stwierdzil, ze dzis w pracy nedzie googlowal co ja moge jesc a czego nie...tego nie chcialam no i dzis na mecz popcornu nie dostane, kupi mi arbuza, jablka i truskawki dzis rano juz pomasowal brzuszek..milo ja tak panikowalam , bo M to skryty facet, ma duzo emocji w sobie, ale je ukrywa i balam sie, ze bedzie mi tego brakowalo, ale widze, ze nie potrzebnie sie martwilam
Co dzis na obiad?
Ja dwa dni cos czuje, potem dwa dni nic.jie czuje dzidzia ma duzo miejsca, latwo taki kopniaczek przeoczyć, jeszcze spac nie bedziecie przez te kopniaczki
@Julianna_Szcz ja mamsmaruje wrazenie, ze Ty juz jestes wna 7 mies patrzac na Twoj okraglutki brzuszek i widoczne kopniaczki Ty sprawdz tam lepiej czy aby jedno tam siedzi
Dzis znowu cala droge przelykalam sline, bo mnie cofalo, o nieee...az krakersiki sobie kupilam
M super, nie sadzilam, ze tak bedzie...wczoraj do polnocy rozmawialismy w łóżku, stwierdzil, ze dzis w pracy nedzie googlowal co ja moge jesc a czego nie...tego nie chcialam no i dzis na mecz popcornu nie dostane, kupi mi arbuza, jablka i truskawki dzis rano juz pomasowal brzuszek..milo ja tak panikowalam , bo M to skryty facet, ma duzo emocji w sobie, ale je ukrywa i balam sie, ze bedzie mi tego brakowalo, ale widze, ze nie potrzebnie sie martwilam
Co dzis na obiad?