reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam z kawusią.;-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź.

Salomii piszesz, że bez wysypki dziewczynka miała:eek:??? No i tak mi wyglądała ta choroba z zeszłego roku! 40 stopni gorączki, wymioty, biegunka, bolące gardło i CZERWONY język! Wszystko oprócz tej wysypki. I na moje oko to on przeszedł szkarlatynę w zeszłym roku, bez wysypkową(właśnie się zastanawiałam czy to w ogóle możliwe).

No ale już nie będę dociekać. Mały w domu, dobrze się czuję, więc idzie ku lepszemu.:tak:

Gwiazdeczko ja przy biegunce stosowałam tylko smectę ale u nas biegunka była może ze dwa, trzy razy i to tylko przy starszym.

Missi tak jak dziewczyny piszą, lekka zmiana żywienia, a może podpytaj Aluśki, przecież jej Martini też notorycznie miała problemy z twardą kupką. Przez to wylądowały przecież w szpitalu. Jakieś leki dostały, może i Wam pomogą.

U nas biało i śliczne słonko wyszło!

Miłego dnia;-)

reklama
witam porannie u nas chyba lepiej ale nie chce zapeszac juz prawie 10 a u nas tylko jednka kupka i to w miare normalnje konsystencji
mamolka u nas to wyglada praktycznie jak woda i strasznie cuchnie nie do porównnai z zapachem normalnej kupki
mój jest teraz z babcia na spacerze wózkiem a w południe wybieramy sie na sanki oby mu sie spodobało :)

witajcie!
zdróweczka i miłego dzionka życzę ja nadal jestem senna, tylko że maluśka szaleje
u nas modyfikacja diety na razie nie miałaby sensu, bo mimo prób próśb i gróźb mała pije tylko mleko, kaszę, jogurt, czasem zje 2 makaroniki, i żółty ser mięso jest ble, wsio łyżeczką ble, owoce ble...:baffled: mam nadzieję że w końcu wyjdą dolne dwójki i wrócimy do jedzenia...

a może ja już nie potrafię się dogadać z małą?:confused:

Missi tak jak dziewczyny piszą, lekka zmiana żywienia, a może podpytaj Aluśki, przecież jej Martini też notorycznie miała problemy z twardą kupką. Przez to wylądowały przecież w szpitalu. Jakieś leki dostały, może i Wam pomogą.

Miłego dnia;-)

M.in. laktuloza- można kupić w aptece - drogie to to nie jest i bardzo słodkie więc z braniem nie ma problemów :)

Gwiazdeczka właśnie się zastanawiałam jak tam Wojtuś. a my dzisiaj idziemy tylko bałwanka lepić, bez sanek.
W weekend przyjedzie mój brat ze swoja dziewczyna ,ach jaka jestem stara :-p, i pójdziemy banda na sanki :-p No i moze jutro...któz to wie...

witam was

kochane naprawde dziękuje wam za odpowiedzi wszystie !!! bede szła za tydzien na szczepienie zjasiem i napewno powiem lekarce o tym. jasiek robi kupke codziennie czasem cod rugi dzien ale rzadko wiec z tym nie ma problemu ale mowie twarde sa i biedak jak sie zaprze zeby ja zrobic to z tego cisnienia caly czerwony jest... z owocow daje mu glownie banany jabłuszko z marchewka czasem a cod o picia to wodye tylko pije rzadko soki jakies ewentualnie kompocik z jabluszek... ale dzisiaj mu juz kupie jakies sliwki w sloiczkubo pamietam ze je lubil. kiedys wam pisałam że ja mam tez taki problem tylko że u mnie non stop po wypróżnieniu krew na papierze jest... może w koncu sie przełamie i pojde do lekarza zapytac co i jak... hemoroidów raczej nie wyczułam...

jeszcze jedna goraca prosba do was: trzymajcie kciuki zeby maz nie stracil pracy dzisiaj :no: bo masakra u nich jest ... w piatek debatowali bo musza zmniejszyc koszty i z 9 kierowników musza zwolnic 4 ... krzysiek ma najniższy staż i strasznie sie boimy:-(

zycze milego dnia ide jesc sniadanko buziol !!!

SARKA
gdzie dokladnie na duboisa jest ten sklep ? blizej mostu uniwersyteckiego ?? i jaki szyld ma czy coś może pojdejde w najbliższym czasie ;-) na kurczaczka na obiad czy cuś :)

Missiiss &&&&&&&&&&. Jak ma takie problemy z kupka zrezygnuj z bananów,one dobre sa na rozwolnienie. Duuużo wody.

reklama
Nie poddawaj się- teraz zaczyna się próba sił - a jak myślisz kto powinien ją wygrać :D
A najczęściej kto wygrywa ;/
no w starciu ja kontra czekolada - nie mam szans :confused:
ale to nie znaczy że się poddaję

jeszcze jedna goraca prosba do was: trzymajcie kciuki zeby maz nie stracil pracy dzisiaj :no: bo masakra u nich jest ... w piatek debatowali bo musza zmniejszyc koszty i z 9 kierowników musza zwolnic 4 ... krzysiek ma najniższy staż i strasznie sie boimy:-(
Missis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i do lekarza lepiej pójdź mimo że nie czujesz hemoroidów przyczyna może być inna, np polipy...

Do góry