reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam z kawusią.;-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź.

Salomii piszesz, że bez wysypki dziewczynka miała:eek:??? No i tak mi wyglądała ta choroba z zeszłego roku! 40 stopni gorączki, wymioty, biegunka, bolące gardło i CZERWONY język! Wszystko oprócz tej wysypki. I na moje oko to on przeszedł szkarlatynę w zeszłym roku, bez wysypkową(właśnie się zastanawiałam czy to w ogóle możliwe).

No ale już nie będę dociekać. Mały w domu, dobrze się czuję, więc idzie ku lepszemu.:tak:

Gwiazdeczko ja przy biegunce stosowałam tylko smectę ale u nas biegunka była może ze dwa, trzy razy i to tylko przy starszym.

Missi tak jak dziewczyny piszą, lekka zmiana żywienia, a może podpytaj Aluśki, przecież jej Martini też notorycznie miała problemy z twardą kupką. Przez to wylądowały przecież w szpitalu. Jakieś leki dostały, może i Wam pomogą.

U nas biało i śliczne słonko wyszło!

Miłego dnia;-)

reklama
witam porannie u nas chyba lepiej ale nie chce zapeszac juz prawie 10 a u nas tylko jednka kupka i to w miare normalnje konsystencji
mamolka u nas to wyglada praktycznie jak woda i strasznie cuchnie nie do porównnai z zapachem normalnej kupki
mój jest teraz z babcia na spacerze wózkiem a w południe wybieramy sie na sanki oby mu sie spodobało :)

witajcie!
zdróweczka i miłego dzionka życzę ja nadal jestem senna, tylko że maluśka szaleje
u nas modyfikacja diety na razie nie miałaby sensu, bo mimo prób próśb i gróźb mała pije tylko mleko, kaszę, jogurt, czasem zje 2 makaroniki, i żółty ser mięso jest ble, wsio łyżeczką ble, owoce ble...:baffled: mam nadzieję że w końcu wyjdą dolne dwójki i wrócimy do jedzenia...

a może ja już nie potrafię się dogadać z małą?:confused:

Missi tak jak dziewczyny piszą, lekka zmiana żywienia, a może podpytaj Aluśki, przecież jej Martini też notorycznie miała problemy z twardą kupką. Przez to wylądowały przecież w szpitalu. Jakieś leki dostały, może i Wam pomogą.

Miłego dnia;-)

M.in. laktuloza- można kupić w aptece - drogie to to nie jest i bardzo słodkie więc z braniem nie ma problemów :)

Gwiazdeczka właśnie się zastanawiałam jak tam Wojtuś. a my dzisiaj idziemy tylko bałwanka lepić, bez sanek.
W weekend przyjedzie mój brat ze swoja dziewczyna ,ach jaka jestem stara :-p, i pójdziemy banda na sanki :-p No i moze jutro...któz to wie...

witam was

kochane naprawde dziękuje wam za odpowiedzi wszystie !!! bede szła za tydzien na szczepienie zjasiem i napewno powiem lekarce o tym. jasiek robi kupke codziennie czasem cod rugi dzien ale rzadko wiec z tym nie ma problemu ale mowie twarde sa i biedak jak sie zaprze zeby ja zrobic to z tego cisnienia caly czerwony jest... z owocow daje mu glownie banany jabłuszko z marchewka czasem a cod o picia to wodye tylko pije rzadko soki jakies ewentualnie kompocik z jabluszek... ale dzisiaj mu juz kupie jakies sliwki w sloiczkubo pamietam ze je lubil. kiedys wam pisałam że ja mam tez taki problem tylko że u mnie non stop po wypróżnieniu krew na papierze jest... może w koncu sie przełamie i pojde do lekarza zapytac co i jak... hemoroidów raczej nie wyczułam...

jeszcze jedna goraca prosba do was: trzymajcie kciuki zeby maz nie stracil pracy dzisiaj :no: bo masakra u nich jest ... w piatek debatowali bo musza zmniejszyc koszty i z 9 kierowników musza zwolnic 4 ... krzysiek ma najniższy staż i strasznie sie boimy:-(

zycze milego dnia ide jesc sniadanko buziol !!!

SARKA
gdzie dokladnie na duboisa jest ten sklep ? blizej mostu uniwersyteckiego ?? i jaki szyld ma czy coś może pojdejde w najbliższym czasie ;-) na kurczaczka na obiad czy cuś :)

Missiiss &&&&&&&&&&. Jak ma takie problemy z kupka zrezygnuj z bananów,one dobre sa na rozwolnienie. Duuużo wody.

reklama
Nie poddawaj się- teraz zaczyna się próba sił - a jak myślisz kto powinien ją wygrać :D
A najczęściej kto wygrywa ;/
no w starciu ja kontra czekolada - nie mam szans :confused:
ale to nie znaczy że się poddaję

jeszcze jedna goraca prosba do was: trzymajcie kciuki zeby maz nie stracil pracy dzisiaj :no: bo masakra u nich jest ... w piatek debatowali bo musza zmniejszyc koszty i z 9 kierowników musza zwolnic 4 ... krzysiek ma najniższy staż i strasznie sie boimy:-(
Missis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i do lekarza lepiej pójdź mimo że nie czujesz hemoroidów przyczyna może być inna, np polipy...

Do góry