reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Boże wasze dzieci śpią albo juz po spaniu a ja swoje mogę błagac, żeby spało i nic a tymczasem ja padam na twarz i marzy mi się drzemka :sorry:
A ile wasze dzieciaki śpią?? Mój wstaje między 5-6 w ciągu dnia ma max 2 drzemki. Ok 8 spi godzinę (lub pół) i ok 15 pół godziny(a przeważnie 15 minut).

Gufi biedna Ninka, dorosłego człowieka by wykończyło a co dopiero dziecko. Mam nadzieję, że jutro bedzie już lepiej. A od czego te wymioty?

krolcia warto dla spokoju pojawić sie u lekarza, mam nadzieje że to nic poważnego. Może to przez zęby?

reklama
Gufi szkoda małej. Wymioty to zawsze męczące. A wiadomo od czego to?

My po lekarzu. No więc najprawdopodobniej zęby. Ale ponoć zaróżowione są delikatnie też uszki w środku, więc na wszelki wypadek dostaliśmy krople do uszu. W sumie to się nie dziwię z tymi uszami skoro od dwóch miesięcy ma katar:dry:.

Gufi biedna maleńka! niech jak najszybciej dochodzi do siebie
Krolcia a te kropelki masz kropić profilaktycznie, czy już jak zacznie małemu dokuczać?

a ja napiekłam sobie z 10 naleśników no i zjadłam wszystkie, z przecierem z porzeczek, to najkwaśniejszy przecier który znalazłam, ale teraz żałuję że w ogóle jadłam coś podobnego... chyba lepiej w ogóle było odpuścić sobie te naleśniki...

Krolcia, Gufi zdrowka dla maluchow!
A moj Jasko to oszalal ostatnio_Od kilku dni nie moge z nim spokojnie zrobic zakupow ani pospacerowac bo nie usiedzi w wozku:no:Piszczy, krzyczy,placze, wygina sie:baffled:Tak mu sie raczkowanie spodobalo, ze nawet nie chce byc na moich rekach:sorry2:Czy wasze dzieci siedza spokojnie w wozku na spacerze?
A z jedzeniem to ja juz mam metlik w glowie, bo nie wyrabiam zeby mu podawac taka ilosc posilkow jaka powinien dostawac bo albo przespi pore jedzenia albo jest juz tak zmeczony ze nie chce jesc:sorry2:A zeby zjadl cala porcje to musi nie jesc przez conajmniej 4h.I badz tu madry:dry:

reklama
krolcia dobrze że poszliście do tego lekarza...uff

My też po wizycie - ważymy sobie całe 9700:-p a starszak...30:shocked2:

Przyszłam umordowana bo czekałam ze 2 godz. żeby wejśc, plus droga a to wcale nie pod nosem, zakupy a ta mała glizda zamiast pójść spać pogodniła mnie z powrotem na dwór:dry: no marudziła niemiłosiernie ze zmęczenia ale po co spać w łóżku jak można w wóżku na dworze cholera no:sorry2:

cwietka o to super cieszę się bardzo:-) wiesz u nas ostatnio to sie straszny bałagan zrobił z tymi drzemkami że ciężko coś ustawić wiec po prostu się umówmy i już, najwyżej jak bedą marudzić to wsadzimy je w wózek i na spacer pójdziemy:-) Mi pasuje do południa bo potem po W. musze lecieć do szkoły ok 15...a Ida o której ma drzemke i do której???

Do góry