reklama
a ja do dentysty już przed porodem się nie wybieram - o nie. nikt mnie do tego nie namówi odpukać ale żaden ząb narazie nie boli, dziąsła nawet nie krwawią (a mówili mi, że w ciąży będzie z tym problem) więc nie idę. ósemki mi się przebijają ale teraz nie odważyłabym się na ich usunięcie. za duży stres
no ja ostanio z lusterkiem i wosk stosowalam. chyba 4 raz podgrfzewalam bo ciagle stygl (do bikini tylko twardy uzywam). zajelo mi to jakas godzine aby sie "w miare na ludzia" wyprowadzic tam na dole ;-);-) ale nie jest latwo juz o nie. nie wiem czy przed porodem bede dalej sama robic czy sie udam do kosmetyczki. nie wiem tylko, ze az tak "Gleboko" ktoras mi zrobi, bo jak robilam w gabinecie wczesniej to tylko bikini po zewnetrznej stronie a wolalabym brazylijska aby potem nie kluly odrastajace zgolone wloski. ale troche sie wstydze tak "jadzke" wystawiac w ciazy.
ja dzis tez sprzatam. tak w zasadzie jakos ciagle sprzatam. i ciagle balagan jakis. moj M pracuje z domu wiec ma swoj oddzielny pokoj. zawalilam mu to wszelkimi pudlami ktore byly dostarczane w tym tyg. i musze jakos ogranac. a juz nie powiem jaki z niego balaganiarz. a obiecalam mu posprzatac.
ja dzis tez sprzatam. tak w zasadzie jakos ciagle sprzatam. i ciagle balagan jakis. moj M pracuje z domu wiec ma swoj oddzielny pokoj. zawalilam mu to wszelkimi pudlami ktore byly dostarczane w tym tyg. i musze jakos ogranac. a juz nie powiem jaki z niego balaganiarz. a obiecalam mu posprzatac.
sarka
trójkowa mama
Czółkiem
ja też po kolejnej męczącej nocce, za to pospałam do 9.30
U nas dziś ładnie świeci słonko ale zimno i wieje wiatr, muszę się spiąć i podjechać na targ po rybki warzywa i owoce...
Mi się też dziś dzidzia śniła, oczywiście sen z problemami, też zamiast w łóżeczko spało na jakiś szmatach z zasikana pieluchą, potem mi się przypomniało po tygodniu że przecież mogę karmić piersią!!!!! no ale lipa, coś mi nie wychodziło:/// te sny sa beznadziejne hehehe
wczoraj też przed snem pogadaliśmy jeszcze o imieniu i mój M woli Julię od Milenki ...buuuu, Julia też pięknie ale już już chyba się przyzwyczaiłam do mojej Milenki....ale tez nie chcę żeby się jemu imie córki nie podobało...masz babo placek:/
ja też po kolejnej męczącej nocce, za to pospałam do 9.30
U nas dziś ładnie świeci słonko ale zimno i wieje wiatr, muszę się spiąć i podjechać na targ po rybki warzywa i owoce...
Mi się też dziś dzidzia śniła, oczywiście sen z problemami, też zamiast w łóżeczko spało na jakiś szmatach z zasikana pieluchą, potem mi się przypomniało po tygodniu że przecież mogę karmić piersią!!!!! no ale lipa, coś mi nie wychodziło:/// te sny sa beznadziejne hehehe
wczoraj też przed snem pogadaliśmy jeszcze o imieniu i mój M woli Julię od Milenki ...buuuu, Julia też pięknie ale już już chyba się przyzwyczaiłam do mojej Milenki....ale tez nie chcę żeby się jemu imie córki nie podobało...masz babo placek:/
Hej dziewczyny,
U mnie dziś fatalna pogoda wieje i leje, masakra.
Dziś wstałam o 6:20 bo Julia na 8 do szkoły, teraz chętnie bym pospała bo strasznie senna jestem, ale jest u mnie stolarz i nareszcie w 100% skończy się nasz remont.
Ja chyba dziś do rossmana skoczę po kosmetyki dla Madzi, poza tym zamówiłam właśnie termometr mam nadzieję że się sprawdzi.
Sarka Julie to fajne dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-)
U mnie dziś fatalna pogoda wieje i leje, masakra.
Dziś wstałam o 6:20 bo Julia na 8 do szkoły, teraz chętnie bym pospała bo strasznie senna jestem, ale jest u mnie stolarz i nareszcie w 100% skończy się nasz remont.
Ja chyba dziś do rossmana skoczę po kosmetyki dla Madzi, poza tym zamówiłam właśnie termometr mam nadzieję że się sprawdzi.
Sarka Julie to fajne dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-)
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, doradźcie mi proszę jak sobie zmierzyć ciśnienie tym zwykłym ciśnieniomierzem i odczytać dobrze wynik. Wiecie tak swoimi słowami, bo w google znalazłam jakieś medyczne opisy. Ale muszę mieć pewność ze dobrze to robię.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez sie melduje wczoraj bylam tak zalatana, ze nawet na BB nie mialam czasu ... najpier wycieczka do pracy, potem odebralam Ninke i przez reszte dnia przygotowywalysmy stroj na dzisiejszy bal jesieni w przedszkolu. padalm ok 22, ale za to nie spalam od 5 do 7 ...
zaraz mnie czeka sprzatanko male i pewnie pojde sie kimnac, bo wieczorkiem znowu na basen :-)
u nas slonko i straszny wiatr
zaraz mnie czeka sprzatanko male i pewnie pojde sie kimnac, bo wieczorkiem znowu na basen :-)
u nas slonko i straszny wiatr
reklama
ewwe
Fanka BB :)
ja nie umiem niestety mierzyć ciśnienia zwykłym ciśnieniomierzem, mam naramienny elektroniczny i nie narzekam, mój jest w miarę prawdomówny
Jeju ja też dziś po jakimś pieprzniętym śnie jestem... śniła mi się jakaś impreza w rozwalającym się szpitalu, do tego gdzieś na wysokim piętrze, i wjeżdżałam tam windą a ściany budynku się rozpadały... i śniła mi się moja pierwsza miłość i ża gadałam o do mojego męża o byłym chłopaku.... maaatko heheh
u nas dziś słonecznie i to bardzo, wieje co prawda, ale aż się chce coś zrobić i w związku z tym zajmę się porządkami - bo robię je już od tygodnia i jakoś się jeszcze nie zabrałam....
Jeju ja też dziś po jakimś pieprzniętym śnie jestem... śniła mi się jakaś impreza w rozwalającym się szpitalu, do tego gdzieś na wysokim piętrze, i wjeżdżałam tam windą a ściany budynku się rozpadały... i śniła mi się moja pierwsza miłość i ża gadałam o do mojego męża o byłym chłopaku.... maaatko heheh
u nas dziś słonecznie i to bardzo, wieje co prawda, ale aż się chce coś zrobić i w związku z tym zajmę się porządkami - bo robię je już od tygodnia i jakoś się jeszcze nie zabrałam....
Podziel się: