Witam wszystkie nowe mamusie grudniowe i spokojnych tych dalszych miesięcy życzę :-):-)
Kbetina pooglądać zawsze można a nóż i widelec traficie na bardzo ładny dom za nie wygórowaną sumę
my jakbyśmy mieli zdolność kredytową to byśmy też coś szukali ale niestety no może w niedalekiej przyszłości się coś zmieni
Sarka oj współczuję takiego sąsiada ja przez 3 lata mieszkałam z teściem alkoholikiem więc wiem jakie to jest męczące słyszeć ciągłe awantury i wyzwiska
Z okazji Twoich urodzinek Kochana:-):-)
Zobacz załącznik 266346
Aggie szybkiego uporania sie z tym zapalaniem dróg moczowych życzę
mi się na początku to przytrafiło ale odpukać już jest ok
Missiiss szybkiego powrotu do domku życzę
mam nadzieję że coś położne dały Ci na tą niestrawność
Moja znajoma z osiedla Twoją kuzynkę pobiła na kilogramy bo w ciazy przybyla 55kg
Gosia tylko nie forsuj się za bardzo tymi porządkami
Sunnflower oby ten remont przebiegł Wam zgodnie z planem
Wiolcia u mnie dziś już waga wskazuje 66kg czyli 8kg na plusie
a jestem w ciąży prawie tydzień młodszej od Twojej
także ja tak dalej będzie to do 30-chy dobije na lusie
Co do tych kopniaczków to trudno mi cokolwiek mądrego napisać bo nie wiem:-(
Natka kciuki za piątkowe usg już zaciśnięte:-):-)
Ewwe ale na chama- lekarza trafiłaś
normalnie brak słów
Dobrze że już wyniki są w normie
i fajnie że natrafiłaś na bratnia duszyczkę w tym szpitalu takie wspólne rozmowy pomagają jakos przetrwać ten czas leżenia w szpitalu
aluśka dzięki za odpowiedź;-) dam sobie spokój jednak skoro to wszystko na amoniaku, bo słyszałam że nowoczesne farby i środki sa tego świństwa pozbawione, a sam smród jest okropny więc nie będe się na takie "przyjemności" teraz pisać
nie ma za co
no w ppupie pupie, tylko ze jak ja zobaczyłam krew na majtkach to nic nie myslac ani sprawdzajac wpadałam w panike i na izbe przyjęc do szpitala - i n 5 piętro do gabinetu lekarz bada patrzy i mówi nic nie ma zaglada na koźle przy badaniu i mówi pani uczona jest chyba prawda - a wie paani ze ma pani hemorojdy i ze to chyba jeden pękł
wstyd i ucieczka stamtąd była natychmiastowa tak jak i stan paniki byl tez szybki
ale lepiej żeby lekarz sprawdził i żeby sie okazalo to blachostką niż nic nie zrobic i pluc sobie potem w brodę że sie nie zareagowało