reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
A HEMOROJDY NIE SA W PUPIE??:sorry2:

U MNIE KRWAWIENIE IDZIE Z POD SZYJKI ALBO Z SZYJKI BO SPLYWA WSZYSTKO I NA WZIERNIUKU JAK SIE WSADZI GLEBOKO TO MIKREW WYCIAGNALL I TO Z SZYJKI LECI NAJPRAWDOPODOBIOEJ CHOC WOLALABYM ZEBY TO TEN HEMOROJDU JUZ BYL MIZ COS OD MACICY ALBO SZYJKI:baffled:

slomiana_wdowa nie ma się czego wstydzić, ja przeżyłam przedwczoraj to samo i już się umowilam na wtorek do proktologa, ale wybrałam sobie kobiete, żeby bylo choć ciut bardziej "komfortowo" o ile mozna tak o tym pisać :rofl2:

tunia dzieki za gratki hehe :) nie no kochac sie ze szwem nie wolno nawet orgazmow nie mialam wiec napewnon nie od tego . pociesza mnie fakt ze narazie nic nie leci od dluzszego czasu ale kto wie jak po nocy bedzie oby zostalo bez

No to ja juz wróciłam,, M nie dał mi sie za długo gniewać, ściągnał mnie szybciorem od rodziców:sorry2:
ale zła byłam okropnie i przykro mi było, nie ważne juz zresztą, mam nadzieje że juz b ędzie ok. Do tego wszystkiego cały wczorajszy dzień bardzo bolał mnie brzuch, jakby jajniki, pachwiny az promieniowało do ud i bioder, wszystko ciągneło i momentami taki tepy ból jak na okres, po nospie przejść nie chciało choć lezałam, w nocy jeszcze poboleawał, w dzień troche przeszło, a teraz znowu, do tego kregosłup lędźwiowy ale tez starsznie zle dziś spałam i może od tego. Dobrze że jutro mam wizytę bo bym nie wytzymała w tej niepewności, do tego nie czuję mojego malucha za bardzo od jakiś 2 dni:-(
Teraz własnie pomyłam podłogi i wszystko mi napinkala, troche mnie to niepokoi powiem szczerze...ale musiałam bo jutro cały dom gości bo moje urodzinki więc musiałam ogarnąć a wczesniej na Chrzcie dziś byliśmy

mississ obyś szybko nam z tamtąd wróciła z synusiem pod serduszkiem:tak:wszystko będzie dobrze, to krwawienie nie ma związku z tym szwem? W którym szpitalu jesteś?

aluśka dzięki za odpowiedź;-) dam sobie spokój jednak skoro to wszystko na amoniaku, bo słyszałam że nowoczesne farby i środki sa tego świństwa pozbawione, a sam smród jest okropny więc nie będe się na takie "przyjemności" teraz pisać

sarka - fajnie że już wróciłaś :-) mnie dzisiaj też brzuch ściąga na dole, ale to pewnie od nerwów, rodzice dali mi popalić i szukam mieszkania.

A HEMOROJDY NIE SA W PUPIE??:sorry2:

U MNIE KRWAWIENIE IDZIE Z POD SZYJKI ALBO Z SZYJKI BO SPLYWA WSZYSTKO I NA WZIERNIUKU JAK SIE WSADZI GLEBOKO TO MIKREW WYCIAGNALL I TO Z SZYJKI LECI NAJPRAWDOPODOBIOEJ CHOC WOLALABYM ZEBY TO TEN HEMOROJDU JUZ BYL MIZ COS OD MACICY ALBO SZYJKI:baffled:

no w ppupie pupie, tylko ze jak ja zobaczyłam krew na majtkach to nic nie myslac ani sprawdzajac wpadałam w panike i na izbe przyjęc do szpitala - i n 5 piętro do gabinetu lekarz bada patrzy i mówi nic nie ma zaglada na koźle przy badaniu i mówi pani uczona jest chyba prawda - a wie paani ze ma pani hemorojdy i ze to chyba jeden pękł :zawstydzona/y: wstyd i ucieczka stamtąd była natychmiastowa tak jak i stan paniki byl tez szybki :D:-D

hejka.
wrocilam z urlopu. ale te upaly troche mnie zmeczyly.
dzis uslyszalam komplement ze mam zgrabny brzuszek ihihih

ogolnie jest super, dobrze sie czuje. tylko stopy mi sie zaczely pocic, nawet jak leze na lozku i nic nie robie, czuje ze miedzy plkacami mi sie mokro robi. okropnosc. nawet talk nie pomaga ech.
a pod piersia mi sie cos dziwnego zrobilo. mialam juz tam to kiedys. taka jakby odstajaca skora [jakby taka mala klykcina, nie wiem], bardzo mala. ale teraz sie podraznila zwiekszyla. a dzis to nawet poczerniala. moze odpadnie.

missliss trzymaj sie. trzymam kciuki by wszytsko bylo dobrze.

Boże missliss:szok:, aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytałam to zdanie o krwi:szok:!!! Trzymam kciuki, żeby wsio dobrze było:tak:!!! Jednak Tosi wyrosło coś między nuziami:-D!!! Kolejny grudniowy mężczyzna! Gratuluję!;-)

missiiss powodzenia! oby wszystko było dobrze...

a Antylopka to pewnie jak ma dziecko przy sobie to nie ma czasu tu zaglądać hehe no przynajmniej mam nadzieję, że to jest powód a nic innego się nie wydarzyło

reklama
Do góry