hej Kobitki ja sie melduje i witam was wszystkie grudniowe mamusie, mój pierwszy synek tez mial sie urodzić w grudniu, ale wyskoczył 31 listopada hehe. Mam nadzieje ze teraz to juz urodze w grudniu hehe. Jestem mniej wiecej w 5 tygodniu ciąży, w czwartek dopiero ide do lekarza. Życze Wam spokojnych 9 miesiecy. Buziaki
reklama
Ojej! grudzień już się pojawił! Gratuluję wam kochane i życzę spokojnych 9 miesięcy abyście mogły nacieszyć się w grudniu waszymi dzidziusiami;-)
Jak tak patrzę na przybywające mamusie to zdaję sobie sprawę, że mnie już niewiele pozostało do czerwca;-)
Pozdrawwiam!
Jak tak patrzę na przybywające mamusie to zdaję sobie sprawę, że mnie już niewiele pozostało do czerwca;-)
Pozdrawwiam!
to powodzenia zyczę trzymam kciuki &&&&&Gratulacje grudniowej mamusi:-) Ja dopiero w ten weekend będę się starała by zostać grudniową mamusią;-) Lekarz mnie wczoraj przebadał i wszystko w porządku, mam nadzieję, że tym razem się uda i grudzień będzie szczęśliwy, proszę o trzymanie kciuków &&&&&&&&&&&& i obym za 14 dni się pojawiła z dobrymi wieściami
witam witam i również spokojnych 9 m-cy, a włsciwie 8 zyczehej Kobitki ja sie melduje i witam was wszystkie grudniowe mamusie, mój pierwszy synek tez mial sie urodzić w grudniu, ale wyskoczył 31 listopada hehe. Mam nadzieje ze teraz to juz urodze w grudniu hehe. Jestem mniej wiecej w 5 tygodniu ciąży, w czwartek dopiero ide do lekarza. Życze Wam spokojnych 9 miesiecy. Buziaki
Wklejam pierwszą fotkę mojego malestwa 4,7 mm dziś betka prawie 2000
Zobacz załącznik 230616
beti14011984
Fanka BB :)
wielkie gratulacje dla grunióweczek
jak ten czas leci jak szalony ....
jak ten czas leci jak szalony ....
gratki!!!to powodzenia zyczę trzymam kciuki &&&&&
witam witam i również spokojnych 9 m-cy, a włsciwie 8 zycze
Wklejam pierwszą fotkę mojego malestwa 4,7 mm dziś betka prawie 2000
Zobacz załącznik 230616
tez bym chciala byc grudniowa mama2010... na listopad sie nie zalapalam. Czekam wlasnie na owulke....
spokojnych 9 miesiecy kochana!
emwu76
Witam dziewczynki
Rowniutko rok temu nismialo zajzalam na o forum i zapisalam sie do grudniowek 2009.
Bylam pelna nadzei, obaw, radosci i milosci do mojej fasolki.
Teraz moja fasolka ma cos ponad 7 kg i spi sobie smacznie w lozeczku
Chcialam tylko napisac ,ze jestem z Wami , trzymam kciuki i czuje ogromny sentyment do grudnia
Gdybyscie mialy akies pytania to walcie smialo do grudniowek 2009 - dziewczyny sa wspaniale i jestesmy jak jedna wielka rodzina. Mam nadzieje ,ze i Wam uda sie stworzyc tak fajna grupke.
Buziaki ogromne, gratulacje dla mamus i tatusiow i duzo duzo zdrowka i sil dla Waszych fasolek.
EMWU76
Rowniutko rok temu nismialo zajzalam na o forum i zapisalam sie do grudniowek 2009.
Bylam pelna nadzei, obaw, radosci i milosci do mojej fasolki.
Teraz moja fasolka ma cos ponad 7 kg i spi sobie smacznie w lozeczku
Chcialam tylko napisac ,ze jestem z Wami , trzymam kciuki i czuje ogromny sentyment do grudnia
Gdybyscie mialy akies pytania to walcie smialo do grudniowek 2009 - dziewczyny sa wspaniale i jestesmy jak jedna wielka rodzina. Mam nadzieje ,ze i Wam uda sie stworzyc tak fajna grupke.
Buziaki ogromne, gratulacje dla mamus i tatusiow i duzo duzo zdrowka i sil dla Waszych fasolek.
EMWU76
sylwik1987
Filipek
Gratuluje wszystkim grudnióweczkom 2010 spokojnych 9 miesięcy, dobrego samopoczucia i łatwych porodów życzy grudnióweczka 2009 z synkiem Filipem
gratki!!!
tez bym chciala byc grudniowa mama2010... na listopad sie nie zalapalam. Czekam wlasnie na owulke....
spokojnych 9 miesiecy kochana!
ja tez bardzo chciałabym ach....
mamolka
Oj też tu bym chciała się rozgościć Jutro się dowiem. Będę testować.
Jesica Się rozpędziłaś i listopadowi dzień podarowałaś Ja też urodziłam Synka w Andrzejki a miał być ok 10.12. Tylko mój rok młodszy od twojego smyka. Oczywiście teść mega zadowolony bo mu niezły prezent na imieniny zrobiłam
Teraz jak wszystko będzie ok to wg kalkulatorów termin mam też na 10.12 a wg standardowego liczenia na 12.12
Ojjj chciałabym tu być. Ojj chciałabym by to los za nas zdecydował kolejnym potomku, bo nam samym ciężko.
Jesica Się rozpędziłaś i listopadowi dzień podarowałaś Ja też urodziłam Synka w Andrzejki a miał być ok 10.12. Tylko mój rok młodszy od twojego smyka. Oczywiście teść mega zadowolony bo mu niezły prezent na imieniny zrobiłam
Teraz jak wszystko będzie ok to wg kalkulatorów termin mam też na 10.12 a wg standardowego liczenia na 12.12
Ojjj chciałabym tu być. Ojj chciałabym by to los za nas zdecydował kolejnym potomku, bo nam samym ciężko.
reklama
Podziel się: