reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Mamolka jest druga kreseczka widoczna gratuluje!! a staraliście się długo czy po prostu samo tak wyszło?
mamolka
Fanka BB :)
Patrycjaa z tego wychodzi, że jak i pierwsze, tak i drugie dziecko wyszło nam za pierwszym razem. Trochę dziwna ta moja historia bo dzień w którym "jeden jedyny raz strzelaliśmy" był wg mnie niepłodny. Mam nieregularne cykle (21-32/33). Po śluzie też poznać się nie dało- dziwny cykl, temp. nie mierzę. Tak wyszło. Ale się cieszę bo przecież myśleliśmy o drugim dziecku- dlatego antykoncepcja poszła w odstawkę. Ale ten cykl uważałam za stracony. A tu niespodzianka :-)
Purchawka
Mama Lolka :-)
Wielkie gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych mam Grudnia 2010 życzy szczęśliwa Grudniówka 2009! Trzymajcie się dziewczyny, życzę Wam duuużo zdrowia, Wam i Waszym fasoleczkom!!!:-)
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Mamolka to super!! gratuluje tak szybkiego zafasolkowania!! to będzie teraz nasz drugi cykl prób i zobaczymy jak to będzie zastanawiam się nad testami owulacyjnymi, może to coś pomoże czy którejś z Was udało się po tych testach i może macie jakieś doświadczenia z nimi?
mamolka
Patrycjaa to życzę owocnego cyklu
P
pysia_23
Gość
Gratuluję wszystkim grudniówkom 2010
Życzę dużo spokoju i szczęśliwego rozwiązania...
Życzę dużo spokoju i szczęśliwego rozwiązania...
mamolka
Olkale, Jesica co tam porabiacie? Strasznie cicho tu na forum
Mnie dziś pół dnia w podbrzuszu zdecydowanie mocniej pobolewa. Chyba muszę poszukać no-spy, bo o ile pamiętam to jest bezpieczna w ciąży.
Bierzecie już jakieś witaminy? Ja na razie tylko kwas foliowy.
No i umówiłam się do ginekologa. Na 30 kwietnia- późno, ale wtedy już serduszko usłyszę Podliczyłam sobie podstawowe badania przed wizytą i 250 zł pójdzie ( 100zł wizyta, krew, mocz, cukier, hbs, wr, prolaktyna i 2 razy beta hcg...eh). Przy Juniorze nie liczyłam kosztów- a teraz trochę inaczej na to wszystko patrzę.
Zapraszam każdą przyszłą mamę do tematu " Lista grudniowych mam" Zobaczymy ile nas jest !
Jutro idę na betkę- trochę się stresuję czy aby wszystko ok. Musi musi musi !
Mnie dziś pół dnia w podbrzuszu zdecydowanie mocniej pobolewa. Chyba muszę poszukać no-spy, bo o ile pamiętam to jest bezpieczna w ciąży.
Bierzecie już jakieś witaminy? Ja na razie tylko kwas foliowy.
No i umówiłam się do ginekologa. Na 30 kwietnia- późno, ale wtedy już serduszko usłyszę Podliczyłam sobie podstawowe badania przed wizytą i 250 zł pójdzie ( 100zł wizyta, krew, mocz, cukier, hbs, wr, prolaktyna i 2 razy beta hcg...eh). Przy Juniorze nie liczyłam kosztów- a teraz trochę inaczej na to wszystko patrzę.
Zapraszam każdą przyszłą mamę do tematu " Lista grudniowych mam" Zobaczymy ile nas jest !
Jutro idę na betkę- trochę się stresuję czy aby wszystko ok. Musi musi musi !
Ostatnia edycja:
L
Lila001
Gość
Gratuluje wszystkim przyszlym grudniowym mamom i zycze spokojnych 9 a wlasciwie juz 8 mieciecy!!!!
reklama
moniek83
Witam serdecznie, ja również często podczytuję forum. Chciałabym dołączyć do grona mam grudniowych. Stosowałam testy owulacyjne, no ale jakoś mam wrażenie że się nie udało. No zobaczymy. W niedziele ma przyjsć @-oby NIEEEEEE. Pozdrawiam serdecznie
Podziel się: