reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Znowu miałam sen dotyczący dziecka. Tym razem już byłam w domu, a dziecko razem ze mną. Tylko jakieś duże, bo wielkością jakoś przypominało nawet dwulatka;) No i karmiłam to dziecko piersią i nawet mi się podobało. Tylko oczywiście lekka panika była, bo łóżeczko niekupione i miałam problem gdzie małego położyć;)

reklama
Cześć dziewczyny,
wczoraj miałam wizytę u gina, wszystko dobrze :tak:
Mam zacząć brać witaminy, doradził Falvit. Może któraś z Was bierze i napisze czy jest zadowolona.

agbar ale masz sny :szok:

mamolka wszystkiego naj na urodziny :biggrin2:

Margaryt cieszę się że wszystko oki. Ja brałam falvit pierwsze trzy miesiące,to słabiutkie witaminki bo gin mówił że mogę je brać nawet 3 razy dziennie ale dobrze się po nich czułam:-)

ja już po spotkaniu z funfelkami:)))
baaaaardzo było fajnie. Zapodałam sobie latte, i moją ulubiona sałatkę indyjską :DDD mniaaam. Wszystkie stwierdziły, że bardzo ładnie wyglądam, więc troszkę moje ego podbudowały. Przynajmniej na dzisiaj:///
Jedna się od miesiąca odchudza (dieta białkowa Dukana) i powiem Wam, że baaaardzo fajnie wygląda. Spadło jej już 11 kg i wcale się nie głodzi. Oczywiście stwierdziłam, że też skorzystam po porodzie z tej diety - przynajmniej mam jakąś perspektywę na dojście do formy:)
teraz szybko obiadek - tortilla i ogarnąć mieszkanko, bo moi mężczyźni zaraz wracają.

krolcia szkoda ptaszka:(((
margaryt gratki udanej wizyty

Na vod wrzucili jakiś nowy program - Zaklinacz dzieci czy coś takiego. Gość twierdzi, że porozumiewa się telepatycznie z dziećmi i pomaga rodzicom poradzić sobie z ich złym zachowaniem. Ale ściema... Włączyłam to sobie do drugiego śniadania i wytrwałam tylko kilkanaście minut, i to z trudem. Masakra jakaś...

Widziałam to kiedyś,a dokładnie tylko kawałek bo lipa taka,że masakra hehe.Co też ludzie nie wymyślą :)

mamolka 100 lat i wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka,szczęścia i miłości :)

Dzień dobry :tak:

Mam wolną chwilkę bo Amanda usnęła chyba ją spacerek zmęczył bo zasnęła na podłodze:eek: a jej sie bardzo rzadko ale to naprawdę bardzo rzadko zdarza żeby on w dzień spała:dry: no ale mniejsza z tym:-p

Aniu z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

kwiaty_13.jpg

Lwiczka współczuję tych nękających wymiotów:no:
Hałabała ale Ci dzidzia pobudkę zrobiła:dry:
Krolcia oby ból gardła już Ci nie dokuczał:confused:
Ewa86 to my ten sam rocznik jesteśmy:cool:
Fajnie że jutro ubranka do Ciebie przyjdą może się pochwalisz swoim zakupem;-)
Winka dużo zdróweczka Twojej córeczce życzę:tak::tak:
Margaryt dobrze że na wizycie wszystko w porządku wyszło:tak::tak:
Agbar niezły sen miałaś;-)
Wiolcia_6 szybkiego powrotu do zdrówka życzę:confused::confused: a ty chorobsko a kysz :dry:
Agaj44 oby udało Wam sie coś ciekawego dziś kupić:tak::tak:
Olcia100 miłego spotkania z koleżankami:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry