reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam.
Mnie też mdliło po prenatalu:baffled:. Ponieważ on wychodzi najkorzystniej to i tak kupiłam drugie opakowanie, ale zmieniłam godziny brania na wieczór:tak:. Przed snem łykam i zagryzam przekąską i jest ok.:-)

ja nie miałam z nim wcześniej kłopotów, wchodził bez problemu i nic mi po nim nie było, tak się dzieje od tego tygodnia, a ja mam nowe kolejne opakowanie, ale nie będę się tym faszerować,
już zmieniałam pory brania go, wolę go zmienić, bo to jest strasznie nieprzyjemne co mi sie po nim dzieje.... ooo, dalej mi się na ziołowo odbija... fuuujjjj...

Polecam feminatal - nic mi się po nim nie działo, a biorę go od początku ciąży. Ale trzeba przyznać, że jest dość drogi. Wychodzi ok. 60 zł na miesiąc... No ale długo trzymał mi morfologię w normie. Teraz tylko nie wyrobił przy moim niedoborze żelaza, ale jestem skłonna mu to wybaczyć i zażywać dalej ;)

właśnie feminatal też brałam i został zmieniony na prenatal, cóż zobaczę, może mi baba coś w aptece poleci...
ok, idę sie doprowadzić do stanu używalności publicznej i skoczyć po jakieś zakupy, bo znów stracę pól dnia...

Ja nigdy nie brałam Prenatalu więc nic nie mogę powiedzieć,od początku łykam Feminatal i jest w porządku,więc polecam :)
Hehe spóźniłam się :)
ewa86 A jaki bierzesz Feminatal,że tyle płacisz za niego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja nie biorę żadnych witamin bo po wszystkich wymiotowałam. staram się jedynie zdrowo odżywiać bo co więcej mogę zrobić. wyniki mam dobre :) próbowałam wrócić do witamin jakiś czas temu jak już dawno te nudności z początków przeszły ale znowu było to samo więc odpada łykanie czegokolwiek.
wiolcia też mnie boli kość łonowa :)
co do słodyczy to mnie w ogóle nie ciągnie. czasami mam tylko ochotę na pączka i tyle. nawet herbaty owocowe już mi są teraz za slodkie - tak mi się odmieniło :)
no i chciałam coś jeszcze napisać i nie pamiętam co :D

hejo

tunia ja biore falvit mama ale pamietam ze dziewczyny ju na koncowce ciazy w szpitalu bardzo sobie chwalily centrum mama czy jakos tak. np jest super jak hemoglobina spada. boze juz chyba 3 dzien nie jadlam witamin bo mi sie zapomina... a co do mezczyzn i chodzenia do lekarzy... phi ich to naprawde musi cos porzadnie rypac albo musza umierac zeby zaciagnac ich do lekarza. ja nie wiem czego oni sie tak panicznie boja...

agbaruszy do gory... przerabialam strate pracy meza znienacka kompletnie miesiac temu... mial okres wypowiedzenia miesieczny i akurat jak mu sie skonczyl zaczal pracowac w nowej firmie :) wiec napewno szybko znajdzie prace i sie znow ulozy. a to ze bedzie go szlak trafial na bezrobociu to u chlopow normalne moj to chodzil i jeczal i sie wkurzal ... ze roboty nie ma :)

siedze sobie i na zmiane jem kromke z dzemem i z nutellaa ;) ale chyba na 3 sie skonczy bo juz wymiekam... ja sie nie ograniczam ze slodyczami jakmi sie chce to jem jak nie to nie jem ... a jak mi sie chce bardzo i nie zjem oj to jetem zla :) musze isc w koncu ta glukoze sobie zrobic brrrr ale to w przyszlym tygodniu jak samochod zrobia. za samochod naprawe 650 zl :szok: gosciu musi caly silnik rozkrecac zeby sie tam do czegos dostac...

a ja dzisiaj na 12.30 mam wizyte.... ale u dentysty :/ o zgrozo bedzie bbbbzzzzzyyyyyyyy łeee

o matko moj suwaczej jest na 7 miesiacu !!!! :szok::szok: nie wierze :D

Ostatnia edycja:
reklama
hejo

tunia ja biore falvit mama ale pamietam ze dziewczyny ju na koncowce ciazy w szpitalu bardzo sobie chwalily centrum mama czy jakos tak. np jest super jak hemoglobina spada. boze juz chyba 3 dzien nie jadlam witamin bo mi sie zapomina...

Ja sobie w telefonie ustawiłam przypomnienie żeby nie zapomnieć :)

Do góry