missiiss ale przygoda z babcią
nie zazdroszczę sytuacji i tych nerwów
Wiolcia kuruj sie kochana, kołderka, gorace herbatki i mleczko z miodem, słyszałam że jest jakiś syrop na przeziębienie dla ciężarnych.
Teraz sie zacznie z tym chorobami az sie boje bo u mnie zwykły katar kończy się zawsze ostrym zapal. zatok i wielkim bólem:-(
Co do rygoru to niekoniecznie ale mój synalek do łatwych przypadków nie należy, jest małym łobuzem z którym czasem ciężko dac sobie radę, wczoraj zachowaywał się tak że myslałam że ze wstydu wlezę pod ławkę
, bił, kopał dzieci, przeklinał a na koniec ręke na mnie podnosił, po 10 min ostrzegania musielismy zakończyć posiedzenie placykowe i pójść do domu z rykiem oczywiście, kara była tu konieczna
Dokucza mi często rano, jakoś zaraz po zjedzeniu śniadania szybkie bicie serca, takie rozdygotanie, szybki puls aż mnie dziś dusiło, przechodzi po kilku, kilkunastu minutach, te z tak miewacie?
ciśnienie jak mierze u lakarza czy u mamy jak jestem to zawsze ma dobre, ten puls podwyższony ale czytałam że w ciąży to norma, tylko czy też to odczuwacie jakoś?
ewwe dobrze że wykorzystałaś męża zakupowo a co
mój tez dopiero się przekonuje co ile kosztuje jak sam na zakupy pochodzi
I jestem w szoku że już pokopletowałas wszystko
olcia jak też na razie mam tylko trochę ciuszków no i mój zakupiony wózek
na ten miesiąc zaplanowałam sobie własnie smoczki, butelki (zestaw startowy avent) + laktaor a aventu, no i oczywiście ciuszki
na pażdziernik fotelik samochodowy i jakies jeszcze pierdułki, a na listopad łóżeczko, kołderka, pościel, różek...jakos tak po kolei