reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
ja tez sie witam po okropnej nieprzespanej nocy :/
o 3.33 obudzil mnie bol brzucha ... zasnelam z bolem nogi od bodra do stopy chyba na pogode tak mis ie wydaje a obudzilam sie zbolem brzucha i dalej nie wiem czy to jelita czy tam na dole... bo juz zglupialam. wzielam duphaston w nocy bo lekarz jeden mi powiedzial ze jak cos mnie zaboli wziac poprostu sobie duphaston dodatkowo i pol godziny sie pomeczylam i mnie lekko puscilo weiec zasnelam... koszmarne to bylo bo dlugo nie spalam i myslalam ze na ip juz pojde ale na szczesscie dupek pomogl. dzisiaj rano juz tez sie obudzilam nic nie bolalo a pozniej znow :/
i jestem po dupku nospie magnezie i witaminach i tabletce wczesniej na jelita.
boze oby to nie u dzidzia tylko jelita.. nie umiem stwierdzic bo bolao normalnie i promieniowalo na caly brzuch tam gdzie sie konczy zlaczenie zeber... juz znow sie zaczynam bac
wczoraj zrobilam to ciasto mzoe od tego ?? w sumie szybko sie robilo ale polegiwalam i co chwile wstawalam z lozka sprawdzic galaretke i takie tam i czy sie biszkopt upiek... cholercia no mi tow ogole sie ruszac z loka chyba nie wolno :/

bbrrr co do ubran to ja nienawidze golfow. w ogole ja musz emiec ciuchy rozpinane bo wychodzac na dwor sie zapne a jak do sklepu wejde to mis ie juz slabo robi bo goraco i sie rozbieram zazwyczaj do krotkiego rekawka... alle sliczny ten golf co mamolka linka dala . czadowy i bardzo mis i epodoba.

HEj dziewczyny!
No nie wierzę - sukienek dla nas brakuje??? JA tam w każdym skepie widzę - tylko brać:-) Tuniki też sa we wszystkich fasonach i wzorach.
Gorzej z kasą, choć i na to jest sposób.
Gosia - ja byłam ostatnio na weselu w sukience za 50 zł kupionej w Carry. Zwykła bawełniana odcinana pod biustem, do polowy łydki. Brak "elegancji" nadrobiłam dodatkami (obcasy, kabaretki, biżuteria, pazury etc.). Zaszalałam też u fryzjera i nikt nie zauważył, że mam zwyczajną kieckę, w której zresztą juz chodziłam do pracy, czy na zakupy. Drugie wesele mam we wrześniu i idę w letniej wzorzystej kiecce kupionej za 60 zł w ....lumpeksie.:-D Serio!

Dziewczyny zamiast sie załamywać puśćcie wodze fantazji, a na pewno coś wykombinujecie.

btw, zastanawiałam się czy nie założyć osobnego tematu ciuchowego, gdzie będziemy mogły się wymieniać fotkami, pomysłami na ubranie w naszym wymagającym stanie, czy doniesieniami o wyprzedażach, ale nie chcę zasmiecać forum, chyba że wy chcecie, a moderatorki nie mają nic przeciwko;-)

Podobaja mi się takie tuniki jak na załączniku u mamolki. Właśnie myślałam,żeby kupić na jesień getry i tunike i w tym chodzić.

reklama
Do góry