ja na moje wakacje muszę poczekać do września i wtedy Majorka wita jupiii. jak ja kocham tam latać. moje ulubione wakacyjne miejsce :-) mam tylko nadzieję, że spełni się moje życzenie i wtedy będzie tam ok 25 stopni hehe
reklama
sarka
trójkowa mama
ewwe gdzie jedziesz na wakacje???
A Ty nie masz przypadkiem dziś wizyty????
te dwie ksiązki 120 zł nie przypominam sobie aby były az tak drogie no ale ja kilka latek temu je kupowałam...
Tunia wyjechała do rodziców
włoski juz farbnięte, siedze z kokonem
A Ty nie masz przypadkiem dziś wizyty????
te dwie ksiązki 120 zł nie przypominam sobie aby były az tak drogie no ale ja kilka latek temu je kupowałam...
Tunia wyjechała do rodziców
włoski juz farbnięte, siedze z kokonem
ja włoski pofarbuje sobie dopiero za miesiąc bo 4 września idziemy na wesele więc jakoś trzeba wyglądać :-) tak ogólnie drażni mnie zapach farby więc się wstrzymuję aż do tego czasu. ale nie mam pojęcia w co się na to weselicho ubiorę
ewwe
Fanka BB :)
Sarka - nic szczególnego ale wakacje to wakacje
Jedziemy do Ruciane Nida na mazurach, w miarę spokojnie, fajne plaże, wszędzie blisko....tylko zapomniałam pogodę chyba zaklepać, no ale cóż....
Tak dziś się wizytuję, idę na 16:20....brrrr, powiem Wam, że lęki mnie nachodzić zaczęły czy dzidzia oby na pewno jest zdrowa, zważywszy na fakt, ile leków muszę przyjmować od początku ciąży i martwię się jak cholera, ale cóż, musi być dobrze.
Jedziemy do Ruciane Nida na mazurach, w miarę spokojnie, fajne plaże, wszędzie blisko....tylko zapomniałam pogodę chyba zaklepać, no ale cóż....
Tak dziś się wizytuję, idę na 16:20....brrrr, powiem Wam, że lęki mnie nachodzić zaczęły czy dzidzia oby na pewno jest zdrowa, zważywszy na fakt, ile leków muszę przyjmować od początku ciąży i martwię się jak cholera, ale cóż, musi być dobrze.
(: Anka :)
Fanka BB :)
Hej :-)
A ja i moj maz mielismy dzis koszmarna noc. Cala noc co godzina pobudki, ja nie moglam zasnac do 3 w nocy. Masakra jakas. Ale nie bede nazekac - moglo byc gozej przeciez ;-)
Tymi ksiazkami mnie zaciekawilyscie. U nas tez juz malo miejsca na regalach (tak naprawde to miejsca juz nie ma ale cii). Zawsze da sie jeszcze gdzies je wcisnac po przeczytaniu :-)
Zaraz ide do pracy zaniesc L4. Tylko moze niech sie uspokoi z tym deszczem :-)
Nie martwcie sie o wizyty dziewczyny. Bedzie oki Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze :-)
A ja i moj maz mielismy dzis koszmarna noc. Cala noc co godzina pobudki, ja nie moglam zasnac do 3 w nocy. Masakra jakas. Ale nie bede nazekac - moglo byc gozej przeciez ;-)
Tymi ksiazkami mnie zaciekawilyscie. U nas tez juz malo miejsca na regalach (tak naprawde to miejsca juz nie ma ale cii). Zawsze da sie jeszcze gdzies je wcisnac po przeczytaniu :-)
Zaraz ide do pracy zaniesc L4. Tylko moze niech sie uspokoi z tym deszczem :-)
Nie martwcie sie o wizyty dziewczyny. Bedzie oki Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze :-)
ewwe ja za dwie książki(jeśli mówimy o tych samych) dałam niecałe 20zł, tylko jeszcze męzulkowi przywidziało się ze 3 książki po 40-50zł dodatkowo
na Majorkę odważyłabym się chyba tylko w jesienne dni, ciężko sobie wspominam te wyższe temperatury
na Majorkę odważyłabym się chyba tylko w jesienne dni, ciężko sobie wspominam te wyższe temperatury
Ostatnia edycja:
H
hałabała
Gość
hałabała a w jakim wieku masz synka? ja nie nadążam za swoją dwulatką i czasem o spacerze z nią to myślę jak mam na prawdę dużo sił i jestem wypoczęta
w maju skonczyl 2 latka:-)
czyli mamy w tym samym wieku moja jest z 3 majaw maju skonczyl 2 latka:-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
U nas tak samo, leje strasznie, zimno - wszystko trwa juz dwa dni i zaczyna sie podnosić woda w rzece a że moim cuuudowni sąsiedzi postanowili pozbyc sie wody opadowej i zalać mnie - w tej chwili mój dom w budowie zalewa woda z czterech stron i w takie dni jak dziś dostaję zawału do ranaCześć.
U mnie leje już drugi dzień, już mamy zowu efekty zalania, osuwiska i podtopienia . Znowu budowy nam stanął i zamiast się kończyć to będą znowu przedłużane. Kicha straszna z tym deszczem, jak tak leje ze dwa dni to ziemie nie wsiąka robi się stan alarmowy, a te rozkopane drogi zalewa całkiem i robota jakby od początku. Chłopaki u mniew pracy fiksują, bo wszystko co zrobili w upały znowu musi czekać na ciąg dlaszy bo wszystko zalane.
U nas dzisiaj tylko 13 stopni, temperatura tez poszałała za bardzo w dół. Musze kupić jakąs kurtę fajną dla córci bo lato to sobie już chyba poszło w siną dal i nie wróci w tym roku :/.
reklama
H
hałabała
Gość
czyli mamy w tym samym wieku moja jest z 3 maja
no nie mow moj tez
Podziel się: