reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

buzc
dziekujemy za zdrowko, a co do malucha to moj tez :) tylko gdy widzi jakies zagrozenie przed soba to trzya sie blisko mnie a jak tylko poczuje wolnosc to byle jak najdalej od mamy to samo jak ide do krzycha do marketu to wyrywa wszystkimi alejkami do przodu iprzestawia towar na pulkach :-D to chyba normalne ;-)

Wiolcia
to ty psiara taka jak ja :) hehe :-) ja nigdy jakos szczegolnienie przepadalam za zwierzakami a odkat mamy bandziora i bajke to ahh !! :) ja nawet nie chce myslec co by im sie stalo jakby zdechly bbrrrr zaplakalabym sie na smierc chyba...

dobra lece sie ogarnac i jedziemy na zastrzyk z bandziorkiem :)

reklama
dzień doberek
kto na kawkę i drożdżaka?
u nas kolejny dzień słoneczka aż się prosi o sprzątanie i pranie, no przynajmniej to drugie idę zrobić :biggrin2:

zdróweczka chorowitkom a cierpliwości opiekującym się nimi!

Ja się piszę!

Dzień dobry.
Wyyyspaliśmy sie he he. Nie trzeba było wstawać do przedszkola to dopiero tyłek zwaliłam z wyra he he. Mati też już wstał a co najdziwniejsze mały jeszcze kima:eek::szok:, ale pewnie w każdej chwili się obudzi:tak:

No dziś ostatnie zabiegi:tak:. Daniel póki co bez kropek. Mateusz jeszcze zaraża, więc biorąc pod wzgląd inkubację choroby, to czeka nas jeszcze jakieś 3 tygodnie niepewności:tak:

krolcia - wspolczuje Ci z ospa! Nas nie dopadla na szczescie, jeszcze...
missiiss - piedny potworek! Piszesz, ze juz lepiej, to najwazniesze:) jak bylam w podstawowce, to moj piesek cos zjadl i niestety mimo leczenie nie przezyl:(

u nas tez piekne sloneczko, ale rono zimno bylo i musielismy znowu wziac zimowe kurtki. Wiktoria radosna szla po wakacjach do przedszkola:)

krolcia
dacie rade !!! pomyśl sobie że będziesz miała już zgłowy :) moj np nie gorączkował przy osbipie chyba tylko jeden dzien mial podwyzszaona temp. a pozniej ok bylo :0) będzie dobrze i zycze zeby te 2 tygodnie szybko zlecialy &

reklama
jej cicho tu jak makiem zasiał znowu...

ja chora jestem i dzisiaj nie poszlam do pracy, bede musiala jakos odrobic te 6h bo nie bylam u lekarza i sie nie wybieram poprostu potrzebuje dzien w lozku i bez wychodzenia siedzenie przy biurku w cieplym pomieszczeniu i odbieranie telefonowod piekielnych lientow z gadka przez nos i pol na pol z kaszlem nie nalezy do przyjemnych i profejonalnych rzeczy... wiec postanowilam zrobic one day free.

moj jasiek dostal sie do zloba do grupy starszakow od wrzesnia hehe moj starszak maly :) musze skoczyc po karte dla niego. w ogole zlobek jest od 8-14 jak ja znajde tam u siebie prace taka od 8-14 to masakra jest przeciez... coraz powazniej trzeba sie zastanowic co bede robila i moze uda sie cos na wlasna reke otworzyc chodz znajac moj slomiany zapal moze nie wypalic ale jak ja mam pogodzic prace ze zlobkiem jaska?? dlatego jak ta nie wypali a znajde prace bede musiala go przeniesc do prywatnego zlobka niewiele drozej gdzie godziny sa bardziej elastyczne.

milego slonecznego dnia zycze !!

Do góry