reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

buzc
dziekujemy za zdrowko, a co do malucha to moj tez :) tylko gdy widzi jakies zagrozenie przed soba to trzya sie blisko mnie a jak tylko poczuje wolnosc to byle jak najdalej od mamy to samo jak ide do krzycha do marketu to wyrywa wszystkimi alejkami do przodu iprzestawia towar na pulkach :-D to chyba normalne ;-)

Wiolcia
to ty psiara taka jak ja :) hehe :-) ja nigdy jakos szczegolnienie przepadalam za zwierzakami a odkat mamy bandziora i bajke to ahh !! :) ja nawet nie chce myslec co by im sie stalo jakby zdechly bbrrrr zaplakalabym sie na smierc chyba...

dobra lece sie ogarnac i jedziemy na zastrzyk z bandziorkiem :)

reklama
dzień doberek
kto na kawkę i drożdżaka?
u nas kolejny dzień słoneczka aż się prosi o sprzątanie i pranie, no przynajmniej to drugie idę zrobić :biggrin2:

zdróweczka chorowitkom a cierpliwości opiekującym się nimi!

Ja się piszę!

Dzień dobry.
Wyyyspaliśmy sie he he. Nie trzeba było wstawać do przedszkola to dopiero tyłek zwaliłam z wyra he he. Mati też już wstał a co najdziwniejsze mały jeszcze kima:eek::szok:, ale pewnie w każdej chwili się obudzi:tak:

No dziś ostatnie zabiegi:tak:. Daniel póki co bez kropek. Mateusz jeszcze zaraża, więc biorąc pod wzgląd inkubację choroby, to czeka nas jeszcze jakieś 3 tygodnie niepewności:tak:

krolcia - wspolczuje Ci z ospa! Nas nie dopadla na szczescie, jeszcze...
missiiss - piedny potworek! Piszesz, ze juz lepiej, to najwazniesze:) jak bylam w podstawowce, to moj piesek cos zjadl i niestety mimo leczenie nie przezyl:(

u nas tez piekne sloneczko, ale rono zimno bylo i musielismy znowu wziac zimowe kurtki. Wiktoria radosna szla po wakacjach do przedszkola:)

krolcia
dacie rade !!! pomyśl sobie że będziesz miała już zgłowy :) moj np nie gorączkował przy osbipie chyba tylko jeden dzien mial podwyzszaona temp. a pozniej ok bylo :0) będzie dobrze i zycze zeby te 2 tygodnie szybko zlecialy &

reklama
jej cicho tu jak makiem zasiał znowu...

ja chora jestem i dzisiaj nie poszlam do pracy, bede musiala jakos odrobic te 6h bo nie bylam u lekarza i sie nie wybieram poprostu potrzebuje dzien w lozku i bez wychodzenia siedzenie przy biurku w cieplym pomieszczeniu i odbieranie telefonowod piekielnych lientow z gadka przez nos i pol na pol z kaszlem nie nalezy do przyjemnych i profejonalnych rzeczy... wiec postanowilam zrobic one day free.

moj jasiek dostal sie do zloba do grupy starszakow od wrzesnia hehe moj starszak maly :) musze skoczyc po karte dla niego. w ogole zlobek jest od 8-14 jak ja znajde tam u siebie prace taka od 8-14 to masakra jest przeciez... coraz powazniej trzeba sie zastanowic co bede robila i moze uda sie cos na wlasna reke otworzyc chodz znajac moj slomiany zapal moze nie wypalic ale jak ja mam pogodzic prace ze zlobkiem jaska?? dlatego jak ta nie wypali a znajde prace bede musiala go przeniesc do prywatnego zlobka niewiele drozej gdzie godziny sa bardziej elastyczne.

milego slonecznego dnia zycze !!

Do góry