reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Hejka:)
Zdrówka dla Was i dzieciaczków!
My jutro na szczepienie...mam nadzieję że się w zdrowiu uchowamy bo pogoda wyrażnie temu nie sprzyja, ciągle roztpy, ciapa, deszcz ze śniegiem bleee:wściekła/y:
U mnie pernamentny brak czasu, a póżnymi wieczorami i nocami jeżdźę po hurtowniach...chwilowo mam dość:baffled:
Ale nikt nie mówił że będzie łatwo.

renczysia a Wy ze szwagierką racujecie na zmianę tak?:) i jak? wychodzicie na plus już?

A moja wcale nie ma butów na dwór zimowych:-D i raczej jej już nie kupię, jakoś nie widzi mi się przynajmniej na razie stawiać jej na dworzu na nogach, zawsze jest opatulona w wózku więc buty pewnie już kupimy wiosenne półbuty, choć nie wiadomo bo jak przyjdzie piekna zima w co się wierzyc nie chce to trzeba będzie i sanki zaliczyć, no a w spakrpetach to nie bardzo:-D

no i to by było na tyle, bo więcej mamie czasu dać nie chce to moje dziecko

sarka
my tez butow na zime nie mamy- w ogole butow nie mamy ;-) ale tez mysle zeby mu kupic co by sobie mogl na dworku pochodzic troszke :) narazie czekam na to moje zasrane stypenium :wściekła/y:

zdrówka zycze wszystkim dzieciaczkom i mamusiom !!!

dzisiaj u meza w proacy powinno sie wszystko wyjasnic mniejmy taka nadzieje przynajmniej bo szlakm nie trafi jak w tym tygodniu sie nic nie dowiemy co i jak... zadyceydowalismy z mezem ze nie pozwoli si ezdegradowac i juz. i ma sie zapytac dyra jak by patrzyl na takiego kierownika jakby mial zatrudnic jakby mial kilka lat kierownictwo a pozniej degradacje.. az jestem ciekawa co odpowie.:crazy: dlatego to nie w chodzi w gre i mam nadzieje ze jeszcze te kciuki trzymacie bo tez mam nadzieje ze dzisiaj sie juz napewno przydadza. juz mam dosc tej nerwówki
a ja znowu z kablem w ręku:baffled:

Missi zobaczyłam Twój wpis i już myślałam, że coś wiadomo. Ech kciuki &&&&&&&&&

My kupiliśmy butki i teraz się przydają bardzo. Mam nadzieję, że wytrzyma w nich do końca zimy.:tak:

hej no ja kawy dzis rano nie doczekam:D wstalam i czekala na mnie niespodzianka-kanapeczki. Babka z pracy pisala czy moge dzis przyjsc ale odpowiedzialam pol godziny pozniej i okazalo sie ze juz sie ktos zdecydowal wiec nie ide, niestety w tym tygodniu mam wolne i mam nadzieje ze tylko w tym bo inaczej bede musiala szukac czegos innego badz dodatkowego, sprawdzalismy wczoraj ceny biletow do pl na okres okoloswiateczny,, za nasz 3 ceny wahaja sie od 1700 do 5000 w te i spowrotem :O
Mississ mam nadzieje ze dzis konie Twych nerwow

Wrublik sennas?? a moze Ty w ciazy? ;P zapewne pogoda dziewczyny zdrowka dla choruskow oby ten okres szybko sie skonczyl

ide do komuny zalatwiac papiery zwiazane z budowa bleee

hej no ja kawy dzis rano nie doczekam:D wstalam i czekala na mnie niespodzianka-kanapeczki. Babka z pracy pisala czy moge dzis przyjsc ale odpowiedzialam pol godziny pozniej i okazalo sie ze juz sie ktos zdecydowal wiec nie ide, niestety w tym tygodniu mam wolne i mam nadzieje ze tylko w tym bo inaczej bede musiala szukac czegos innego badz dodatkowego, sprawdzalismy wczoraj ceny biletow do pl na okres okoloswiateczny,, za nasz 3 ceny wahaja sie od 1700 do 5000 w te i spowrotem :O
Mississ mam nadzieje ze dzis konie Twych nerwow

Wrublik sennas?? a moze Ty w ciazy? ;P zapewne pogoda dziewczyny zdrowka dla choruskow oby ten okres szybko sie skonczyl

ide do komuny zalatwiac papiery zwiazane z budowa bleee

Salomii o jakie rzeczy ty mnie podejrzewasz? ja w ciąży?:-D:-p
ach pożarłam kanapkę na ciepło z czosnkiem i serem... pyyyycha, może katarzysko się wystraszy czosnku? :confused:
a ceny przelotów masakryczne, dobrze że ja nigdzie nie muszę teraz lecieć...
Missi trzymaj się kobito!

powiem Ci ze z ta cena 5000 to ich porabalo ale ta 1700 jest ok za 2 osoby i maluszka. to sa 2 loty w jedna strone molde-oslo-krakow i powrot wychodzi kolo 400 zl w jedna strone wiec nie jest zle :D ta Twoja kanapka mniam!!!!!

Wrublik smacznego :-p
Missiiss czekam na wiesci...i..lece po Lolka do przedszkola. U nas juz poladnym sniegu, ciesze sie, ze udalo nam sie saneczkowac,balwankowaci bitwe na sniezki urzadzic ku uciesze juniora :-p
A dzis chyab pojde w rajd po szmateksach za strojem karnawalowym.....

reklama
krzysiek moj gada z dyrem juz godzine jak napisalam i co ?? odpisal ze jszcze gada... az sie boje nie bedzie wszystko dobrze skoro tak dlugo rozmawiaja... mam nadzieje ze krzysiek sie nie zgodzi na degradacje z tych nerwow...:-( ehh ale jestem skolowana

przrgladalam fotki grudniaczkowe :) ale swietne !! musze i ja w koncu cos wrzucic :) tylko cos aparatu mi sie nie chce naladowac...

Do góry