reklama
krolcia
Fanka BB :)
No i znowu nadszedł czas, kiedy to moja kuchenka nie ma pokrętełek.

wrublik zdrówka dla Ani
krolcia u mnie chyba też ten czas nastanie bo malucha juz przy pokrętłach majstruje
poza tym to Ala zbiła mi słoik wielki z majonezem
szpinak stygnie na roladke, warzywa sie gotują na jarzynową, herbatka sie studzi na nasączanie,
moze nie bedzie żle bo tesciowa zadzwonila ze jutro przyjezdza i do nas zajrzy i sie zajmie nunami yuuuuuuu;ppppiiiiii
krolcia u mnie chyba też ten czas nastanie bo malucha juz przy pokrętłach majstruje
poza tym to Ala zbiła mi słoik wielki z majonezem
szpinak stygnie na roladke, warzywa sie gotują na jarzynową, herbatka sie studzi na nasączanie,
moze nie bedzie żle bo tesciowa zadzwonila ze jutro przyjezdza i do nas zajrzy i sie zajmie nunami yuuuuuuu;ppppiiiiii
agaj44
Fanka BB :)
Tylko Cwietka odpisała, za co dzięki w sprawie planów zimowo-wyjazdowych
A tak swoją drogą to jak jesteście nie jeżdżący to czas najwyższy się nauczyć, no chyba, że czekasz na Idę
i wtedy rodzinnie
Zdrówka dla chorowitek!!!
Aaa albo nie doczytałam, albo nie dostałam odpowiedzi, czy nie wiecie czy podawać wit.D przy antybiotyku?
A tak swoją drogą to jak jesteście nie jeżdżący to czas najwyższy się nauczyć, no chyba, że czekasz na Idę
Zdrówka dla chorowitek!!!
Aaa albo nie doczytałam, albo nie dostałam odpowiedzi, czy nie wiecie czy podawać wit.D przy antybiotyku?
Hehe, Aaj, reklamujesz
Jeździć zaczniemy chyba rzeczywiście z Idą. Mój tata nauczyła się raptem parę lat temu i teraz co roku jeżdżą w góry na ferie. Problem z tym, że ja nie znoszę zimy - jak tylko pada śnieg wolę siedzieć w jacuzzi
No i drugi powód - finanse. Cały ten osprzęt dużo kosztuje, a do tego trzeba jeszcze dodać opłaty za orczyk, zakwaterowanie, benzynę. To chyba nie sport na czasy kryzysu.
Co do wit d - nie wiem. Ja bym podawała. Antybiotyk niszczy florę bakteryjną, a witaminy chyba żadnego z tym związku nie mają.
A teraz spadam. Małżon mnie na romatyczną (jasne) kolację zaprosił z okazji czwartej rocznicy ślubu. Zeszłoroczną spędziliśmy w szpitalu, więc teraz sobie odbijemy ;-)

Co do wit d - nie wiem. Ja bym podawała. Antybiotyk niszczy florę bakteryjną, a witaminy chyba żadnego z tym związku nie mają.
A teraz spadam. Małżon mnie na romatyczną (jasne) kolację zaprosił z okazji czwartej rocznicy ślubu. Zeszłoroczną spędziliśmy w szpitalu, więc teraz sobie odbijemy ;-)
U
użytkowniczka r
Gość
Hello dziewczęta u nas wszystko w porzo,Mikolo zdrowy ja i men też.Dzisiaj w końcu skończyłam prace normalnie o 17 heh.Miko już śpi,nie spał popołudniu więc szybko padł.Ja ide puścić sobie wodę do wanny i jak sie wykapię to jeszcze polukam i poczytam to co nie doczytałam.
duzo zdrówka dla chorowitków :/
duzo zdrówka dla chorowitków :/
Nie ma jak w domu...
Nie lubię, jak jest ciemno i zimno, brr...
Wracając jeszcze na moment do XVIII wieku
- poronień było na pewno sporo, ale umieralność niemowląt była ogromna! Jeśli kobieta urodziła w życiu 8-10 dzieci (a tak rodziły), to do dorosłości dożywało dwoje, czasem troje.
Wracając jeszcze na moment do XVIII wieku
reklama
agaj ja sie nauczyłam w miare jezdzic na nartach, potem zaszłam w ciąże i od tamtej pory buty sie kurzą w szafie, sprzęt w piwnicy.... ale podobało mi sie wiec jak córcie podrosną będziemy uczyc
ewa to fakt ze była duza umeiralność nieleczone choroby wojny itp.-naturalna selekcja kto silny przetrwał
cwietka to zycze udanej romantycznej rocznicy
dziewczyny przypomnijcie mi co sie kładzie dziecku na stoliku na roczek..... kieliszek rózaniec i kase? i jak sie to interpretuje??? dzieki
acha i ja zamiast wit D to bym pewnie C wiecej podała przy chorobie ale i D chyba nie zaszkodzi...
ewa to fakt ze była duza umeiralność nieleczone choroby wojny itp.-naturalna selekcja kto silny przetrwał
cwietka to zycze udanej romantycznej rocznicy
dziewczyny przypomnijcie mi co sie kładzie dziecku na stoliku na roczek..... kieliszek rózaniec i kase? i jak sie to interpretuje??? dzieki
acha i ja zamiast wit D to bym pewnie C wiecej podała przy chorobie ale i D chyba nie zaszkodzi...
Podziel się: