reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczynki chciałam się Wam pochwalić że za około 2-3 tygodnie z żoną wspólnika mojego męża,otwieram sklep z odzieżą używaną,mam nadzieje ze będzie dobrze.A jak nie to hm... trudno ale warto spróbować czegoś.Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.

reklama
Dziewczynki chciałam się Wam pochwalić że za około 2-3 tygodnie z żoną wspólnika mojego męża,otwieram sklep z odzieżą używaną,mam nadzieje ze będzie dobrze.A jak nie to hm... trudno ale warto spróbować czegoś.Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
super! trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok i na pewno będziesz dumna z siebie

wpadłam sie pochwalić Amandy dziełami i zmykam na spacer:rofl2:
Myszka narysowana kredą
IMG_0318.jpg
i pszczółki (jej jest ta z różowymi skrzydełkami:rofl2:)elementy ja wycinałam ale ona sama je przyklejała i oczka namalowała:-)
IMG_0381.jpgIMG_0383.jpg

SUPER!!:-) Oczywiście trzymam mocno kciuki! Mam nadzieję, że spełnią się wszystkie wasze plany:tak:

zawsze mowilam; ze pierwsze dziecko jest na zachete i u mnie to prawda. Adas teraz to taki sygnal ostrzegawczy, aby za bardzo sie nie rozpedzac...

:) Dobre :) Wygląda na to, że moje pierwsze też ewidentnie na zachętę ;) Zobaczymy, co będzie dalej ;)

Fajnie :) Podaj adres to wpadnę jak będę w Rzeszowie :)
Zaopatrzcie się w ciuchy dla ciężarnych - mało ich w ciucharniach, a przydałyby się :)

My już po wizycie. Gardło opuchnięte, nos zatkany i zaczyna coś furczeć w oskrzelach :/ Kicha...
Mamy biseptol, probiotyk i jeszcze jakiś syrop na zapalenie górnych dróg oddechowych.
A poza tym mamy dziś postawić bańki. Sztuk dwie ;) Tylko w żadnej aptece u nas nie było. Jeszcze Mąż będzie szukał...

Na wyjazd do dziadków mamy wstępnie pozwolenie, ale jeszcze w czwartek musimy się pokazać. No a żłobek oczywiście odpada. W ogóle mamy szlaban na spacery. Szczególnie jeśli te bańki zdobędziemy. Tylko nie wiem, jak my je Puckowi postawimy - chyba go do przewijaka przywiążemy :/

Spacerek zaliczony :rofl2:

Krolcia teraz podobno nie wyszło bo nie spał:baffled: a w szpitalu po porodzie mił 3 razy robione i za każdym razem nie wychodziło no i jedne mówiły że to moze być przez to że wody płodowe tam ma w tych uszkach a jedna babka jej powiedziała przy wypisie już że ma nieprawidłową ich budowę że niby coś ma być proste a jest u niego skręcone:baffled::crazy: ale jeszcze tfu tfu nikt nie powiedział ze jest głuchy także jeszcze trzeba mieć nadzieje:-(

o mężuś już wrócił:rofl2: zmykam na obiadek:rofl2:

Aluśka nam pierwsze badanie też nie wyszło i mieliśmy stracha całe 24h. Na drugim już było na szczęście dobrze. Oby u tego malucha też skończyło się na strachu. Dzieła Amandy śliczne :-)

Cristal a skąd te kupy? U nas od 2 dni Luśka też ma lekką biegunkę. Około 5 razy na dzień rzadkiej kupy. Podejrzewam krowie mleko które pierwszy raz dostała jakiś tydzień temu. Na razie odstawiamy i obserwujemy. Gorączki na szczęście nie ma. Dostaje smectę. Apetyt ma, pije dużo. Kiedy wybrać się z tym do lekarza? Martwię się trochę, żeby się nie odwodniła.

renczysia trzymamy kciuki za powodzenie interesu! Zatrudniacie sprzedawcę czy same będziecie stać za ladą? :-)Moja kuzynka prowadziła taki sklepik, ale szybko upadł bo co lepsze ciuchy to sprzedawała za grosze po rodzinie lub brała dla siebie i nic sensownego już do sklepu nie zostawało. A taka pokusa jest na pewno duża!

Ewa Lusia od tygodnia też przesypia noc bez pobudki! Fajnie jakby to już zostało regułą :tak:

Głosy oddane na grudniowe piękności. A wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzymy.

reklama
Renczysia, to ja z Tobą wejdę w komitywę, jak się interes rozkręci, żebyś mi odkłada co fajniejsze ciuchy dla Pucka :) Będę tam podsyłać Mamę raz na jakiś czas, to je wykupi - oczywiście po normalnej cenie :)

Do góry