reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
sprawdziłam dokładnie, bedzie to 13t3dc. Także chyba się mieszczę...

missiiss no widzisz a ja stąd;) także zapraszam na kawkę:) przeczekasz sobie u mnie...
A gdzie ten gin przyjmuje?, nie znam nazwiska, ja chodze na Krzycka do Jarosza,

salomi a jakies leki dostalas czy tylko lezec kazali ?? moze poloz sie i wtawaj tylko do kibelka moze przejdzie ??

sarka :) on przyjmuje na sw mikolaja w medexie chyba tam jest taka przychodnia skitrana prywatna :) blizutko rynku :)

Ostatnia edycja:
salomii jedź kochana do szptala najlepiej Cię chyba przebadaja, mam nadzieję że się uspokoisz....a to samo krwawienie czy bóle tez jakieś masz?

Salomii no nie wiem co ci powiedzieć, z jednej strony pojechałabym do szpitala albo przynajmniej wcisnęła się między terminy do twojego ginekologa " jako przypadek do natychmiastowego zdiagnozowania"- z drugiej nie chcę abyś się męczyła trasą a potem i tak usłyszała " no przecież pani wie że to polip i figa z makiem".
Daleko masz do szpitala? Jak blisko to jedź i powiedź że po prostu krwawisz bo to już plamienie nie jest

mamolka pomidory i ogorasy to najlepsze na grilka heh.
Mozesz tez zrobic taka 'salatke' pomidor i kukurydza z puszki, i do zalane sosem - najlepszy i najtanszy sos w proszku z biedronki ziolowy z octem jakblkowym :tak:
papryke tez mozesz podac :] ma duzo witaminy C :] albo z pekinskiej taka na szybko skrojona :]

salomi trzymam mocno kciukolki , napewno bedzie wszystko dobrze , połuż sie a jak jesteś bardzo zaniepokojona tym faktem to może rzeczywiście będzie lepiej pojechać do szpitala i skontrolować to , ale jestem pewna że będzie wszystko ok . Buziolki

no w szpitalu bylam wczoraj i powiedzieli ze to polip nie dostane tu zadnych lekow bo nie ma na to cos lekarstwa, nie kazali tez lezec ale leze , najlepsze jest to ze to leci obojetnie czy leze czy nie, wczoraj na chwile przestalo i myslalam ze bedzie spokoj ale dzis w nocy krew zywa mi poleciala i teraz tez sporo ale pomieszanej z wydzielina, no strzeli mnie cos!

reklama
Do góry