reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

U nas to na razie na szczęście dopiero zalążek, więc jest szansa, że jak szybko zadziałamy, to zwalczymy to dziadostwo.
Ciężko będzie przemalować, bo mamy tego tragicznego baranka na ścianach w kuchni :/ Ale jakoś damy radę.
Grzać teraz zaczynają, to będzie ciepło i sucho, a okno mamy w kuchni i łazience praktycznie non stop otwarte albo przynajmniej rozszczelnione.

Tylko przede wszystkim sąsiedzi z góry muszą sobie naprawić odpływ w wannie, bo jak nie, to znowu coś wyjdzie.

Ech... Jak nie urok to...

reklama
Ewa my mielismy grzyba w tamtym roku.Przyszlo dwoch gosci, zdrapali sciane, czyms posmarowali, jeszcze raz pomalowali i nic nie smierdzialo a grzyba jak nie bylo tak nie ma;-)Widocznie wszystko zalezy od fachowcow:tak:
Wrublik zdrowka kochana.Czekamy na fotke cudownej fasolki:tak:
Dobrej nocy babolki;-)

Hejka!
U nas gorzej. Jak nie urok to sraczka, więc do przeziębienia doszła jelitówka. Ja rzygam, Ida sra :baffled:

Co do kąpieli, u nas wody przybywa w trakcie. Najpierw nalewam trochę, a jak ostygnie, to dolewamy. Przy wyciąganiu z wanny jest tak ok. za pępek.

Ewa - przepis też poproszę. U mnie maszyny niet, ale myślę, że ręką też się uda wyrobić. Jak czysto kukurydziany, to dla Idy bym upiekła :-)

Kurcze no to ladnie sie porobilo:no:Zdrowka!!A jak teraz sie czujecie?Jak Ida??

Ewa my mielismy grzyba w tamtym roku.Przyszlo dwoch gosci, zdrapali sciane, czyms posmarowali, jeszcze raz pomalowali i nic nie smierdzialo a grzyba jak nie bylo tak nie ma;-)Widocznie wszystko zalezy od fachowcow:tak:
Wrublik zdrowka kochana.Czekamy na fotke cudownej fasolki:tak:
Dobrej nocy babolki;-)

No właśnie tak działa ta blokada.:tak:

hejka dziewczynki
ale ta luteina paskudna :no: no ale lepiej będę ją brała
jestem przed rozmową z szefem, mam nadzieję że zrozumie
tylko jak za tydzień da mi to zwolnienie, siedząc w domu z Wikunią to ja świata nie zobaczę, no dobra ja sobie to poleżę, ale maluśka? przecież nie zamknę jej ze sobą na pozostałe 6 miesięcy :no::-(
co do raportów ja wypełniałam ich sporo a i tak przychodziły powiadomienia o tym że trzeba wypełniać, to zrobiłam chyba po 2 na tydzień a kampania trwała 6-8 tygodni

Hello mamuśki

Ja miałam dzisiaj beznadziejną noc i to nie dlatego że Miko nie spał bo nynusiał ładnie z jedną pobudka.Ale miałam migrenę taką że myślałam że urwę sobie głowę,a dokładnie to lewa półkulę,na dodatek 2 razy krzyczałam na porcelanę :-( Teraz mnie ćmi,ale to co było w nocy top masakra :-(

Hejka:)

cwietka jejku! zdrówka!!! jak Wy tam dzisiaj:-(
Dasz radę dziś iśc na zajęcia?

Ja na szczęście póki co nie mam doświadczeń z grzybem....

Wiecie wczoraj byłam sobie ustaliś rehabilitację, ale najpierw trzeba się dostać na wizyte lekarską w tymże ośrodku która jest dopiero na ...luty:szok: myslalam że tam padnę!!! oczywiście prywatnie na już (tzn na 20.X) nawset jakby człowiek chciał to się nie da normalnie. Nawet jakbym chciała wziąść jakies zabiego prywatnie póki co na cito to przeciez nie wiem jakie!!!!!:wściekła/y: no chore to:wściekła/y:

Na szczęście mam leki, ale ile mozna się truć....:-(

Mój M. wczoraj s rpacy od kolegi przynósł pieluszki robione u nas w PL ale na expotr do Holandii i Szwecji, nazywają się kruidvat, testujemy więc:tak: jak sie sprawdzą to będziemy mieć je po 20 gr za szt. bo kolega kolegi (hehehe) pracuje w fabryce tych pieluszek (fabryka Pampersa) i ma możliwośc załatwić taniej:tak:

wrublik tak dokładnie to chyba znaczy:sorry:
Biedna renczysia:-( a już lepiej?
wrublik co do pracy to bedzieś mieć przynajmniej więcej czasu i siły dla Wikuni, bo z czasem pogodzić wszystko byłoby Ci ciężkoooo, leż odpoczywaj i dbaj o siebie:tak:

Ostatnia edycja:
Hej.;-)
Cwietka zdrówka. Jak malusia dzisiaj?
Renczysia mogę tylko współczuć:hmm:. Ja nie wiem co to ból głowy:no: więc sobie nawet nie wyobrażę co czułaś.

Wrublik a dlaczego zwolnienie masz dostać? Do końca ciąży musi dać umowę.

Sarka a Tobie co w kręgosłup i jakie leki bierzesz? Ja jadę na olfenie, ketonalu i mydocalmie. Normalnie jak moja matka się czuję z tą garścią prochów co rano:tak::-D.

U nas nocka spokojna. Kilka pobudek bo smok wypadł i tyle:happy:.
Dziś już nie pada ale za to wieeejeee.

reklama
Tak Wrubliczku krzyczenie na porcelanę to inaczej bleee,paw,żyganie itp.

Sarka lepiej w porównaniu do tego co było w nocy to nawet mogę powiedzieć że super :/

Ale lepiej w nocy niż w dzień :-)

Do góry