Ainah, my mamy ubezpieczone mieszkanie "od powietrza, głodu, ognia i wojny"

- czyli od zdarzeń losowych, od kradzieży i odpowiedzialności cywilnej. Ale jak nas ktoś zaleje, to siadamy na polisę tych, którzy zalali. Nawet jeśli my nie bylibyśmy ubezpieczeni.
A co do chleba, to mam maszynę, która piecze - wrzuca się składniki, zamyka wieczko i za trochę ponad 3 godziny wyjmuje ciepły chleb

Ale ona ma też funkcję wyrabiania ciasta - i jej używam do pieczenia bułek. Wyciągam wyrobione i wyrośnięte ciasto, dzielę je na bułeczki, które rosną jeszcze ok. pół godziny i trafiają do piekarnika. Nic prostszego.
Ja mam taką maszynę:
Automat do pieczenia chleba Severin BM3986 najtaniejA moi Rodzice taką:
Automat do pieczenia chleba Severin BM3992 najtaniejIch jest duuużo lepsza, ale ja z mojej też jestem zadowolona. Dwa lata temu dałam za nią ok. 200 zł.
Marzy mi się chleb na zakwasie, ale trochę się tego boję :/ Póki co kupiłam sobie mąkę kukurydzianą, bo znalazłam super przepis na chleb kukurydziany
Salomi, ale ja pracuję przy Franku

Mam biurko w jego pokoju. I też co chwilę włazi mi na kolana, ale daję mu wtedy do potrzymania cienkopis, Pucek czuje się potrzebny i siedzi grzecznie

Albo przerywam na chwilę i się z nim bawię. Często wystarcza mu, że siedzę z nim na ziemi - mogę się zajmować swoimi sprawami, byle z nim siedzieć
Mimo mżawki wyszliśmy na pole, głównie do sklepu. Kupiłam sobie przy okazji kwas foliowy
Wyświetlają się Wam opcje edytowania w okienku szybkiej odpowiedzi? Bo ja mam tylko białe prostokąty. No i etykiety mi się wyświetlają jak najadę na przycisk. Nie wiem z czego to wynika. Może moja przeglądarka to blokuje...