reklama
krolcia
Fanka BB :)
Tunia my chrzcimy 12 czerwca. Przyjęcie robię w domu. Ma być najbliższa rodzina tylko, z nami 8-9 osób plus dzieci, także luz.
Sypią się perełki! Oj sypią. Gratulujemy Igorkowi.
Sypią się perełki! Oj sypią. Gratulujemy Igorkowi.
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka r
Gość
Ceny wyjątkowo ostudziły mój entuzjazm. Jeśli nic nie znajdę w sklepach do końca tego tygodnia, to kupuję białą koszulę z krótkim rękawem i wbiję go w spodnie od garnituru po Mateuszu. Nie wydam takiej kasy na ciuch, który będzie na nim góra 2 godziny!
Ja mam koszule białą ale niestety z długim rękawem :-/ Tak to bym dała.Ale jeśli któraś jest chętna to mogę dać,rozmiar z metki 74cm.
krolcia
Fanka BB :)
My potrzebujemy 86Ja mam koszule białą ale niestety z długim rękawem :-/ Tak to bym dała.Ale jeśli któraś jest chętna to mogę dać,rozmiar z metki 74cm.
U
użytkowniczka r
Gość
My potrzebujemy 86
Wcale mnie to nie dziwi,nasze grudniaczki rosną jak na drożdżach :-)
A my zaliczyłyśmy spacer ok 10 i wcale nie było gorąco. Za to jutro ma być ukrop, a ja muszę z małą jechać do miasta na 15.30 :-(
Jak tak czytam o waszych chrzcielnych przygodach, to się cieszę, że nie chrzczę
Wiecie co? jestem w szoku - moje dziecko lubi wodę Do tej pory piła tylko soczki rozcieńczone wodą. Herbatkami pluła. A dzisiaj w nocy dałam jej zamiast mleka - wodę i wychlipała cała butlę. Sukces!
Sarka - no to spotkanie po Twoim powrocie. Pozostałe wrocławianki! Pasuje Wam?
Jak tak czytam o waszych chrzcielnych przygodach, to się cieszę, że nie chrzczę
Wiecie co? jestem w szoku - moje dziecko lubi wodę Do tej pory piła tylko soczki rozcieńczone wodą. Herbatkami pluła. A dzisiaj w nocy dałam jej zamiast mleka - wodę i wychlipała cała butlę. Sukces!
Sarka - no to spotkanie po Twoim powrocie. Pozostałe wrocławianki! Pasuje Wam?
hej
widzę, że tamat chrztu powrócił hehehe kiedy to było. My mięliśmy 13 lutego i ja miałam sukienkę, czapkę, buty, pelerynkę i kombinezonik z abrakadabry,a dodatki (kocyk, szatkę i świecę) z józefinki. Kiecuszkę kupiłam na allegro i zamiast dać za nią 350 (po tyle jest na stronie abrakadabry) dałam 99 zł plus wysyłka.
Ja podobnie jak gabriella uważam, że jak kogoś stać to niech wydaje ile tylko zechce na cokolwiek zechce i nie ma co się ekscytować, że to przegięcie...
widzę, że tamat chrztu powrócił hehehe kiedy to było. My mięliśmy 13 lutego i ja miałam sukienkę, czapkę, buty, pelerynkę i kombinezonik z abrakadabry,a dodatki (kocyk, szatkę i świecę) z józefinki. Kiecuszkę kupiłam na allegro i zamiast dać za nią 350 (po tyle jest na stronie abrakadabry) dałam 99 zł plus wysyłka.
Ja podobnie jak gabriella uważam, że jak kogoś stać to niech wydaje ile tylko zechce na cokolwiek zechce i nie ma co się ekscytować, że to przegięcie...
Gratki dla Igorka!!!
Kupiłam bazy do kolczykóe. I teraz prośba...Jezeli macie jakies pomysły to mi piszcie.Kolry piszcie..Jeszcze nie wybrałam serwetek ale chce to zrobic dzisiaj :-)Kupiłam 9 par na razie, znalazłam z odbiorem osobistym więc jakby co zawsze moge dokupic jak uda mi sie je sprzedac :-)
Kupiłam bazy do kolczykóe. I teraz prośba...Jezeli macie jakies pomysły to mi piszcie.Kolry piszcie..Jeszcze nie wybrałam serwetek ale chce to zrobic dzisiaj :-)Kupiłam 9 par na razie, znalazłam z odbiorem osobistym więc jakby co zawsze moge dokupic jak uda mi sie je sprzedac :-)
o to to takie właśnie mamySzukałam w internecie na razie tylko. Czasem się pojawia na Allegro, ale szybko znika
O coś takiego mi chodzi: Anioł Stróż 40x20 cm ~~ Rama do Wyboru ~~ Artmaxi (1622067833) - Aukcje internetowe Allegro
a z tymi strojami na chrzest to niektórzy na prawdę przesadzają, np moja kuzynka pierwszej córci kupiła strój razem z becikiem i innymi dodatkami za prawie 500zł, teraz drugą będzie chrzciła, to wyobraźcie sobie nie może tamtego powtórzyć, kupuje wszystko od igły nowe, bo tamto to tamtej córeczki... paranoja... a swoją drogą to mi baaaaardzo podobają się chłopacy w takich jasnych garniturkach, albo w stroju marynarza...
reklama
U nas Lolka ubrali chrzestni i miał białe spiochy i polarkowy kombinezon i wszystko "dochodził;..No i chrzczony był 3 grudnia ;-)Więc Flipka trzeba było ubrac..Ja to wogóle mam skrzywienie, że do chrztu tylko białe ;-)
Podziel się: