reklama
krolcia
Fanka BB :)
Witam.;-)
Klątwa jednak działa. Jakiś czas temu pisałam, że młody mało mleka pije to teraz mam za swoje! Od kilku dni 3-4 pobudki w nocy i po 180ml wciągnięte! A rzuca się na butelkę jakbym przez cały dzień głodziła!
Teraz odsypia poranne wojaże po kościele(papierologia z chrztem związana) więc ja korzystam i idę poćwiczyć.
Klątwa jednak działa. Jakiś czas temu pisałam, że młody mało mleka pije to teraz mam za swoje! Od kilku dni 3-4 pobudki w nocy i po 180ml wciągnięte! A rzuca się na butelkę jakbym przez cały dzień głodziła!
Teraz odsypia poranne wojaże po kościele(papierologia z chrztem związana) więc ja korzystam i idę poćwiczyć.
Antylopka
Potrojna mamuska
hej,
jestem po bilansie w przedszkolu u Wikunii - 110 cm i 20 kg moja MAŁA Migotka:*
zaraz lece do pracy...
jutro przylatuje moja mama - super niespodzianka na imieniny - adas mial w poniedzialek, wiki ma jutro
jestem po bilansie w przedszkolu u Wikunii - 110 cm i 20 kg moja MAŁA Migotka:*
zaraz lece do pracy...
jutro przylatuje moja mama - super niespodzianka na imieniny - adas mial w poniedzialek, wiki ma jutro
o kurcze... i ona na tym przybiera??Hejo
U nas z jedzeniem nadal kiepsko, potrafi sie najeść 40ml mleka i więcej nie chce, wczoraj nawet kaszki nie ruszyła co mnie zdziwiło bo ją bardzo lubiła w wsuwała w całości 120ml a teraz nic. Przedwczoraj to jak zjadła z 70ml mleka o 15 to dopiero rano na drugi dzie coś mleka pochlipała...ale też bez rewelacji:/:/
super!! pamietam ze wiki tez tak spala - ale po około miesiacu zaczela sie znowu budzic bo byla głodna... i dopiero jak odstawiłam od piersi i dałm butle na noc to przesypiala nocki na stałe.Cześć Dziewczyny!
Czekałam od poniedziałku z chwaleniem się, bo trochę się obawiałam klątwy no ale już dzisiaj chyba mogę ogłosić sukces - Igor przesypia całe nocki! Zasypia wieczorem ok 20 i wstaje koło 6-7. Od połowy ciąży tak długo nie spałam jednej nocy jak od poniedziałku! I to trzy nocki z rzędu!
Igor już od dosyć dawna wyłącznie na butelce, więc mam nadzieję, że już tak zostanie... Jestem w raju! Grzeczne dziecko, które na dodatek przesypia nocki (no chyba, że przypadkiem odwróci się na brzuch, ale przecież nie ma róży bez kolców
gabriellao0
Ja...
miałam iść na dwór
ale za gorąco
wreszcie !!!
ja Adasia planuję "odstawić" jak Kaję, na roczek
ale z powodu wyjadania do czysta nie mam zapasów w zamrażalce więc jak będę w pracy to Adaś raz dziennie dostanie MM albo rano na śniadanie albo an noc do spania
ale za gorąco
wreszcie !!!
ja Adasia planuję "odstawić" jak Kaję, na roczek
ale z powodu wyjadania do czysta nie mam zapasów w zamrażalce więc jak będę w pracy to Adaś raz dziennie dostanie MM albo rano na śniadanie albo an noc do spania
Ja też miałam iść na dwór ale wzięłam się najpierw za zaległości praniowe - wywieszę, to jak wrócę ze spaceru będzie suche i będę mogła wieszać następne. Kto tyle brudzi??? Co najmniej pralka dziennie, bo jak nie to łazienka zasypana
Antylopka - o kurcze, mój chrześniak miał imieniny ? A myślałam, że bedzie miał tak jak Twoja mama Złóż mu i Wikunii życzenia :*
A co do przesypiania nocy na MM to eh, u mnie się to nie sprawdza ... Maksiu dostaje nawet kleik ryżowy i co ? i budzi się nadal 3 razy
A co do przesypiania nocy na MM to eh, u mnie się to nie sprawdza ... Maksiu dostaje nawet kleik ryżowy i co ? i budzi się nadal 3 razy
powiedzcie mi k..a co jest nie tak???!!!!!!!!!! jadła o 1 w nocy mleko - 120ml i do teraz nic nie chce!!!!!!! mozlwe to zeby nie była głodna? wrrr grrr ryczec mi sie chce z nerwów
hm...trudno powiedziec, moze ma gorszy dzien. A odrzuca butle/piers? Czy po prostu nie woła o jedzenie ?
reklama
sarka
trójkowa mama
hm...trudno powiedziec, moze ma gorszy dzien. A odrzuca butle/piers? Czy po prostu nie woła o jedzenie ?
nie chce nic wziasc do buzi, popiła troche soku tylko tyle. to nie pierwszy dzien ale juz kilka dni trwa ostanio nie jadla od 15 popoludniu do 7 rano - wtedy zjada z 20 ml mleka taka iloscia potrafi sie ostanio najesc
Podziel się: