reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tak narzekam, ze mieszkam na takim odludziu:baffled:, ale ma to swoje uroki też.
Wyobraźcie sobie, że pojechałam dzisiaj na taki nasz mały ryneczek(3 namioty) i jak tylko wyszłam z samochodu to podchodzi do mnie jeden ze sprzedawców i wręcza mi reklamówkę:szok:. Ja zdziwiona o co chodzi a on do mnie, że w sobotę jak robiłam zakupy to zapomniałam to wziąć! Czekały warzywka od soboty:szok:! Szok!

reklama
no i kciuki pomogły auto odpaliło zapakowaliśmy się - chociaż musieliśmy przypadkowego pana prosić o pomoc bo nie miałam siły podnieść akwarium - no w każdym razie jutro rano jedziemy więc odmeldowujemy się na 4 dni.
Cristalorose jak będziesz zadzwoń - w razie co stoisko numer 20 :)
Buziaki Wam

Witam się!
WzwB to sa nawet 3 dawki - pierwsza jest po urodzeniu:tak:

Wrublik - biedactwo, współczuję ogromnie. Mam nadzieję, że po lekach to wszystko się unormuje. Moja mama brała euthyrox, ale żadnej diety nie stosowała:no:

Olcia - biedna Oli, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie i nie będzie zbyt cierpiała. Buziaczki:*
Gratuluję zakupu, już, widzę, powoli się urządzacie w nowym mieszkanku:-)

Sun - no to fatalnie:no: I jeszcze ta kara:szok:. Mam nadzieję, że jednak uda się Wam przyjechac, bo ja już się nastawiłam na spotkanko:-) Cypriano uwielbia rybki, więc na pewno by mu się spodobało. Trzymam kciuki za samochód!!!

Aluśka - super wieści:-)

Antylopka - ja też wróciłam, na cały etat. Pracuję już czwarty tydzień.... ale ten czas leci:szok:.

Dziewczyny które używały bobodentu - czy zauważyłyście jakąś poprawę, mniej marudzenia, cokolwiek??? Bo mam wrażenie, że Marudero jest bardziej zszokowany smakiem i na 3 min się uspokaja, a potem od nowa zaczyna, wg mnie to nie działa:no:

Sun - to super :-) Jeśli nie nastąpi jakaś klęska, czy też koniec świata, zdaje się zapowiadany na sobotę:-D, to będziemy:tak:

Ostatnia edycja:
Hajka!
Wróciłam z pracy, uśpiłam dzidziusia i udało mi się powklejać resztę zdjęć do albumu :-) Sukces na całej linii.

Olcia - ostrzegam - takie lodówki są cholernie ciężkie. Nam 4 chłopa wnosiło ( w tym 2 robotników, więc silne chłopaki) i nieźle się zmachali ;-)

Sun - powodzenia :-)

Antylopka - no praca to rzeczywiście urozmaicenie. Przynajmniej mam kontakt z osobnikami, które mówią trochę więcej niż "a ghuuu" :-) I na "waciki" sobie zarobię :-)

Gabriela, mi ostatnio pediatra mówiła, że WZW jest po 6 tygodniu i po 6 miesiącu. Nam właśnie jeszcze to jedno zostało - początkiem czerwca. I spokój. Tylko jeszcze morfologię mamy zrobić na tą wizytę... Więc kłucia będą dwa. Ale podobno u nas na osiedlu mają jakiś sprzęt do pobierania krwi niemowlakom i zgrabnie to idzie :)
aaaaa
Kaja miała szczepionkę 6 w 1 więc nie była dodatkowo na wzw szczepiona
na Adasia "pożuliłam" i dostał 5 w 1 stąd te dodatkowe szczepienie/a
(ale jak pytałam czym się to różni 6 w 1 a 5 w 1 to mi powiedzieli tylko o tym kłuciu po 6 tyg.- kłamczuchy)

witam widze ze chyba jeszcze wszystkie dzidziusie i mamusie spia
my dzis jedziemy do lekarza znow pojawila sie ta wysypka ;/
a z dobrych wiesci to dzis Wojtus ma pół roczku :-)

Po wczorajszej kaszce Franol przespał CAŁĄ NOC :) Może to przełom, a nie jednorazowa akcja ;) Spał co prawda do 6, a nie 7, ale i tak jestem wyspana jak nigdy :)

reklama
Buziole dla Wojtusia :-)
Ewa zadroszcze..Ja sie chyba wyspie jak obaj skoncza 18 ..Jak nie jeden to drugi :-(
Ja od 6 nie spie ;-) I to wstaje i po chlebek leze...

Do góry