reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Elena tylko ze to wyglada strasznie-publicznie sie juz nigdzie nie napije bo to wyglada jakbym momentalnie dostala jakiegos wielkiego uczulenia-to nie sa takie zwykle wypieki poalkoholowe:-) Ja juz nawet na piwo z kolezanka nie moge wyskoczyc:no:

Kiedyś latem robiąc makijaż nie nakładałam podkładu i jak wypiłam dwa browce to miałam też czerwoną twarz. Gdybym miała podkład to by tak nie było. W tym wypadku to chyba stres był.

Jest grupa zamknięta, ale z tym do Mamolki.

reklama
Elena, sarka macie rację, przestudiuję schematy żywieniowe i zacznę coś wprowadzać. Na razie zmieniłam mleko z Bebilonu 1 HA na Bebiko 1 HA bo mały tyle jadł, że mu na 3 dni nie starczało, a jest trochę drogie. Mam nadzieję, że szkody mu tym nie narobiłam...

ainah kobieto myślałam ostatnio co sie z tobą dzieje :-D wprowadzaj nowości wprowadzaj. głównie dajesz mm więc to już czas. mały śpi, obiad się gotuje, a ja czytam co u was hehe

mąż mnie zabije - wymyśliłam sobie, że chce mniejszą spacerówkę. ten nasz wózek po przerobieniu na spacerówkę nie wiedzieć czemu robi się o wiele cięższy i już nie jest to dla mnie taka przyjemność spacerować buuu wczoraj nawet oglądałam spacerówki przecenione na 100 euro ale zobaczymy co mężulek powie. póki co jeszcze nie jeżdże z typową spacerówką więc ok. młody dzielnie leży ale potem to nie wiem jak będzie

Gosiu nie było mnie bo w kwietniu mieliśmy akcję szukania i instalowania szaf przesuwnych, do których przenieśliśmy cały dobytek (dwie szafy garderobiane w korytarzu plus jedna duza na cala sciane w kuchni, na rzeczy gospodarcze i na narzedzia małża). W chacie miałam sajgon i dosłownie nie miałam czasu na nic praktycznie. Antylopka potwierdzi, bo odwiedziła mnie jak instalowali mi szafy :) Siedziałyśmy zamknięte w jednym pokoju z maluchami i dobytkiem plus moj pies hehe :))

bry
fuuj ale paskudna pogoda.... wyszlismy na chwile ale niby fajnie cieplo ale co chwile deszczyk nachodził
a teraz tojuz wogólesie paskudnie zrobilo . Ja sie wlasnie chwilke zdrzemnęłam bo nocka znów kiepska....:(
sarka no to faktycznie masz w domu żarłoka..;)

niecierpię takiego dnia przesiedzianego w domu bo ile bym nie zjadła to dalej mi sie chce..:angry:

Hejka!
Ja z Dzidką, wiec bez pl znaków.
U nas tez pogoda niezbyt, ale i tak spaceru by nie było, bo zajeta byłam. Maz znów sie w robotnika bawi, a ja miałam pierwsze próbne zajecia przez neta. Mam nadzieje ze sie babce spodobały i ze dostane kolejna grupe. Ale nie wiem, kiedy sie bede mała do tego przygotowywac :szok:
Elena - niezła pamiec - ja bym nie pamietała, kiedy cos robiłam po raz ostatni ;-)

Sarka - czemu ciuszki do szpitala oddałaś? Przeciez rodzace mają zawsze swoje ciuszki? Ja mam reklamówe z ktora nie wiem co zrobic i chetnie bym gdzies oddała, ale nie wiem gdzie.

reklama
ja tez oddalam dzisiaj wszystkie ciuchy po malej tam gdzie rodzilam na noworodki- u nas rodzice maja albo nie:tak: nie ma wymogu

Do góry