reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
WItam
JA też dziś padam, taki dzień chyba, czuję się jakbym ze 2 tony węgla przerzuciła....no i dołączam do grona niewyspanych, bo Misiek budzi się o 4 albo 5 i ledwie go uśpię to sama do pracy muszę wstawać....ciągle ten piasek pod powiekami :dry:

Missi - fajnie że wpadłaś, musisz częściej nas odwiedzać, bo takie wygadanie zawsze ulgę przyniesie.

... czytam aktualnie 2 numer tygodnika Uważam Rze i chciałam Wam go polecić jeśli szukacie innego spojrzenia na sprawy bieżące ze świata i kraju, inteligentnych i zabawnych tekstów, w końcu ktoś wydał gazetę na poziomie, jak na razie bezstronniczą...
Też lubię (lubię to :-D) Ziemkiewicza, swoją drogą aż dziw, że jeszcze ich nie zniszczyli. Ale to nie jedyna taka pozycja - jest jeszcze Najwyższy Czas od wielu lat już na rynku, tylko nie w każdym kiosku ;-)

Wiolcia - zupełnie nie wiem, co Ci poradzić....może tyle, że nic na siłę i jeśli ona woli przeżywać to sama i boli ją to, że nie może podzielać Twojej radości to nie narzucaj się. Spróbuj wybadać, może pogadaj z kimś jej bliskim, w jakim jest stanie i czy potrzebuje wsparcia. Każdy przeżywa inaczej swoje tragedie, ona może woli być sama, albo nie chce Ciebie dręczyć swoimi nieszczęściami, albo nie może pogodzić się z niesprawiedliwością.....
Biedna, biedna dziewczyna:-(

Wróciliśmy od neurologa - wszystko w porządku :) Ja też u lekarzy jestem zazwyczaj sama. Mąż był ze mną na pierwszej kontroli w szpitalu i na pierwszym szczepieniu. Ale jest ok - chusta ratuje życie w takich sytuacjach :) Dziś robiłam prezentację wiązania przed panią doktor ;)

Ewa no to super wieści!
a mnie bratowa dziś zabiła... przekonuje mnie że w słoiczkach dla dzieci jest na pewno glutaminian sodu i dlatego tak im to smakuje...
no żesz a ja byłam do tej pory święcie przekonana że tam nie ma tej chemii...

Ewa - no to super - mówiłam że będzie dobrze. U nas od dwóch dni kupa częsta i śluzowata, a Zuzka jest podziębiona- to może być od tego? Bo już zaczynam panikować

Ja zawsze sama z dzieciakami do lekarza chodziłam.

Wiolcia jeny:szok:, biedna dziewczyna:-(. Tez bym na Twoim miejscu wybadała sprawę, bo są tacy, którzy wolą tragedię i smutek przeżywać w samotności(np. ja) I teksty typu strasznie mi przykro, będzie dobrze, doprowadzają mnie w takich sytuacjach do białej gorączki.

Sun moze byc od tego, od zębów...
Wiolcia hmm trudna sprawa...Pisz do niej...Na pewno jest obrazona..na ciebie na cały świat na kazda matke tulącą swoje dziecko..to no normalne..Ja nie starciłam dziecka a tylko sie o nie starałam i kiedy bratowa męża zaszła w ciaże długo byłam o to zła...Jej ból jest nie do wyobrażenia...A może zapytaj jej wprost czy chce na ten moment z Toba pisać??? Może potrzebuje więcej czasu??? Jejku strasznie trudna sytuacja i trudno doradzać...Kochana masz przer abane z tymi zębolami.. :-(
No mój men sie wykazał...Dał mi dziś kase i poszalałam na szmatkach.. głównie bluzki ale krótkie spodenki i spódniczke też. Bo jensy mam a , że jestem wybraedna to trudno coś mi wybrac na szmatkach z dwójka dzieci..No i ostatni legginsy polubiłam..Niestety tunik zero ale to na urodziny sobie ze dwie trzy kupie w normalnym sklepie.
Elena kolczyki juz prawie zrobione. Machne lakierem, złoże i wrzuce fotki!!

reklama
dziewczyny, dzięki za słowa pociechy:) niestety cierpię nadal, mam nadzieję, że tylko do jutra do 9:/// co do tego pogotowia, to słów mi brak po prostu, nic nie pomogli za to ja przekonałam się o sile i potędze umysłu - kiedy siadłam na fotel to ze strachu przestało boleć !! zupełnie!! hm, szkoda, że się nie utrzymało i wczorajsza noc to koszmar był. A lekarz z pogotowia kazał mi się zgłosić do swojego dentysty, ja mówię, że będzie dopiero w pon i co mam do tego czasu robić, to poradził, żebym kupiła dużo środków przeciwbólowych... mi tylko woda z lodem pomaga:(( zmykam kąpać Maćka (byliśmy dziś na pobraniu krwi i nie zapłakał nawet!!!!)

na razie nie czytam Was nawet, bo skupić się nie mogę:(

Do góry