reklama
niestety, wmoim super mieście tego nie ma. Ja jestem w grouper - to chyba coś podobnego. Nawet kupiłam 3 kupony zniżkowe do kosmetyczkiKolejne pytanie niedzieciowe - kojarzycie coś takiego jak Groupon? Staram się to właśnie ogarnąć...
ja dziś wieczorem miałam jazdę, właśnie niedawno wróciłam. To moja druga jazda, więc miałam stresa było w miarę Mąż został z dzieciakami i świetnie sobie poradził (zresztą to dla niego nie nowość)
A ja szykuję dokumenty i w poniedziałek idę złożyć podanie o przyjęcie na aplikację kuratorską Trzymajcie kciuki, bo jak pomyślę, że mam wracać do pracy w szkole to mi się g... w dupie gotuje.
A te zakupy grupowe to fajna sprawa, ale niestety do Elbląga nie sięgają
kojarze, ale jestem zarejestrowana w Gruperze... kapitalna sprawa. Już dzieki nim zrobiłam sobie zabieg mikrodermabrazji+henna+regulacja za 40 (zamiast 150) to samo fryzjer 70 zamiast 170. Jak sie zalogujesz dostajesz info że jest taka a taka oferta, jak Ci odpowiada to musisz kupić kupon (hmmm nie wiem jak inaczej to określić) i potem czekasz na maila od nich. Jak sie uzbierała minimalna liczba osób to przysyłają ci ten kupon i z nim potem idziesz do miejsca przeznaczenia. Natomiast jak nie uzbiera sie ta liczba osób to zwracaja Ci kaskeKolejne pytanie niedzieciowe - kojarzycie coś takiego jak Groupon? Staram się to właśnie ogarnąć...
jejku nie moge Was czytac...dzieci przesypiją nocki, same zasypiają.... buuuu moja to ostatnio sie budzi jakby czesciej -moze to przez to ze nos jej sie przytyka??- i jak nie ma cyca w okolicy to robi smutasa banana i tak żałośnie kwili ze jej ulegam i cyca daje...
aluska trzymam kciuki zeby MArtynia sie nie zaraziła-choc pewnie bedzie ciezko...
ale u mnie podobnie-tak to jest jak w domu maluszek i przedszkolak co znosi wszystkie zarazki...
Antylopka witaj w ojczyżnie...
hejcz trzymam &
Ostatnia edycja:
może nie ma specjalnie dużo ofert, ale jest Elbląg) Elbląg | gruper.plA ja szykuję dokumenty i w poniedziałek idę złożyć podanie o przyjęcie na aplikację kuratorską Trzymajcie kciuki, bo jak pomyślę, że mam wracać do pracy w szkole to mi się g... w dupie gotuje.
kciuki za aplikację!!
buzc13
Fanka BB :)
Jeju niby wszystko przeczytałam, ale dużo też już zapomniałam ;-) Byliśmy u notariusza złożyć dokumenty i w piątek podpisujemy akt notarialny. W związku z naszym "przekrętem" po burzliwych naradach w rodzinie postanowiliśmy zaryzykować, nie bardzo wiemy jak taka umowa w związku z tymi 20tysiami miałaby wyglądać i co w niej zapisać, także będziemy się modlić o uczciwość ludzi. Teściowa zna kilka lat ta rodzinę i należa raczej do normalnych. No nic już mi się nie chce o tym myśleć ;-) Eeeee pewnie to nieodpowiedzialne, ale trudno naważyliśmy piwa to teraz musimy je wypić ;-)
Mój mąż zazwyczaj odbija Małego, ja to zależy czy mi się chce czekać ;-) Jakoś nie mamy problemów z ulewaniem (odpukać) i Hub śpi na boku zawsze więc nie przejmuje się już tym tak jak wcześniej.
Łeeeee tak piszecie o tych książkach to czuje się zacofana....ja to chyba ostatnio książkę to na studiach czytałam ;-) A z racji wykształcenia to chyba powinnam przodować w ilości czytanych lektur - Informacja Naukowa i Bibliotekoznawstwo ;-) Ale nie powiem, aby ten kierunek byl spełnieniem moich marzeń....młoda byłam i głupia ;p
Współczuje chorych maluszków ;/ Ja też coś zaczynam chyba łapać.... ;/ A Hubertowi też w nosie coś furkocze, ale nic nie wychodzi z niego....
Mój mąż zazwyczaj odbija Małego, ja to zależy czy mi się chce czekać ;-) Jakoś nie mamy problemów z ulewaniem (odpukać) i Hub śpi na boku zawsze więc nie przejmuje się już tym tak jak wcześniej.
Łeeeee tak piszecie o tych książkach to czuje się zacofana....ja to chyba ostatnio książkę to na studiach czytałam ;-) A z racji wykształcenia to chyba powinnam przodować w ilości czytanych lektur - Informacja Naukowa i Bibliotekoznawstwo ;-) Ale nie powiem, aby ten kierunek byl spełnieniem moich marzeń....młoda byłam i głupia ;p
Współczuje chorych maluszków ;/ Ja też coś zaczynam chyba łapać.... ;/ A Hubertowi też w nosie coś furkocze, ale nic nie wychodzi z niego....
niestety, wmoim super mieście tego nie ma. Ja jestem w grouper - to chyba coś podobnego. Nawet kupiłam 3 kupony zniżkowe do kosmetyczki
ja dziś wieczorem miałam jazdę, właśnie niedawno wróciłam. To moja druga jazda, więc miałam stresa było w miarę Mąż został z dzieciakami i świetnie sobie poradził (zresztą to dla niego nie nowość)
Czyli że to fajne? No to się zapisałam na newslettera. Zobaczymy Poluję na jakąś zniżkę na fryzjera, bo już z rok nie byłam. Mam co prawda swojego rewelacyjnego, ale jest dość daleko i nie chce mi się do niego jechać. Poza tym terminy zapisów ma kosmiczne. A widziałam na tym grouponie fajne oferty do "ekskluzywnych" salonów za 70-80 zł (to tyle, ile ja płacę). Tylko już były nieaktualne
Asjaa, jak piszesz o tym kursie, to mi się słabo robi, bo obiecałam Mężowi, że na jesieni zrobię prawo jazdy... Już siebie widzę w tym wielkim mieście, między tramwajami... Brr...
krolcia
Ja dziś wzięłam starszaka na bilans. Kawał chłopa już z niego. 114 cm wzrostu i 21 kg do kochania!!! Wszystko w najlepszym porządku. Najbardziej mnie cieszy, że ma wszystkie ząbki zdrowe:-), a to widzę jest rzadkie wśród dzieci w podobnym wieku.
Ja cholernie nie lubię dentysty(chyba każdy nie lubi) i chcę mojemu dziecku zaoszczędzić przyjemności borowania.
Czekam jak tylko wyjdą pierwsze stałe zęby i mam zamiar zainwestować w lakowanie.
Ja cholernie nie lubię dentysty(chyba każdy nie lubi) i chcę mojemu dziecku zaoszczędzić przyjemności borowania.
Czekam jak tylko wyjdą pierwsze stałe zęby i mam zamiar zainwestować w lakowanie.
sunnflower
ale napisałyście - normalnie jak wszystko przeczytałam to nie pamiętam co miałam napisać, pamiętam tylko to:
renczysia mam całe opakowanie Azalii podaj adres na priv to jak będę szła z małą to Ci wyślę.
A w ogóle to mam jeszcze na wydaniu:
laktator ręczny TT
sterylizator do mikrofali Avent
nosidełko red castle niebieskie sport - takie na jedną szelkę
i coś jeszcze miałam napisać ale nie wiem co...
renczysia mam całe opakowanie Azalii podaj adres na priv to jak będę szła z małą to Ci wyślę.
A w ogóle to mam jeszcze na wydaniu:
laktator ręczny TT
sterylizator do mikrofali Avent
nosidełko red castle niebieskie sport - takie na jedną szelkę
i coś jeszcze miałam napisać ale nie wiem co...
reklama
dzień dobry z rana:-)
Ewa, można znaleźć naprawdę fajne okazje ja znalazłam, a teraz też muszę znaleźć - czas - żeby wykorzystać te kupony u kosmetyczki
co do kursu - ja jestem osobą niestety bardzo nerwową, ponadto nigdy nie miałam do czynienia z samochodem, pomijając taksówki, więc nie jest mi łatwo
szczerze podziwiam osoby, które zdały prawko następna jazda w sobotę
Maciuś dziś wstał przed 6 zjadł, poleżał pod karuzelką i znowu zasnął:-)
dziś zimno i pomuro, więc pewnie ze spaceru nici.
Czyli że to fajne? No to się zapisałam na newslettera. Zobaczymy Poluję na jakąś zniżkę na fryzjera, bo już z rok nie byłam. Mam co prawda swojego rewelacyjnego, ale jest dość daleko i nie chce mi się do niego jechać. Poza tym terminy zapisów ma kosmiczne. A widziałam na tym grouponie fajne oferty do "ekskluzywnych" salonów za 70-80 zł (to tyle, ile ja płacę). Tylko już były nieaktualne
Asjaa, jak piszesz o tym kursie, to mi się słabo robi, bo obiecałam Mężowi, że na jesieni zrobię prawo jazdy... Już siebie widzę w tym wielkim mieście, między tramwajami... Brr...
Ewa, można znaleźć naprawdę fajne okazje ja znalazłam, a teraz też muszę znaleźć - czas - żeby wykorzystać te kupony u kosmetyczki
co do kursu - ja jestem osobą niestety bardzo nerwową, ponadto nigdy nie miałam do czynienia z samochodem, pomijając taksówki, więc nie jest mi łatwo
szczerze podziwiam osoby, które zdały prawko następna jazda w sobotę
Maciuś dziś wstał przed 6 zjadł, poleżał pod karuzelką i znowu zasnął:-)
dziś zimno i pomuro, więc pewnie ze spaceru nici.
Podziel się: