reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Kolejne pytanie niedzieciowe - kojarzycie coś takiego jak Groupon? Staram się to właśnie ogarnąć...
niestety, wmoim super:wściekła/y::no: mieście tego nie ma. Ja jestem w grouper - to chyba coś podobnego. Nawet kupiłam 3 kupony zniżkowe do kosmetyczki :happy2:

ja dziś wieczorem miałam jazdę, właśnie niedawno wróciłam. To moja druga jazda, więc miałam stresa:sorry2: było w miarę:happy2: Mąż został z dzieciakami i świetnie sobie poradził (zresztą to dla niego nie nowość:tak:)

A ja szykuję dokumenty i w poniedziałek idę złożyć podanie o przyjęcie na aplikację kuratorską :) Trzymajcie kciuki, bo jak pomyślę, że mam wracać do pracy w szkole to mi się g... w dupie gotuje.
A te zakupy grupowe to fajna sprawa, ale niestety do Elbląga nie sięgają ;)

Kolejne pytanie niedzieciowe - kojarzycie coś takiego jak Groupon? Staram się to właśnie ogarnąć...
kojarze, ale jestem zarejestrowana w Gruperze... kapitalna sprawa. Już dzieki nim zrobiłam sobie zabieg mikrodermabrazji+henna+regulacja za 40 (zamiast 150) to samo fryzjer 70 zamiast 170. Jak sie zalogujesz dostajesz info że jest taka a taka oferta, jak Ci odpowiada to musisz kupić kupon (hmmm nie wiem jak inaczej to określić) i potem czekasz na maila od nich. Jak sie uzbierała minimalna liczba osób to przysyłają ci ten kupon i z nim potem idziesz do miejsca przeznaczenia. Natomiast jak nie uzbiera sie ta liczba osób to zwracaja Ci kaske

jejku nie moge Was czytac...dzieci przesypiją nocki, same zasypiają.... buuuu moja to ostatnio sie budzi jakby czesciej -moze to przez to ze nos jej sie przytyka??- i jak nie ma cyca w okolicy to robi smutasa banana i tak żałośnie kwili ze jej ulegam i cyca daje...

aluska trzymam kciuki zeby MArtynia sie nie zaraziła-choc pewnie bedzie ciezko...
ale u mnie podobnie-tak to jest jak w domu maluszek i przedszkolak co znosi wszystkie zarazki...
Antylopka witaj w ojczyżnie...
hejcz trzymam &

Ostatnia edycja:
A ja szykuję dokumenty i w poniedziałek idę złożyć podanie o przyjęcie na aplikację kuratorską :) Trzymajcie kciuki, bo jak pomyślę, że mam wracać do pracy w szkole to mi się g... w dupie gotuje.
A te zakupy grupowe to fajna sprawa, ale niestety do Elbląga nie sięgają ;)
może nie ma specjalnie dużo ofert, ale jest Elbląg:)) Elbląg | gruper.pl

kciuki za aplikację!!

Jeju niby wszystko przeczytałam, ale dużo też już zapomniałam ;-) Byliśmy u notariusza złożyć dokumenty i w piątek podpisujemy akt notarialny. W związku z naszym "przekrętem" po burzliwych naradach w rodzinie postanowiliśmy zaryzykować, nie bardzo wiemy jak taka umowa w związku z tymi 20tysiami miałaby wyglądać i co w niej zapisać, także będziemy się modlić o uczciwość ludzi. Teściowa zna kilka lat ta rodzinę i należa raczej do normalnych. No nic już mi się nie chce o tym myśleć ;-) Eeeee pewnie to nieodpowiedzialne, ale trudno naważyliśmy piwa to teraz musimy je wypić ;-)
Mój mąż zazwyczaj odbija Małego, ja to zależy czy mi się chce czekać ;-) Jakoś nie mamy problemów z ulewaniem (odpukać) i Hub śpi na boku zawsze więc nie przejmuje się już tym tak jak wcześniej.
Łeeeee tak piszecie o tych książkach to czuje się zacofana....ja to chyba ostatnio książkę to na studiach czytałam ;-) A z racji wykształcenia to chyba powinnam przodować w ilości czytanych lektur - Informacja Naukowa i Bibliotekoznawstwo ;-) Ale nie powiem, aby ten kierunek byl spełnieniem moich marzeń....młoda byłam i głupia ;p
Współczuje chorych maluszków ;/ Ja też coś zaczynam chyba łapać.... ;/ A Hubertowi też w nosie coś furkocze, ale nic nie wychodzi z niego....

niestety, wmoim super:wściekła/y::no: mieście tego nie ma. Ja jestem w grouper - to chyba coś podobnego. Nawet kupiłam 3 kupony zniżkowe do kosmetyczki :happy2:

ja dziś wieczorem miałam jazdę, właśnie niedawno wróciłam. To moja druga jazda, więc miałam stresa:sorry2: było w miarę:happy2: Mąż został z dzieciakami i świetnie sobie poradził (zresztą to dla niego nie nowość:tak:)

Czyli że to fajne? No to się zapisałam na newslettera. Zobaczymy :) Poluję na jakąś zniżkę na fryzjera, bo już z rok nie byłam. Mam co prawda swojego rewelacyjnego, ale jest dość daleko i nie chce mi się do niego jechać. Poza tym terminy zapisów ma kosmiczne. A widziałam na tym grouponie fajne oferty do "ekskluzywnych" salonów za 70-80 zł (to tyle, ile ja płacę). Tylko już były nieaktualne :(

Asjaa, jak piszesz o tym kursie, to mi się słabo robi, bo obiecałam Mężowi, że na jesieni zrobię prawo jazdy... Już siebie widzę w tym wielkim mieście, między tramwajami... Brr...

Ja dziś wzięłam starszaka na bilans. Kawał chłopa już z niego:tak:. 114 cm wzrostu i 21 kg do kochania:-D!!! Wszystko w najlepszym porządku. Najbardziej mnie cieszy, że ma wszystkie ząbki zdrowe:-), a to widzę jest rzadkie wśród dzieci w podobnym wieku.

Ja cholernie nie lubię dentysty:no:(chyba każdy nie lubi) i chcę mojemu dziecku zaoszczędzić przyjemności borowania.

Czekam jak tylko wyjdą pierwsze stałe zęby i mam zamiar zainwestować w lakowanie.

ale napisałyście - normalnie jak wszystko przeczytałam to nie pamiętam co miałam napisać, pamiętam tylko to:
renczysia mam całe opakowanie Azalii podaj adres na priv to jak będę szła z małą to Ci wyślę.
A w ogóle to mam jeszcze na wydaniu:
laktator ręczny TT
sterylizator do mikrofali Avent
nosidełko red castle niebieskie sport - takie na jedną szelkę
i coś jeszcze miałam napisać ale nie wiem co...

reklama
dzień dobry z rana:-)
Czyli że to fajne? No to się zapisałam na newslettera. Zobaczymy :) Poluję na jakąś zniżkę na fryzjera, bo już z rok nie byłam. Mam co prawda swojego rewelacyjnego, ale jest dość daleko i nie chce mi się do niego jechać. Poza tym terminy zapisów ma kosmiczne. A widziałam na tym grouponie fajne oferty do "ekskluzywnych" salonów za 70-80 zł (to tyle, ile ja płacę). Tylko już były nieaktualne :(

Asjaa, jak piszesz o tym kursie, to mi się słabo robi, bo obiecałam Mężowi, że na jesieni zrobię prawo jazdy... Już siebie widzę w tym wielkim mieście, między tramwajami... Brr...

Ewa, można znaleźć naprawdę fajne okazje:tak: ja znalazłam, a teraz też muszę znaleźć - czas - żeby wykorzystać te kupony u kosmetyczki:-D

co do kursu - ja jestem osobą niestety bardzo nerwową, ponadto nigdy nie miałam do czynienia z samochodem, pomijając taksówki, więc nie jest mi łatwo:sorry2:
szczerze podziwiam osoby, które zdały prawko:tak: następna jazda w sobotę:baffled:

Maciuś dziś wstał przed 6:-D zjadł, poleżał pod karuzelką i znowu zasnął:-)
dziś zimno i pomuro, więc pewnie ze spaceru nici.

Do góry