krolcia
Fanka BB :)
W ciągu dnia odbijamy. W nocy nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Ci oddam AZALIE, mam nieruszane całe opakowanie. Miałam je brać ale weny nie miałam a teraz już nie karmię a i tak ich nie chce Podaj mi tylko adres a wyślęJa azalie uzywam niestety,a szkoda nie musiałabym iść po recepte...
agaj ja nie odbijam ani na noc, ani w nocy, we dnie też nie zawsze, ale moja nie ulewa wcale(mam nadzieję że klątwa internetowa tego nie wywęszy) a z tego co mi się wydaje to dziecko już w tym wieku ma dość dobrze opanowane ruchy głowy i jak będzie się ulewało to przechyli na boczek główkę, można też układać na boczku ale ze względu na biodra trzeba albo dać kocyk zwinięty między nogi albo szeroką pieluchę, no i żeby nie długo leżała na tym boczkuOd kilku dni mam schizę czy Lenka się nie zadławi śpiąc, jeśli się jej nie odbije po jedzonku. Czy Waszym maluszkom zawsze się odbija? Ja nie raz noszę Lenkę i noszę...zmieniam jej pozycję, masuje po pleckach etc i nic....Kończy się na tym,że śpi mi tak na ramieniu do czasu aż się wyśpi a ja nic nie mogę zrobić....
Ech czy ja bardzo schizuję? jak jest u Was?....
z tych ambitniejszych to ostatnio polubiłam Chestertona (klub niezwykłych zawodów, przygody ks. Browna) - wygodne przy dziecku, bo dość krótkie opowieści detektywistyczneCiekawy temat poruszyłyście. Proszę o polecenie jakiejś ambitniejszej książki, bo ostatnia taką czytałam jeszcze przed ciążą, a teraz to same lekkie, łatwe i przyjemne;-)
Jeszcze prośba o pomysł na prezent komunijny dla kuzynki. Książka odpada, bo na urodziny miała wysyp książek, w tym od nas, a poza tym ona z tych "nie czytających" (razem czy oddzielnie?)
Ewa broda małej się nie trzęsie, ona trzęsie się cała - w szczególności rączki, jak jest czymś podekscytowana. Czy "na Hucie" :-) też dzisiaj waliło gradem? Zwariować idzie przez tą pogodę...