U
użytkowniczka r
Gość
O kurcze Bodzinka tak mi przykro :-((( Biedny Lolo :-((( Całuski dla Was :*:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurczę, Bodzinka, no ja pierniczębardzo Ci współczuję!! I Karolkowi biednemu !
nie do wiary, co za pech
mimo wszystko życzę udanych chrzcin.
ja proszę o maleńkie kciuki za autko ://
Dobry,
U nas dzis chrzciny..Niestety sprawy sie pokomplikowały bo Lolo złamal reke wczoraj i w szpitalu jest...Spadł z murku na prawa strone na reke i złamała sie w okolicach lokcia, złamanie z przemieszczeniem. Wczoraj o 17 mial godzinną operacje, włozyli mu druty w ręke ma ja zagipsowana zgietea w tym łokciu. Dobrze, że szłam akurat z męzem i, ze mamy szpital niedaleko. Szlismy jeszcze dostatnie rzeczy do chrzcin załatwiać.Wziął go na ręce i w długa a ja z wózkiem. No i na noc z nim został i do kościoła ide ja i chrzestni i babcia.Fifi pokasłuje...Od razu wiedziałam, że trzeba mu dać wapno, syrop prawoślazowy i wit.C ale poszłam do lekarki go pokazać. Wszystko czyste i dokładnie mu to podawać co napisała, tylko ja bym mu podawała mniej a lekarka dawke podała większa. Zresztą sama mu nie podawałam, za mały na to.No i juz w nocy prawie nie kaszle uff. Lolo ma wysypke alerginczną, lekarka podejrzewa azs. Jak mu zejdzie to testy.
nie wiem może jest jakieś dziecko na świecie które bez problemu 'chyci' wodęGabriela, a czemu najpierw rozcieńczałaś soczki, a nie podawałaś od razu wody?
.
Olcia
dopiero widzę
8 lat różnicy, podziwiam mi by się chyba nie chciało.
u nas słonko w pełni
organizuje grila pierwszego w tym sezonie, bo zal w domu kwitnac